eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

yemek, temizlik ,ev işleri vee küçük çocuğumm....5 te işten çıkıp,, işleri bitirip çocuğu uyuttuktan sonra ne fantazi ne de adamı düşünecek halim kalmıyo ya. yatağa sürünerek gidip bayılıyorum resmen...
eee bunada bi çözüm bulun kk hatunları :92:

Son düzenleme:
Toplam 37 kullanıcı konuyu okuyor. (32 üye ve 5 ziyaretçi)

1. beritann
2. anilhanilufer
3. mmousee
4. elizzsa
5. nisbhr
6. sln53
7. neyazsamkii
8. gzmvs
9. darkseaa
10. ceyar
11. ikiz81
12. onlysea
13. okyanus77
14. _bahar_
15. Brck
16. ekes
17. esma2727
18. themis
19. bituful
20. n__a__z
21. didos86
22. ameliepoulain
23. asmin_17
24. emellllllllll
25. catwoman
26. nazende_87
27. KK Pro Üyeosssnur
28. Pergel
29. deymil
30. kukuriku
31. papatyam_83

YA evli değilsin galiba sen kuzucum, cinsel hayat hakkında bilgin olmadığı anlaşılıyor, erkekler için cinselliğin özü boşalmaktır Şekil yaparsan renklenir,sen şimdi cinsellik odaklı düşünüyorsun normal olarak, bekar olduğun anlaşılıyor; ama sadece cinsellikle evliliği bir yere taşımaya çalışmak çok zor,ben de diğer ayrıntıların önemini vurgulamak için yazmıştım. Sen bi evlen de yataktan 40 gün çıkmazsın, 40 gün sonra ne şekil yapacağını oturur düşünürsün

aynen ya varmı fıkrı olan

biçok kadın aynı şeyi söylüyo adam işten eve geliyo rahat kadının derdi hiç bitmiyo. erkek eşiini aldatmayıp eve ekmek getirdimi olay bitiyo.
kadınlar onuda yapıcak bunuda yapıcak o bu şu haksızlık yaaaa

malesefff ilerde bende sana aynı şeyi söyleyebilirim evlendikten sonra çalışmaya devam edeceğim işten çık eve koş ayyyy çamaşırlar vardııııı hemen makineye atttt anammmm yemekkk yokk hemen yemek hazırlamaya başla eee bunun çayı var ardından bulaşığı var sanırsam yatak odasının önünden geçmeye bile vaktim olmayacak yaniii benim kremalı çilek olayım yattı galiba

aynen ya varmı fıkrı olan

hergün cam silmiyoruz kızlar demi....yemeğide iki gün yeticek kadar yapın...çocuğuda uyutunca....

kızlar ne çok kişiyiz bu kadar çok toplanmışken güzel sıkı bi arkadaşlıklar kuralım mı ne dersiniz ????

hergün cam silmiyoruz kızlar demi....yemeğide iki gün yeticek kadar yapın...çocuğuda uyutunca....

çocuğu tam uyutup parmak uçlarınla yatağın yolunu tutarken tam yarı yolda bi ses gelir " anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee "

bende dhaa bekarım sözleneli 20 gün oldu ama bende bunu düşünmüyo değilim çünkü bende çalışıcam. Allah yardımcımız olsun. benimde hayal dünyam geniştir. planlar var istediktn sonra kadınların yapamıcağı bişey yok bence bunuda hallederiz

yatakta önemli rol oynar ama en doğrusu kendin olmak ve erkeği kendine bağlayacağım diye uğraşmamak bırakın onlarm uğraşsın kızlar erkek aldatırda kadın boşmu durur bi kere gelmişim dünyaya birileri bana bağlansın diye çaba sarfedemem bence bunun için uğraşanlar kendilerinden taviz verenler hiç bizaman bağlayamazlar hiç kimseyi bu benim görüşüm

helal sana tabiki işin biraz üşengeçliğindeyiz de tabi çocuk olayı arkadaşlarında dediği gibi olayı bitiriyo zor yani dediğin gibi Allah yardımcımız olsun

bole olmuyo ıste yemegı yedın bulasık bulasık bıttı e cok tokuz sımdı bıde cay ıcelım dıoruz sonra bebıs uyudu
dus al hazırlannnn tam baslıcaksınuyandı emzır salla gerı gel ısın tadı kacıo

bencede sen cılegı falan unut dırek olaya odaklan bu kadar sınırlı zamanda:26:

çocuğu tam uyutup parmak uçlarınla yatağın yolunu tutarken tam yarı yolda bi ses gelir " anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee "

aynen o an butun annelık sefkatın yok oluo

Kızlar ben 2 aylık evliyim. Eşim benden 10 yaş büyük, ben ona ne cilve yapsam çocukça geliyor. Birde o hayatta bütün zevkleri tatmış, tabiri caizse tam bir istanbul piçi. Benim yaptıklarım hep yetmiyor ona, çocukmuşum gibi başımı seviyor filan, huzur buluyorum ben seninle diyor.. inanın çok moralim bozulyor bu yüzden.. Geçen gün pc de şifreli bir dosya buldum şifresini istedim azarladı, çocuk gibi yapıyorsun kendini veremem benim özelim dedi.Karı koca arasında şifre koyacak kadar özel ne olabilir Allah aşkına? Eski sevgililerinin telefon numaralarının hala kayıtlı olduğunu gördüm ayrıca..Onları aramadığını ve beni çok sevdiğini biliyorum ama bu ne o zaman şimdi? beni bu durum çok sıkmaya başladı.. Onu kendime bağlayıp düzelmesini beni gerçek bir kadın gibi görmesini sağlamayı nasıl becerebilirim bilmiyorum.. Lütfen yardım edin bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…