Bence tam tersi küçük olan kıymet biliyor
Düşünüyorlar ki bunun elinden benim gibi kim bilir kaç kişi geçmiştir, dikkatli olayım da kaçmasınAynen öyle hayran oluyorlarkıymet görmek isteyen küçük alsın
Çok genç fikirleri dediğin çocukla sjsjsj kocanla arandaki yaş farkından daha az yaş var muhtelemen.Teşekkürler değerli yorumunuz içinEvet iyi, bizde uğraşıyoruz aslında Üniversiteye gitsin güzel bir hayatı olsun. Seviyorum da tabiki çocuğu ama üniversite düşünmüyor, çalışacağım diyor ama evden gitmek pek istemiyor gibi. Gerçi çok genç fikirleri 6 ay sonra bile değişebilir birde haklısınız sağolun
Düşünüyorlar ki bunun elinden benim gibi kim bilir kaç kişi geçmiştir, dikkatli olayım da kaçmasın
Biz acilen ne yapabiliriz onu düşünüyorum ahfjkkkkkkk
Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım.
Hayır o yüzden değil, tahmin edilen üyeyle bağlantısı olup olmadığına dair rapor da yapılmamış.Konu sahibi tahmin edilen üyenin ikinci hesabi olduğu için ban yedi?
46 yaş erkekler için hiç te verimli bir dönem değil bildiğin orta yaşlı ama sizin gibi düşünenler için erkekler her zaman verimliAslında 26-46 yaş dönemlerimizde birlikteydik biz. Sanılanın aksine 46 yaş çok verimli erkekler için
26-30 ve 46-50 yaşları hemen hemen aynı zaten. Bir sıkıntı yok gayet iyi:) sadece çocuk olayı için haklısınız onu bazen bende düşünüyorum aralarındaki yaş farkı olayını ama artık ben 27 de evlendim çoğu arkadaşım 31 hala evlenmedi bu nesil evlenmiyor herkesin geç çocuğu oluyor yada çoğu arkadaşım çocuk istemiyor bende 1 tane istediğim için senelerdir yapmadık. Ama babasıyla yaş farkı olacak o doğru…
46 yaşında orta yaş bunalımına giriyorlar nasıl verimli anlamadım ben de46 yaş erkekler için hiç te verimli bir dönem değil bildiğin orta yaşlı ama sizin gibi düşünenler için erkekler her zaman verimli
Pedofoli sapık kocana mı aşıksınKendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden bir süre önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra yanımızdan oğlu. Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta. Evlenmeden önce eşime genç olduğumu zaten çocuğun onla yaşamadığı için de durumun doğru olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor. Eşimle konuştum dediğim gibi o küçükken boşandıkları için biraz alttan aldığını söylüyor. Ama sıkıldım. Eşime çok aşığım. Ne yapmalıyım
Aklıma geldi adam belki 51 de jubilesini yapmış bahane bulamıyor ev kalabalık olsun istiyor minnak karısı cepte nasılsa hava atabilirHayır kız bir de ev boş olsun istiyor daha ne istiyo adam ?
Abim 45 yaşında az önce kendisine sordum bir erkeğin en verimli dönemi 46' mı? diye bana öyle şey mi olur bu yaştan sonra verimli olsam ne olur olmasam ne olur dedi . Ve bunu yaşına göre oldukça yakışıklı olan bir erkek söylüyor düşünün46 yaşında orta yaş bunalımına giriyorlar nasıl verimli anlamadım ben deTam girecekken genç sevgili bulmuş, ego beslenmiş kriz atlatılmış. Tişikkirlir sipirmin.
Sugar dady anladıkYardımcı var aslında:) düzenli gelen biri. Neyse anlaşılmadım
Onun eşinin kızı yok muydu?Buradaki erkek çocuk.Dilek kendini belli etmeden yine konu açmaya çalışmış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?