Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evladını atacak değil ya. Bunu bilerek evlendiniz sonuçlarına katlanacaksınız tabi ki. Kabullenmekten başka çareniz yok. Çocuğu olmayan biriyle evlenseydiniz o zaman. Siz bu çocukları oyuncak mı sanıyorsunuz istediğiniz zaman gelecek istemediğiniz de gidecek başka?

Asagi tükürsen sakal yukari tükürsen biyik. Her iki taraf için de zor. Dogdugun ev kaderindir.

Eşinizin çocuğu evlenirken sizin de çocuğunuz olmuyor mu, neden gitsin? Hadi diyelim çok büyük sizin çocuğunuz olarak göremezsiniz ama sonuçta evlenirken evet önce konuşmuştunuz konuyu ama hayat da her zaman planlandığı gibi olmuyor. Yanınıza gelen çocuğu olabilir, yeğeni olabilir, annesi olabilir, kuzeni olabilir, amcası olabilir, yani evlilik bunu gerektirir, diğerinin ailsenini kabul etmeyi gerektiri diye düşünüyorum, ve burada oğlu yani

İnsan ömrü bu kadar uzamışken; abiniz daha yolun yarısında, bu ne vazgeçmişlik.

Abinize forumdaki bu ve benzeri konuları okuyun; kaybolan özgüveni ve yaşam sevinci geri gelsin.

Gülü seven dikenine katlanır. Çocuklu adamla evlenip çocuğunu istemiyorum demek de ayrı saçmalık. Yetişkin 20yasinda olması kocanizin çocuğu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Genç oldugunuz için uygun değil demişsiniz de eşiniz de kendinden 20yas küçük birine bakmış sonuçta. Sınırlarınızı korudugunuz sürece bir sıkıntı çıkmaz. Kedi köpek yavrusu gibi göndermeye çalışmaktan vazgeçin.

Hatayı baban yaşındaki biriyle evlenerek yapmışsın.Senle yaşıt üvey oğlun var.Nasil rahat ediyorsun?

Her dedigini yapmayin tabiki. Annesi de bezdi demekki.ayrı ev tutun bir arti bir falan gitsin orda yasasin bari. Hayatta bir plani hedefi de yok bu daha garip bence. Ayri yasamak ister insan o da yok. Sizi ovüp annesini yermesine aldanmayin gercek sanmayin herseyi.

Ben esasen genc bir bireyin plansiz yasamasını üzücü buldum. Onun dısimda bir iki seneye kendisi ayrilmak ister evden zaten ama az kural koyun. Işlere yardim etsin mesela . Eve giris saati belli olabilir. Ebeveyn evi oldugu belli olsun yani

Çocuk dediğiniz yetişkin bir erkek. Arkdaşlarıyla eve çıkmasını sağlayın, okumuyorsa kendi çalışıp kendi de yaşayabilir. Ancak çalışmıyorsun sanırım, eşin de kocaman adam. Çok sözün geçer bilemiyorum inşallah geçer…

8 yış demişsiniz ön demişsiniz 5 demi işiniz kaç yıldır berabersiniz? Bir tutarsız post.

Kendi hayatını kendi elinle batırmışsın.
Şu saatten sonra ya rest çekip gideceksin ya da susup oturacaksın.
34 yaşımdayım 2 çocuğum var boşandım. 50 yaşında biriyle evlenmem. Hele de benle yaşıt hatta daha büyük çocuğu varken. Dünyaya bir kere geliyoruz neden kumar oynayayım ki hayatım üzerine. Tüm şartlar normalken evlenip boşanırım o ayrı ama bu bile bile lades.
bir de hiç evlenmemiş kadınların boşanmış çocuklu adamlarla evlenmesi beni şok ediyor. Çünkü bir kadın çocukla kolay kolay boşanmaz.
Eşinde biraz da ahlaki sorun da var. Çocuğundan küçük biriyle evlenmek bunu gösteriyor üzgünüm.

Kendinden büyük değil,küçük adamın çocuğu. Konuyu kapattırmaya çalışıyoruz yazmayın. değiştirdim yaşları.

‘Bazı Aileler ve Kadınlar Satılık’ içerikli ağır iftira ve ithamlar içeren, ayrıca şahsı insanlar içinde küçük düşürme ve haksız yere rencide eden yazınız hakkında ve evlilik dışı ilişki yaşayan bir kadınla, medeni olarak bekar iki insanın evlenmesi sonucu oluşan bir durumu bir tuttuğunuz, devamlı ve ısrarla benzetme yaptığınız için, ilk olarak hakaret suçundan ikinci olarak özel hayatın ihlali suçundan tarafınıza dava açılacaktır yazıların ekran görüntüsü alınmıştır.
‘ Hakaret suçu, Türk Ceza Kanunu'nun 125. maddesinde düzenlenmiştir. Kişiye karşılık aşağılamak, küçük düşürmek amacıyla kişinin şeref, onur ve saygınlığını rencide etmesi halinde hakaret suçunu işlemiş olacaktır.’
“Herkes özel ve aile hayatına, konutuna ve yazışmasına saygı gösterilmesi hakkına sahiptir.” TCK madde 134'de düzenlenen bu suça göre, (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Haberiniz olsun.

Ben hakaret etmedim, bu bir hakaret değil, ben de sizi hem tehditten hem rahatsız etmeden hem de kişilerin huzur ve sükununu bozmaktan dava açacağım bilginiz olsun

Ben hakaret etmedim, bu bir hakaret değil, ben de sizi hem tehditten hem rahatsız etmeden dava açacağım bilginiz olsun
Şeyma Subaşı’na benzetmeler yaparak devamlı rencide etmeye çalışmışsınız. Benimki tehdit değil bilgilendirme oluyor. Sizin yazdıklarınızı size bildirdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…