kavgalıysak sert bir sevişme,moralim bozuksa onunla paylaşıp rahatlamak istiyosam romantik bir sevişme..
geçen hastalanmıştım bununda mart ayı sendromu vurdu başına hastalığım bitti ama biyere davetliydik halasına..ee bunun planlar suya düştü..gündüz işyerinden mesaj çekiyo akşam sana bunu yapcam şunu yapcam..gece gittik iftara halasına.benimki bir üzgünki sorma..en son banyoya girdi ellerini yıkıyo bende baktım kimsenin umrunda değil herkes kendi halinde daldım içeri kitledik kapının tokmagını ama allahtan herkez balkondaydı 3 dk yetti valla
kavgalıysak sert bir sevişme,moralim bozuksa onunla paylaşıp rahatlamak istiyosam romantik bir sevişme..
geçen hastalanmıştım bununda mart ayı sendromu vurdu başına hastalığım bitti ama biyere davetliydik halasına..ee bunun planlar suya düştü..gündüz işyerinden mesaj çekiyo akşam sana bunu yapcam şunu yapcam..gece gittik iftara halasına.benimki bir üzgünki sorma..en son banyoya girdi ellerini yıkıyo bende baktım kimsenin umrunda değil herkes kendi halinde daldım içeri kitledik kapının tokmagını ama allahtan herkez balkondaydı 3 dk yetti valla
ne yazdın mesela msjdadilim yandı diosun yani şaka maka ama şuana kadar yazdıklarına katılmayı bırak altına kaşe basıp imzamı atıyorum söylediklerin bazılarına komik gelebilir ama mantıklı yani az çok evli olmasakta biliyoruz baksana bi mesaj attım nerdeyse yanıma geliyodu hanımlar artık bakın görün ceyarın kerametini
way beeeeee ne cesaret sendekide kız bn asla yapamam ama seninki gzl olan bn odunum odunn
3 dakıka onca mileet evdeyken
alkış diyorum sanasiz menepoza girdiginde çok fena bunalıma girersn ama söyliym
ne yazdın mesela msjda
bnde yapmak istiyom ama... sölede bnde yolliym bnm adamın azı açık kalır wall
akşamada misafir war gözlerinin içine baksın gitsinler diyee
başkasının evindeee
ne yazdın mesela msjda
bnde yapmak istiyom ama... sölede bnde yolliym bnm adamın azı açık kalır wall
akşamada misafir war gözlerinin içine baksın gitsinler diyee
menapozmuuuuonu deme bana bi bilsem orgazm olunuyomu o zamn o bana yeter ama cayır cayır yanarım bundan eminim
başkasının evinde1,başkasının arabasında2,başkasının terasında3..
başkasının evimi..denemem şart oldu daama benimki çok dikkat eder öle şelere.ama ortamı bulur bulmaz denicem :78:
başkasının evinde1,başkasının arabasında2,başkasının terasında3..
ASIL KAVGALIYKEN GÜZEL OLUYOR..umrumda bile olmaz bazen tartıştımızda gider uyur.bende o uyuduktan sonra saldırışa geçerim.inanılmaz güzel oluyoe ayrıca az önce kükreyen aslandan eser kalmıyor.gık çıkmıyo gık
biz kavgalıyken ndaha güzel seks yapıyoruz nedeni ne acaba?
biz kavgalıyken ndaha güzel seks yapıyoruz nedeni ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?