- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Erkekler boşanınca eski eşle aralarındaki savaştan dolayı çocuktan uzaklaşabiliyor ama yeni birini bulduktan sonra duruluyorlar, çocukla ilişkileri daha sağlıklı bir boyutta ilerliyor. Artı, adam sırf eski eşle arasındaki meselelerden dolayı çocuğu yıprattığının farkına varıyor artık, ben ne yaptım hastirr diyor, o vicdan azabı var ya o, ahh.Bir tanıdığım kocasının ilk evliliğinden olan çocukları evinde başta konuştuklarından fazla kalıyor diye boşanma kararı almıştı. Kocası geri adam atar diye beklerken cidden davası açıldı.
Aklı başında bir adam da çocuklarını ortada bırakmaz evime gelmeyin az gelin demez. Seninle yaşamak ıstiyorum diyen çocuğa karım izin vermiyor mu diyecek? Şart koşulması, bunun kabul edilmesi gerçek dışı bunlar. Çocuklarını gözden çıkarmış erkeklerde var ama hepsi aynı değil ve hatta bazılarının evlendikten sonra çocukları daha kıymetli olabiliyor. Her seyi düşünerek hareket etmek lazım.
Burada genç eş olmaya güveniyor olabilir konu sahibi, arada yas farki olanlar çok daha fazla değer göreceklerdir hatta buna hakları olduğunu düşünebiliyor çünkü.![]()
O gençliğe çok güvenmesinler, yanındaki adamlar kendilerine hak görüyor senin gençliğini nimet değil. Sonra konu açıyorlar yaşça büyük kocam yüzüme bakmıyor diye. Çok şaşırıyorum.