- 19 Mayıs 2020
- 48.831
- 219.891
- 598
Neyse size yeterince odaklandık şimdi sıra genç insanda. Çocukluktan aşamadığı şeyler var, travmatik duruyor. Belki yeterince dışa açılamıyor, belki asosyal biri, belki de fazla kaygılı. Gencin üstüne gitmek yerine öncelikle psikolojik yardım aldırın, iyi bir tedavi olsun, öyle hemen evden göndermeyi aklınızdan geçirmeyin, siz annesinde kalacak o ilgilenecek yalanına inanıp evlenmiş olabilirsiniz ama yapacak bir şey yok, evlat huysuz kaynanaya benzemez, o kadar kolay kurtulamazsınız. Kocanızın yüzüne rahatlıkla anan ile görüşmek istemiyorum ona bakmak zorunda değilim diyebilirsiniz ama evlat öyle olmuyor. Hiçbir şeye benzemiyor. Kadınların şunu anlaması gerekiyor, çocuklu adamla evlenip onunla muhatap olmayacağım, yeri geldiğinde uğraşmayacağım, suya sabuna dokunmayacağım diye bir şey yok. Ona göre yola çıksınlar. Onunla savaşmayın, bindiğin dalı kesmekten farkı yok bunun.Aslında çok iyi bir özel okula yazdırdı, ayrı ev tuttu. Yine de geldi. :)) hatta annesini hiç sevmediğini engelleyecigini bizle daha rahat ettiğini söylüyor. Beni de seviyor ama ben sıkıldım 2 yetişkin erkek olmuş oluyor evde. Ve eşimde artık en azından üniversiteye gitmesini istiyor ikna edemiyoruz esas sorum buydu yanlış yazmışım sanırım
Son düzenleme: