Kızlar ben 2 aylık evliyim. Eşim benden 10 yaş büyük, ben ona ne cilve yapsam çocukça geliyor. Birde o hayatta bütün zevkleri tatmış, tabiri caizse tam bir istanbul piçi. Benim yaptıklarım hep yetmiyor ona, çocukmuşum gibi başımı seviyor filan, huzur buluyorum ben seninle diyor.. inanın çok moralim bozulyor bu yüzden.. Geçen gün pc de şifreli bir dosya buldum şifresini istedim azarladı, çocuk gibi yapıyorsun kendini veremem benim özelim dedi.Karı koca arasında şifre koyacak kadar özel ne olabilir Allah aşkına? Eski sevgililerinin telefon numaralarının hala kayıtlı olduğunu gördüm ayrıca..Onları aramadığını ve beni çok sevdiğini biliyorum ama bu ne o zaman şimdi? beni bu durum çok sıkmaya başladı.. Onu kendime bağlayıp düzelmesini beni gerçek bir kadın gibi görmesini sağlamayı nasıl becerebilirim bilmiyorum.. Lütfen yardım edin bana..
sizi de biliyoruz. iftar sonrası ortadan kayboluyosunuz hepiniz nedense "edali" işveli karıı
ne yapalım anam karnımız dogunca gözümüz yatakta oluyor nedense
Tatlı dilli, güler yüzlü, huzurlu, mutfakta ahçı yatakta ırıspı oldun mu gerisi hikaye... Tamam bazı adam vardır yüzü gülmez pek ama önce kendinize bir bakın yüzünüz gülüyor mu sizin diye... Önce değiştirmeye kendinizden başlayın, gerisi çorap söküğü gibi gelir
ewet ciciiim bn duyduumbeni duyan varmıııııı
yok cnmm o aldatılmamış bizzat aldatmış....kizlar duydunuzmu "muhtesem kadin" ivana sertte aldatilmis.demekki neymis hersey sexylik vs. degilmisss
Bu arada ben 24 yaşındayım eşim de 34..
yok cnmm o aldatılmamış bizzat aldatmış....
kizlar duydunuzmu "muhtesem kadin" ivana sertte aldatilmis.demekki neymis hersey sexylik vs. degilmisss
bir erkegin bünyesinde edep hayaa yoksaa kadinn afedersiniz seyini yirtsaa adama kar
etmeezz...
eşleri chat ortamında ruslara tutulmuss olan kadınlar napsınn???
adam bilgisayardan kalkmıyorsa bir kapı disari cıkarmıyorsa? tek gittigi yer anası ablası
isee ve eşiyle olduktan sonra dahii gidip bilg bu pislikk karılarlaa oynass ariyorsa??
yada karısı uyurkeenn gece sabaha kadarr elinde peçeteee o karılarınn peşinde geziyorsaa?
ne yapmalıı böyle adama? elde kucuk bir cocuk varsa? gidecek ne anaaa ne baba varsa?
boyle adama soyunmak bilee tiksinççç geliyorsaaa sex denilen sey azapp veriyorsaa
ne yapmali?
psikiyatriste gittim.. sen git kocan gelsinn diyoorr.. sen daha ne yapacann diyorr.
ama adam heepp seniii suclu goruyor eksik goruyor.
kendiisini o rus ors.. basbasa bırakmam icin herturluuu kavgayıı cıkarıyoorr.
hayat eziyettennn baskaa birseyy değill...
ben ne yapmalıyımm
ewet ciciiim bn duyduum
bende duydummm
bendeeeee
illaki wardır be cnmmm bz kadınlar nelerle uğaşıyoruz ya........bişey merak ediyorum biz onlar için bukadar uğraşıyoruz hırpalıyoruz kendimizi.peki isteyipte isteyemediğini yaptıramayanlar varmı aranızda.benim hala var mesela.ama açık olur diye yazamadım
kizlar duydunuzmu "muhtesem kadin" ivana sertte aldatilmis.demekki neymis hersey sexylik vs. degilmisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?