eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

kavgalıysak sert bir sevişme,moralim bozuksa onunla paylaşıp rahatlamak istiyosam romantik bir sevişme..
geçen hastalanmıştım bununda mart ayı sendromu vurdu başına hastalığım bitti ama biyere davetliydik halasına..ee bunun planlar suya düştü..gündüz işyerinden mesaj çekiyo akşam sana bunu yapcam şunu yapcam..gece gittik iftara halasına.benimki bir üzgünki sorma..en son banyoya girdi ellerini yıkıyo bende baktım kimsenin umrunda değil herkes kendi halinde daldım içeri kitledik kapının tokmagını ama allahtan herkez balkondaydı 3 dk yetti valla:52:

kız valla helal olsun bende kocamla beni sanardım dar alanlarda kısa paslaşmaları.......:37::37::37::37:

kavgalıysak sert bir sevişme,moralim bozuksa onunla paylaşıp rahatlamak istiyosam romantik bir sevişme..
geçen hastalanmıştım bununda mart ayı sendromu vurdu başına hastalığım bitti ama biyere davetliydik halasına..ee bunun planlar suya düştü..gündüz işyerinden mesaj çekiyo akşam sana bunu yapcam şunu yapcam..gece gittik iftara halasına.benimki bir üzgünki sorma..en son banyoya girdi ellerini yıkıyo bende baktım kimsenin umrunda değil herkes kendi halinde daldım içeri kitledik kapının tokmagını ama allahtan herkez balkondaydı 3 dk yetti valla:52:

başkasının evindeee :35:

dilim yandı diosun yani şaka maka ama şuana kadar yazdıklarına katılmayı bırak altına kaşe basıp imzamı atıyorum söylediklerin bazılarına komik gelebilir ama mantıklı yani az çok evli olmasakta biliyoruz baksana bi mesaj attım nerdeyse yanıma geliyodu hanımlar artık bakın görün ceyarın kerametini :60::60::60::60::60:
ne yazdın mesela msjda
bnde yapmak istiyom ama... sölede bnde yolliym bnm adamın azı açık kalır wall

akşamada misafir war gözlerinin içine baksın gitsinler diyee

way beeeeee ne cesaret sendekide kız bn asla yapamam ama seninki gzl olan bn odunum odunn

ASIL KAVGALIYKEN GÜZEL OLUYOR..umrumda bile olmaz bazen tartıştımızda gider uyur.bende o uyuduktan sonra saldırışa geçerim.inanılmaz güzel oluyoe ayrıca az önce kükreyen aslandan eser kalmıyor.gık çıkmıyo gık:60::60::60::60::60::60::60:

tuttum bunu tam benlik :52:

ne yazdın mesela msjda
bnde yapmak istiyom ama... sölede bnde yolliym bnm adamın azı açık kalır wall

akşamada misafir war gözlerinin içine baksın gitsinler diyee

seni hissetmeyi özledim. akşam bi gel neler neler yapıcam sana

yazman yeterli olur. merak heyecanlandırır :)

ASIL KAVGALIYKEN GÜZEL OLUYOR..umrumda bile olmaz bazen tartıştımızda gider uyur.bende o uyuduktan sonra saldırışa geçerim.inanılmaz güzel oluyoe ayrıca az önce kükreyen aslandan eser kalmıyor.gık çıkmıyo gık:60::60::60::60::60::60::60:

biz kavgalıyken ndaha güzel seks yapıyoruz nedeni ne acaba?

n_a_z işte bilinen şeyler aslında biraz sıcak hale getireceksin o kadar işte ne bileyim bugün canım seni çekiyo bütün vucüdum kan ter içinde seni çok özledim falan öpmek istiyorum seni koklamak istiyorum falan bazı yerleri atlıyorum oraları sen doldurursun :60: gelmeni sabırsızlıkla bekliyorum falan yaz akşama sana çok pis planlarım var de hırrrrr de ne bilim de bişiler :60::60::60:

Back
X