Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok genç fikirleri dediğin çocukla sjsjsj kocanla arandaki yaş farkından daha az yaş var muhtelemen.

Düşünüyorlar ki bunun elinden benim gibi kim bilir kaç kişi geçmiştir, dikkatli olayım da kaçmasın

‘O ne biçim manita, 35 inde Lolita’ şarkısını Sezen Aksu’nun oğlu Nurgül Yeşilçay’a yazmıştı Nurgül baya büyüktü oğulcandan

Orda geçen söz aklıma geldi yazdığınız yorumla

‘ o daha neler görmüştür, senin benim gibi kimleri gömmüştür ‘

Çok doğru

Bir de konuda ki adamın tersi yeni hatun bulunca evladını gözü görmeyen a.salaklar var

Kesinlikle boşanmalısınız

Ama konu sahibi kurban olayım ya on yaş büyük ama otuz gibi duruyor diyeni duydukta elli olup genç gösteren mi var ?
Babam 51 yaşında yaşlı adam ya öyle bildiğiniz zayıf güzel yüzlü ama adam yaşını almış belli artık. Biz boşan demiyoruz tabi ama üzülüyoruz sadece. Neyse diğer üyeler gibi profilinizde 22 yazıyor eğer öyleyse o kocayı eşek sudan gelene kadar dövmek gerek

Aciliyeti kalmadı o zaman rahat rahat düşünelim ..hımmmm. Yani doğru diyor her zengin Acun değil ama her koca da 30 yaş büyük değil sanki orada biraz takıldım gibi :)

46 yaş erkekler için hiç te verimli bir dönem değil bildiğin orta yaşlı ama sizin gibi düşünenler için erkekler her zaman verimli

46 yaş erkekler için hiç te verimli bir dönem değil bildiğin orta yaşlı ama sizin gibi düşünenler için erkekler her zaman verimli
46 yaşında orta yaş bunalımına giriyorlar nasıl verimli anlamadım ben de Tam girecekken genç sevgili bulmuş, ego beslenmiş kriz atlatılmış. Tişikkirlir sipirmin.

Muhtemelen gelince yorumlara bakarsiniz. Bizim kulturumuzde calissa dahi ailesiyle evleri ayirip kendine duzen kuran cok az insan var. Anca evlenince evden ayriliyor cocuklar. Bu dogru bisey olmayabilir ama durum boyle maalesef.
Kamu spotu: cocuk annesiyle/babaaannrsiyle kaliyor, bize gelmez, sen istemiyorsan beraber yasamayiz diyen erkeklere inanmayin.

Pedofoli sapık kocana mı aşıksın

46 yaşında orta yaş bunalımına giriyorlar nasıl verimli anlamadım ben de Tam girecekken genç sevgili bulmuş, ego beslenmiş kriz atlatılmış. Tişikkirlir sipirmin.
Abim 45 yaşında az önce kendisine sordum bir erkeğin en verimli dönemi 46' mı? diye bana öyle şey mi olur bu yaştan sonra verimli olsam ne olur olmasam ne olur dedi . Ve bunu yaşına göre oldukça yakışıklı olan bir erkek söylüyor düşünün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…