eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

genelde planlı değilde plansız yapışmayı tercih ederim eşimde bana uyuyo bu konuda..sert bir kavga daha sert bi sevişmeye sebep olur bizde konuda uçup gider..evlilikte yapılan yanlışlarda yatak ayırmak cinsellikten sogumak sogutmak bunlar çok yıpratıyo..inş bizde hiç olmaz

anammm bunu yapsamm ben düşünemiyorum bilee kendimi zor kurtarırım herhalde böle iyiyizz biz ne fanteziler varmış yaa ulan hiçbişeyden habarımız yok bide kadınız diye dolaşıyok ortada
benim haberm varda noluyo ya

herkes plansz yapamıyo hem plansz nereye kadar azcık heyecan olsn
evet ben bekarm ama şmdiden yatak ayırmanın çok büyük bi saçmalk oldugunu dşünüyorum inş. bizde ayırmayz

kızlar eşinizin sakal traşını yapabilirsiniz buda çok hoşlarına gider,ben genelde beline dolanırım öyle yaparım sıvasını :)

ne diyosun yavrummm tartışmalardan sonraki dizi herşeye bedel
yatak ayırmayı sakın ama sakın yapmayın bizim yatak ayırmamız tartışınca en fazla 10 dk dır ya o gelir yanıma ya ben

genelde planlı olunca heycan olmuyo bizde..herkez planlı yapamıyo dogru kavga ederken kim dudaklarına yapışırki ben yapmıştım bu ilk ama haksızken yapmayı yeglerim barışmak daha kolay oluyo

genelde planlı olunca heycan olmuyo bizde..herkez planlı yapamıyo dogru kavga ederken kim dudaklarına yapışırki ben yapmıştım bu ilk ama haksızken yapmayı yeglerim barışmak daha kolay oluyo

evet haksızsan daha uygun bi barışma olamaz heralde konuştukça tepene çıkar çünkü

evet haksızsan daha uygun bi barışma olamaz heralde konuştukça tepene çıkar çünkü

kavgalıysak sert bir sevişme,moralim bozuksa onunla paylaşıp rahatlamak istiyosam romantik bir sevişme..
geçen hastalanmıştım bununda mart ayı sendromu vurdu başına hastalığım bitti ama biyere davetliydik halasına..ee bunun planlar suya düştü..gündüz işyerinden mesaj çekiyo akşam sana bunu yapcam şunu yapcam..gece gittik iftara halasına.benimki bir üzgünki sorma..en son banyoya girdi ellerini yıkıyo bende baktım kimsenin umrunda değil herkes kendi halinde daldım içeri kitledik kapının tokmagını ama allahtan herkez balkondaydı 3 dk yetti valla

boş durmayıp ne yapcaz canım bn izmirde yaşıyorum ve arakadaşlarımın ciddi bir bölümü hem aldatyor hemde aldatılıyor işin garibi ben bile düşünmüyor değilim bazen boşluğa düşebiliyoruz.

bi keresinde vajinusmus topiğine girdim, pişman ettiler. yazmam öyle topiklere artık

dilim yandı diosun yani şaka maka ama şuana kadar yazdıklarına katılmayı bırak altına kaşe basıp imzamı atıyorum söylediklerin bazılarına komik gelebilir ama mantıklı yani az çok evli olmasakta biliyoruz baksana bi mesaj attım nerdeyse yanıma geliyodu hanımlar artık bakın görün ceyarın kerametini

way beeeeee ne cesaret sendekide kız bn asla yapamam ama seninki gzl olan bn odunum odunn

çok güzel ve verimli paylaşımlar için tüm samimi arkadaşlara teşekkür ederim ben de3 yıllık evliyim ve evliliğim inişili çıkışlı bir grafik izliyor.kocamı seviyorum ama monotonlukta beni çoğu zaman boğuyor.tüm yazılanları baştan sona okudum ve yapabilecğimi düşündüklerimi bu akşam deneyeceğim umarım cinsel yaşamımıza renk gelir.

way beeeeee ne cesaret sendekide kız bn asla yapamam ama seninki gzl olan bn odunum odunn

nışanlıyken,bizden çıkıyodu onu ugurlamaya gittim aşşağı tam babamın gelme saati çektim karanlıga yermisin yemesmisin arabaya bi bindim diyo başım öyle bir dönmüşki az kalsın babanla buruna geliyodukçok severim delice şeyleri ama öyle böyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…