bence insan karaktersizse aldatır. o karakter amda yoksa dünyanın en seksi kadını ol, onla da yetinmez. dünyanın 2. seksi kadınına göz diker
bi insan biraz boşladım diye bunu bahane edip beni aldatcaksa onun için kılımı kıpırdatmam zaten
böğğğğğğ:120::120::120:
başlığa biraz göz gezdirdmde beklentiyi bu kadar yukarıda tutmak ne kadar doğru bilemedim, ev iş çocuk üçgenine sıkışmış olan kadınların her daim sex bombası şeklinde gezmeleri fıtratlarına aykırı bence, ama arasıra olmalı tabii, hatta cazibesi arası sıra olmasında belkide, sürekli olunca bi kıymeti kalmayacaktır, bol olan şey kıymetisiz ender olan şey kıymetlidir. Bu arada rutin cinsel hayata ara sıra katılan renklerden bahsediyorum, yoksa rutin olarak sex yapmaktan bahsetmiyorum yanlış anlaşılma olmasın
biraz alakasız ama beyazın bi röportajı aklıma geldi, çektiği denizbank reklamında bayağı bi o cennet gibi sahilde kalmışlar, herkes buna ne kadar şanslısın hadi yine iyisin deyip duruyomuş, ama beyaz abi her gün her gün bak bak aynı deniz aynı kum, 2. gün sıkıldım diyodu
hangi topik o hangi topii bnide bilgilendiir yaaa :97::97:günde 3 posta demiyoruz zati. 2-3 günde bir de olsa tadını damağında bırakcak gibi olmalı
mesela dedim ya burdaki bi arkadaşın cinsel hayatına renk kattım diye, birkaç gündür adam peşinde dolanıp duruyormuş kedi gibi yine istiyorum o geceki gibi falan diyeama adama sürprizlerimiz daha bitmedi
hangi topik o hangi topii bnide bilgilendiir yaaa :97::97:
ewet ewet isteriiimtopik yoközelden veririm fikir istersen :)
ewet ewet isteriiim
bunlar çok güzel. ama ateşli de bi cinsel hayatınız olsa fena mı olur :) hem bunu sadece kocanı kendine bağlamak için yapmak olarak düşünme. mutlu bir cinsel yaşam kadını da çok mutlu eder =)
Ben kötü bir cinsel hayatım var demedim,mutlu bir evliliğin sırrı illa yatakta muhteşem olmaktan geçmez, kocanı kendine sadece yatakla bağlayamazsın,vardır yapabilen tabi ama asıl iş anlattıklarımda
:)) tmm cnmm haydar dümenimiz bzm:))tamam sen bana özel mesaj at sorununu isteklerini, ben akşam cevap atıciğimişteyim şu an :)
en çok kremalı çilek olayını beğendim yakında evleniyorum ceyar bak sana güvendim deneyeceğim ona göre inşallah işe yarar
beğenilmez mi yaa. yazamadığım kısmı güzel asıl
ahah babam bi keresinde gazetede haydar dümen resmi görmüştü de tükürmüştü. insan neyi kınarsa başına gelirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?