- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.784
- 448
O değilmiş başka üyeOnun eşinin kızı yok muydu?Buradaki erkek çocuk.
Yaw bu işte cevap evdeki paraya ortak istemiyor içi gidiyo paracıklar gözünün önünde harcanıyor yan gelip yatarak.. Konu başlığı... Bana hep bana banaSugar dady anladık
kimsiniz?Sizi niye göz ardı ettiğimi tek yorumunuzla anladım.
Asagi tükürsen sakal yukari tükürsen biyik. Her iki taraf için de zor. Dogdugun ev kaderindir.Kendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden bir süre önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra yanımızdan oğlu. Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta. Evlenmeden önce eşime genç olduğumu zaten çocuğun onla yaşamadığı için de durumun doğru olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor. Eşimle konuştum dediğim gibi o küçükken boşandıkları için biraz alttan aldığını söylüyor. Ama sıkıldım. Eşime çok aşığım. Ne yapmalıyım
Eşinizin çocuğu evlenirken sizin de çocuğunuz olmuyor mu, neden gitsin? Hadi diyelim çok büyük sizin çocuğunuz olarak göremezsiniz ama sonuçta evlenirken evet önce konuşmuştunuz konuyu ama hayat da her zaman planlandığı gibi olmuyor. Yanınıza gelen çocuğu olabilir, yeğeni olabilir, annesi olabilir, kuzeni olabilir, amcası olabilir, yani evlilik bunu gerektirir, diğerinin ailsenini kabul etmeyi gerektiri diye düşünüyorum, ve burada oğlu yaniKendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden bir süre önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra yanımızdan oğlu. Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta. Evlenmeden önce eşime genç olduğumu zaten çocuğun onla yaşamadığı için de durumun doğru olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor. Eşimle konuştum dediğim gibi o küçükken boşandıkları için biraz alttan aldığını söylüyor. Ama sıkıldım. Eşime çok aşığım. Ne yapmalıyım
Abim 45 yaşında az önce kendisine sordum bir erkeğin en verimli dönemi 46' mı? diye bana öyle şey mi olur bu yaştan sonra verimli olsam ne olur olmasam ne olur dedi . Ve bunu yaşına göre oldukça yakışıklı olan bir erkek söylüyor düşünün
Gülü seven dikenine katlanır. Çocuklu adamla evlenip çocuğunu istemiyorum demek de ayrı saçmalık. Yetişkin 20yasinda olması kocanizin çocuğu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Genç oldugunuz için uygun değil demişsiniz de eşiniz de kendinden 20yas küçük birine bakmış sonuçta. Sınırlarınızı korudugunuz sürece bir sıkıntı çıkmaz. Kedi köpek yavrusu gibi göndermeye çalışmaktan vazgeçin.Kendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden bir süre önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra yanımızdan oğlu. Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta. Evlenmeden önce eşime genç olduğumu zaten çocuğun onla yaşamadığı için de durumun doğru olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor. Eşimle konuştum dediğim gibi o küçükken boşandıkları için biraz alttan aldığını söylüyor. Ama sıkıldım. Eşime çok aşığım. Ne yapmalıyım
Hatayı baban yaşındaki biriyle evlenerek yapmışsın.Senle yaşıt üvey oğlun var.Nasil rahat ediyorsun?Kendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden bir süre önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra yanımızdan oğlu. Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta. Evlenmeden önce eşime genç olduğumu zaten çocuğun onla yaşamadığı için de durumun doğru olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor. Eşimle konuştum dediğim gibi o küçükken boşandıkları için biraz alttan aldığını söylüyor. Ama sıkıldım. Eşime çok aşığım. Ne yapmalıyım
Her dedigini yapmayin tabiki. Annesi de bezdi demekki.ayrı ev tutun bir arti bir falan gitsin orda yasasin bari. Hayatta bir plani hedefi de yok bu daha garip bence. Ayri yasamak ister insan o da yok. Sizi ovüp annesini yermesine aldanmayin gercek sanmayin herseyi.Çocuk için ev tutuldu annesi ile daha iyi bir şartta yaşaması icin, yine de geldi ordan bizle yaşamaya çalışıyor. Annesini hiç sevmediğini nefret ettiğini onu engelleyeceğini söyledi. Beni daha çok seviyormuş ve bu evde daha rahatmış annesi vurmuş yetişkin çocuğa bense her istediğini yapıyorum. Sadece 2 yetişkin erkek bir evde zor yani. Ve evlenmeden de bunu söyledim eşim de kabul etti. Çocuk buraya gelmesine rağmen kira sözleşmesi yapıldığı için eski eşi eşimin tuttuğu eve çöktü bizde çocuk üzülmesin diye ses çıkarmadık :) buna ne diyorsunuz? Sözleşme bitti kadın evden çıktı tabi…
Çocuk dediğiniz yetişkin bir erkek. Arkdaşlarıyla eve çıkmasını sağlayın, okumuyorsa kendi çalışıp kendi de yaşayabilir. Ancak çalışmıyorsun sanırım, eşin de kocaman adam. Çok sözün geçer bilemiyorum inşallah geçer…Kendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden bir süre önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra yanımızdan oğlu. Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta. Evlenmeden önce eşime genç olduğumu zaten çocuğun onla yaşamadığı için de durumun doğru olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor. Eşimle konuştum dediğim gibi o küçükken boşandıkları için biraz alttan aldığını söylüyor. Ama sıkıldım. Eşime çok aşığım. Ne yapmalıyım
Her dedigini yapmayin tabiki. Annesi de bezdi demekki.ayrı ev tutun bir arti bir falan gitsin orda yasasin bari. Hayatta bir plani hedefi de yok bu daha garip bence. Ayri yasamak ister insan o da yok. Sizi ovüp annesini yermesine aldanmayin gercek sanmayin herseyi.
Ben esasen genc bir bireyin plansiz yasamasını üzücü buldum. Onun dısimda bir iki seneye kendisi ayrilmak ister evden zaten ama az kural koyun. Işlere yardim etsin mesela . Eve giris saati belli olabilir. Ebeveyn evi oldugu belli olsun yani
Kendinden büyük değil,küçük adamın çocuğu. Konuyu kapattırmaya çalışıyoruz yazmayın. değiştirdim yaşları.Kendi hayatını kendi elinle batırmışsın.
Şu saatten sonra ya rest çekip gideceksin ya da susup oturacaksın.
34 yaşımdayım 2 çocuğum var boşandım. 50 yaşında biriyle evlenmem. Hele de benle yaşıt hatta daha büyük çocuğu varken. Dünyaya bir kere geliyoruz neden kumar oynayayım ki hayatım üzerine. Tüm şartlar normalken evlenip boşanırım o ayrı ama bu bile bile lades.
bir de hiç evlenmemiş kadınların boşanmış çocuklu adamlarla evlenmesi beni şok ediyor. Çünkü bir kadın çocukla kolay kolay boşanmaz.
Eşinde biraz da ahlaki sorun da var. Çocuğundan küçük biriyle evlenmek bunu gösteriyor üzgünüm.
‘Bazı Aileler ve Kadınlar Satılık’ içerikli ağır iftira ve ithamlar içeren, ayrıca şahsı insanlar içinde küçük düşürme ve haksız yere rencide eden yazınız hakkında ve evlilik dışı ilişki yaşayan bir kadınla, medeni olarak bekar iki insanın evlenmesi sonucu oluşan bir durumu bir tuttuğunuz, devamlı ve ısrarla benzetme yaptığınız için, ilk olarak hakaret suçundan ikinci olarak özel hayatın ihlali suçundan tarafınıza dava açılacaktır yazıların ekran görüntüsü alınmıştır.Aynen Şeyma subaşının babası da öyle yapmış, acundan hamile kalınca para almış, kendi gibi bi kapıcıdan hamile kalsa olay çıkarır kürtaj ettirdi kızını döve döve
Bazı aileler ve kadınlar satılık işte
‘Bazı Aileler ve Kadınlar Satılık’ içerikli ağır iftira ve ithamlar içeren, ayrıca şahsı insanlar içinde küçük düşürme ve haksız yere rencide eden yazınız hakkında ve evlilik dışı ilişki yaşayan bir kadınla, medeni olarak bekar iki insanın evlenmesi sonucu oluşan bir durumu bir tuttuğunuz, devamlı ve ısrarla benzetme yaptığınız için, ilk olarak hakaret suçundan ikinci olarak özel hayatın ihlali suçundan tarafınıza dava açılacaktır yazıların ekran görüntüsü alınmıştır.
‘ Hakaret suçu, Türk Ceza Kanunu'nun 125. maddesinde düzenlenmiştir. Kişiye karşılık aşağılamak, küçük düşürmek amacıyla kişinin şeref, onur ve saygınlığını rencide etmesi halinde hakaret suçunu işlemiş olacaktır.’
“Herkes özel ve aile hayatına, konutuna ve yazışmasına saygı gösterilmesi hakkına sahiptir.” TCK madde 134'de düzenlenen bu suça göre, (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Haberiniz olsun.
Şeyma Subaşı’na benzetmeler yaparak devamlı rencide etmeye çalışmışsınız. Benimki tehdit değil bilgilendirme oluyor. Sizin yazdıklarınızı size bildirdim.Ben hakaret etmedim, bu bir hakaret değil, ben de sizi hem tehditten hem rahatsız etmeden dava açacağım bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?