Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim de yetişkin bir birey olduğunu ve artık üniversiteye gitmesini istiyor en azından yada çalışmasını o da artık gitmesini istiyor yani ama çocuğu da seviyorum nasıl ikna edecegiz durum bu aslında
Esiniz istemiyor gitmesini, size öyle diyor.

Çocuk istenmediğini bildiği için size zıt gidiyor büyük ihtimal. Gene az bile yapıyormuş.
Yo hiç istenmiyor gibi davranmıyorum seviyorum, yetişkin biri olduğu için çok da iyi ve nazik davranıyorum:)

Evet çok genç görünüyor yaşından, çok başarılı biri. Ben yaşımdan olgun insanlarla anlaşıyorum malesef… benim de ailemin durumu iyi. Başta istemediler ama eşimi tanıyınca çok sevdiler

Kessinnnn iyidir kesinnnn ‘başarılı’ hmmm.

Senin ve ailenin bu herifi kabul etme motivasyonu bu ‘başarı’ işte.

Durumu iyi bir aile ve kızı asla böyle 20 yaş büyük cocuklu adama varmaz.

Kendinize yalan söylemeyin bari komik duruma düşüyorsunuz

Istemiyorsaniz evlenmeseydiniz. Reşit olur olmaz ayrı eve çıkma kültürümüz yok. Evlenene kadar ebeveynlerimizle yaşıyoruz. Babası da ebeveyn olduğuna göre paşa paşa yaşayacaksınız.

Kültürü edinmek istesekte, ayrı ev açacak paramız yok. Memleketin yarısından çoğu asgari ücretle çalışıyor. Asgari ücretle de tek başına yaşamak mümkün değil.

Aslında çok iyi bir özel okula yazdırdı, ayrı ev tuttu. Yine de geldi. :)) hatta annesini hiç sevmediğini engelleyecigini bizle daha rahat ettiğini söylüyor. Beni de seviyor ama ben sıkıldım 2 yetişkin erkek olmuş oluyor evde. Ve eşimde artık en azından üniversiteye gitmesini istiyor ikna edemiyoruz esas sorum buydu yanlış yazmışım sanırım

Evlenmeden önce büyük bir çocukla yaşamak istemediğimi söyledim. Aileminde hoşlanmayacağını söyledim
Evlenmeden önce büyük bir çocukla yaşamam demissiniz ama eşinizde sizden büyük onunla nasıl yaşıyorsun ki birde aileniz sizin evinizin içine ne karisir orası eşinizin de evi madem aileniz hoşlanmayacak bekar biriyle evlenseydin

Bakın şimdi 2 sene önce üye olmussunuz foruma ama bekarım demişsiniz. 5 yıldır evliyim diyosunuz artı yasınızda hatalı bi iki yaşta değil 10 yaş. Doğal olaral sorgulanıyor söyledikleriniz.

Herkes 20 yaşa takılmış.Aramızda başka problem yok yazmanıza rağmen.Aynı yaşta olanlar başka sorun yaşamıyor sanki.Anladığım kadarıyla sonradan gelişmiş bu durum.Eğer maddi durumunuz yeterliyse çocuğa yakından bir ev tutabilirsiniz

Aile adamı niye kabul etmesin ki ? Yaşıt onlar; hep beraber gülüp eğlenecek, sohbet edecek bir sürü ortak noktaları var.

Oyle tabiii ki, kizlari kendinden 20 yas buyuk kahveci Mahmut amca ile evlenmek istese eve zincirleyip engel olacak aileler, soz konusu 'basarili' erkek olunca bir anda amcaligi bir kenara birakip onay veriyorlar

Bir de bunun kizlari evlilik disi hamile kalsa evlatliktan reddecek ailenin, bebegin babasi 'basarili' ise butun degerlerini bir kenara birakip 'her zaman kizimin arkasindayim' diyen versiyonlari var (o arada bebegin babasi dogum hediyesi olarak kizin ailesine ev aliyordur. )

Çocuk için ev tutuldu annesi ile daha iyi bir şartta yaşaması icin, yine de geldi ordan bizle yaşamaya çalışıyor. Annesini hiç sevmediğini nefret ettiğini onu engelleyeceğini söyledi. Beni daha çok seviyormuş ve bu evde daha rahatmış annesi vurmuş yetişkin çocuğa bense her istediğini yapıyorum. Sadece 2 yetişkin erkek bir evde zor yani. Ve evlenmeden de bunu söyledim eşim de kabul etti. Çocuk buraya gelmesine rağmen kira sözleşmesi yapıldığı için eski eşi eşimin tuttuğu eve çöktü bizde çocuk üzülmesin diye ses çıkarmadık :) buna ne diyorsunuz? Sözleşme bitti kadın evden çıktı tabi…

İnsanlar 10 yaşı bile sorun ediyor, benim kaynimla eltimin arasında 11 yas var. Biri çocuk gibi biri çok olgun.. 10 yaş bile bazen sorun oluyor
Benim aramda eşimle sorun yok görsel olarakta kafa olarakta genç eşim :)

Çok komiksiniz. Adam kaç senelik karısını boşamış. Sizce bu adam eşine değer veren bir tip mi? acaba şuan oğlunun annesi için neler düşünüyordur.
Oğlu 3 yaşındayken boşanmışlar :) Boşanalı 17 sene olmuş .

Sizin yaşınız kaç?

Hanımefendiiiiiiii ikna edeceğiniz kişi ben değilim alooooooo?
Başta çocuğu açıkça istemediğinizi söylemişsiniz, sonra seviyorum falan feşman. Yani ben kandırabileceğiniz çocuklardan da yetişkinlerden de değilim.

• o çocuğu istememek gibi bir hakkınız yoooook.
  • kadının düşmanı yine kadıııın. Çocuk annesi hakkında ne derseeee desin siz yargılayamazsınız. Karışamazsınız. Annesi vurmuş sizi çok seviyomuş muşşş. Anası kardeşim o? Kadının yaptığı şeyleri ortalık yerde seremezsin. Eşimin tuttuğu eve çöktü "BİZ" ses çıkarmadık derken, siz zaten çıkaramazsınız olay eşiniz ve çocuğu ile alakalı. Sizle alakalı bi durum yok orada. Anne-çocuk çocuk-baba arasındaki ilişkilerden burnunuzu çekin, bol bol ağaçlı ortamda gezip oksijen alın ki biraz beyninize gitsin. Hayırlı günler

30 yaşındayım bu Ekim de 31 olacağım. 26 yaşından beri beraberiz eşimle . Ne 22 si? Soru da 22 yim mi yazıyor? Hesabı açtığımda rastgele bir yıla dokunmuştum. Orada kaç yazıyor bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…