Eşimin yeni işi

Off ya bunun için hiç işyerine gidilir mi? Kendinizi biraz eşinizin yerine koyun. Aynı şeyi o yapsa ne düşünürsünüz. Çok küçük düşürücü bir durum bence.

iki saatte işte arkadaş edinip facebook listesinemi eklemiş.eşiniz herkesi hemen ekleyenlerdenmi.ben olsam kafasında kırıp patlatırım gözünü hatta eve almam.iki saatte arkadaş edinilmez

Off ya bunun için hiç işyerine gidilir mi? Kendinizi biraz eşinizin yerine koyun. Aynı şeyi o yapsa ne düşünürsünüz. Çok küçük düşürücü bir durum bence.

Gittim ama onu küçük düşürücü bir durum yaşatmadım. Aksine görüp rahatlamamı istiyordu zaten o da. Çıkışına gittim eşimi aldım ve yemeğe gittik tatlıya bağlandı yani.:lepi:

Sanırım malum bayanı görmekte sizi rahatlatmış

Bazen kafamızda kötü senaryolar kurunca kişileride çok abartırız.Sonra bir bakarız ki boşuna telaşlanmışız.

canım benim çalıştığım yerxde de sadece bir bayan benim her yer erkek . eşine güven herşeyi sorun etme

ooo benim kafayı yemem lazımdı ozaman eşimle aynı yere çalışıoruz hemde aynı odada eşim medikal muhasebe yöneticisi yani işe giren herkese önce eğitim verio 300 persenolein 250 si bayan napim şimdi
eşine güven ama en çokda kendine güven senden daha iisini bulamayacağına alıştır kendini ozaman hiçbişi olmazz

ya yapmayın ne olur demekki sabah tanışmasında muhabbet etmişelr face ekleyelim falan eklenmiştir. sonuçta iş arkadaşı. bu kadar stres yapmayın birazda eşlerinize güvenin. evet bende kıskancım çok da inceler kontrol ederim eşimi. bu kadarda sık boğaz etmeyin. sizlerin faceinde hiçmi erkek arkadaşınız yok.

Gittim ama onu küçük düşürücü bir durum yaşatmadım. Aksine görüp rahatlamamı istiyordu zaten o da. Çıkışına gittim eşimi aldım ve yemeğe gittik tatlıya bağlandı yani.:lepi:

kaydirigubbakcemile3 Gözün aydın neymiş hemen coşup atlara binip savaşa gitmeyekmişiz :)))
:hulya: Mutluluğun daim olsun

İlahi arkadaşlar ya çok güldüm yorumlarınıza kendimede çok güldüm boşuna dert etmişim die, kaç gün uykularım kaçmıştı boş yere. Neyseki sorun yokmuş. Ohhh içim rahatladı.sositososito

Ohhh bak gördün mü ne güzel bi haber!! Hadi gözün aydın...a.s.

o fotodaki senmisin?çok güzelmişsin.ilahi yani senin gibi karısı varken başkasını ne yapsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…