- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.835
- 108
Esiniz istemiyor gitmesini, size öyle diyor.Eşim de yetişkin bir birey olduğunu ve artık üniversiteye gitmesini istiyor en azından yada çalışmasını o da artık gitmesini istiyor yani ama çocuğu da seviyorum nasıl ikna edecegiz durum bu aslında
Yo hiç istenmiyor gibi davranmıyorum seviyorum, yetişkin biri olduğu için çok da iyi ve nazik davranıyorum:)Çocuk istenmediğini bildiği için size zıt gidiyor büyük ihtimal. Gene az bile yapıyormuş.
Evet çok genç görünüyor yaşından, çok başarılı biri. Ben yaşımdan olgun insanlarla anlaşıyorum malesef… benim de ailemin durumu iyi. Başta istemediler ama eşimi tanıyınca çok sevdiler
Sizi niye göz ardı ettiğimi tek yorumunuzla anladım.sonuna kadar haklisiniz ayrica sartinizi soylemissiniz esiniz sozunu tutmaliydi hele annesi bekarsa neden rahat birakmiyor evlileri
Çok genç görünüyormuş. Çok başarılıymış. Konu sahibi gençlerle anlaşamiyormuş.
Çok başarılı= aslında evet zengo
Istemiyorsaniz evlenmeseydiniz. Reşit olur olmaz ayrı eve çıkma kültürümüz yok. Evlenene kadar ebeveynlerimizle yaşıyoruz. Babası da ebeveyn olduğuna göre paşa paşa yaşayacaksınız.
Aslında çok iyi bir özel okula yazdırdı, ayrı ev tuttu. Yine de geldi. :)) hatta annesini hiç sevmediğini engelleyecigini bizle daha rahat ettiğini söylüyor. Beni de seviyor ama ben sıkıldım 2 yetişkin erkek olmuş oluyor evde. Ve eşimde artık en azından üniversiteye gitmesini istiyor ikna edemiyoruz esas sorum buydu yanlış yazmışım sanırım,
Bu çocuğa ayrı bir ev tutulup, giderleri karşılandığı halde neden sizinle yaşamak istiyor ? Hiç konuştu mu babası?
Evlat olarak hakkı var ama 20 yaşında genç birine ayrı ev imkanı sunulsa, giderleri karşılansa, çoğu genç kabul eder gibime geliyor.
Siyaset topiğine gel.Kültürü edinmek istesekte, ayrı ev açacak paramız yok. Memleketin yarısından çoğu asgari ücretle çalışıyor. Asgari ücretle de tek başına yaşamak mümkün değil.
Evlenmeden önce büyük bir çocukla yaşamam demissiniz ama eşinizde sizden büyük onunla nasıl yaşıyorsun ki birde aileniz sizin evinizin içine ne karisir orası eşinizin de evi madem aileniz hoşlanmayacak bekar biriyle evlenseydinEvlenmeden önce büyük bir çocukla yaşamak istemediğimi söyledim. Aileminde hoşlanmayacağını söyledim
Kessinnnn iyidir kesinnnn ‘başarılı’ hmmm.
Senin ve ailenin bu herifi kabul etme motivasyonu bu ‘başarı’ işte.
Durumu iyi bir aile ve kızı asla böyle 20 yaş büyük cocuklu adama varmaz.
Kendinize yalan söylemeyin bari komik duruma düşüyorsunuz
Kessinnnn iyidir kesinnnn ‘başarılı’ hmmm.
Senin ve ailenin bu herifi kabul etme motivasyonu bu ‘başarı’ işte.
Durumu iyi bir aile ve kızı asla böyle 20 yaş büyük cocuklu adama varmaz.
Kendinize yalan söylemeyin bari komik duruma düşüyorsunuz
Çocuk için ev tutuldu annesi ile daha iyi bir şartta yaşaması icin, yine de geldi ordan bizle yaşamaya çalışıyor. Annesini hiç sevmediğini nefret ettiğini onu engelleyeceğini söyledi. Beni daha çok seviyormuş ve bu evde daha rahatmış annesi vurmuş yetişkin çocuğa bense her istediğini yapıyorum. Sadece 2 yetişkin erkek bir evde zor yani. Ve evlenmeden de bunu söyledim eşim de kabul etti. Çocuk buraya gelmesine rağmen kira sözleşmesi yapıldığı için eski eşi eşimin tuttuğu eve çöktü bizde çocuk üzülmesin diye ses çıkarmadık :) buna ne diyorsunuz? Sözleşme bitti kadın evden çıktı tabi…Boşanabilirsiniz mesela ? Adamın babalık yapmasına hangi hakla engel olabiliyorsunuz ? Siz biraz haddinizi bilsenize ? Ah o çocuk benim çocuğum olacaktı siz benim çocuğumu isteyemeyecektiniz. Allah'ım size şu koca dünyayı dar ederdim. Hadsiiz!
Benim aramda eşimle sorun yok görsel olarakta kafa olarakta genç eşim :)İnsanlar 10 yaşı bile sorun ediyor, benim kaynimla eltimin arasında 11 yas var. Biri çocuk gibi biri çok olgun.. 10 yaş bile bazen sorun oluyor
Oğlu 3 yaşındayken boşanmışlar :) Boşanalı 17 sene olmuş .Çok komiksiniz. Adam kaç senelik karısını boşamış. Sizce bu adam eşine değer veren bir tip mi?acaba şuan oğlunun annesi için neler düşünüyordur.
Sizin yaşınız kaç?Kendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden bir süre önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra yanımızdan oğlu. Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta. Evlenmeden önce eşime genç olduğumu zaten çocuğun onla yaşamadığı için de durumun doğru olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor. Eşimle konuştum dediğim gibi o küçükken boşandıkları için biraz alttan aldığını söylüyor. Ama sıkıldım. Eşime çok aşığım. Ne yapmalıyım
Hanımefendiiiiiiii ikna edeceğiniz kişi ben değilim alooooooo?Çocuk için ev tutuldu annesi ile daha iyi bir şartta yaşaması icin, yine de geldi ordan bizle yaşamaya çalışıyor. Annesini hiç sevmediğini nefret ettiğini onu engelleyeceğini söyledi. Beni daha çok seviyormuş ve bu evde daha rahatmış annesi vurmuş yetişkin çocuğa bense her istediğini yapıyorum. Sadece 2 yetişkin erkek bir evde zor yani. Ve evlenmeden de bunu söyledim eşim de kabul etti. Çocuk buraya gelmesine rağmen kira sözleşmesi yapıldığı için eski eşi eşimin tuttuğu eve çöktü bizde çocuk üzülmesin diye ses çıkarmadık :) buna ne diyorsunuz? Sözleşme bitti kadın evden çıktı tabi…
30 yaşındayım bu Ekim de 31 olacağım. 26 yaşından beri beraberiz eşimle . Ne 22 si? Soru da 22 yim mi yazıyor? Hesabı açtığımda rastgele bir yıla dokunmuştum. Orada kaç yazıyor bilmiyorumKonu sahibi eger gercekten 22 yasindaysaniz, 5 senelik iliskiniz varsa, esiniz resit olmayan bir kiz cocugu ile iliskiye baslayarak suc islemis. Ve burada bunu okuyan her insan icin sikayet ve yargi yolu aciktir bilginiz olsun. Cocuklarimizi korumak durumundayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?