- 18 Ağustos 2009
- 5.474
- 4.567
- 698
Bir kağıda "Keşke yanında olsam" yazıp duş başlığının veya musluğun üzerine yapıştırın. Emin olun sevgiliniz en kısa zamanda orada olmanızı sağlayacaktır.
Sevdiği bir yiyeceğin paketinin üzerine "Beni ye", yiyip bitirdikten sonra görebileceği şekilde paketin dibine de "Şimdi de beni" yazın. Emin olun aldığı enerjiyi harcamakta gecikmeyecektir
Salonun ortasına büyük, rahat bir minder koyup üzerine "Yeni bir yer denemeye ne dersin?" yazılı bir kağıt bırakın.
"Dereceyi en yükseğe getir, saatlerce kıyafetlerim olmadan durmayı planlıyorum" şeklinde bir hatırlatma notu bırakın. Yakıt tasarrufu, aklındaki son şey olacak ve üşümenize kesinlikle izin vermeyecek.
evli ablalarm yapın şunlarrbu mahmure tehlikeli olmaya başladı kaapattım
kız benimkide tutturdu çocuk istiyom die..olmaz dedim bilio çocuk oldumu ben ana moduna giriyorum valla onu bile emziresim geliyo
benim haberm varda noluyo yaanammm bunu yapsamm ben düşünemiyorum bilee kendimi zor kurtarırım herhalde böle iyiyizz bizne fanteziler varmış yaa ulan hiçbişeyden habarımız yok bide kadınız diye dolaşıyok ortada
genelde planlı değilde plansız yapışmayı tercih ederim eşimde bana uyuyo bu konuda..sert bir kavga daha sert bi sevişmeye sebep olur bizde konuda uçup gider..evlilikte yapılan yanlışlarda yatak ayırmak cinsellikten sogumak sogutmak bunlar çok yıpratıyo..inş bizde hiç olmaz
bu aydan sonra hamile kalanları tek tek sayıcam
bence ceyar kk de hamile kalamıyorum topiğine gidip taktikleri versin nüfus patlaması yaşanır valla
genelde planlı değilde plansız yapışmayı tercih ederim eşimde bana uyuyo bu konuda..sert bir kavga daha sert bi sevişmeye sebep olur bizde konuda uçup gider..evlilikte yapılan yanlışlarda yatak ayırmak cinsellikten sogumak sogutmak bunlar çok yıpratıyo..inş bizde hiç olmaz
benim haberm varda noluyo ya
herkes plansz yapamıyo hem plansz nereye kadar azcık heyecan olsn
evet ben bekarm ama şmdiden yatak ayırmanın çok büyük bi saçmalk oldugunu dşünüyorum inş. bizde ayırmayz
genelde planlı olunca heycan olmuyo bizde..herkez planlı yapamıyo dogru kavga ederken kim dudaklarına yapışırkiben yapmıştım bu ilk ama haksızken yapmayı yeglerim barışmak daha kolay oluyo
bence ceyar kk de hamile kalamıyorum topiğine gidip taktikleri versin nüfus patlaması yaşanır valla
evet haksızsan daha uygun bi barışma olamaz heraldekonuştukça tepene çıkar çünkü
yatakta önemli rol oynar ama en doğrusu kendin olmak ve erkeği kendine bağlayacağım diye uğraşmamak bırakın onlarm uğraşsın kızlar erkek aldatırda kadın boşmu durur bi kere gelmişim dünyaya birileri bana bağlansın diye çaba sarfedemem bence bunun için uğraşanlar kendilerinden taviz verenler hiç bizaman bağlayamazlar hiç kimseyi bu benim görüşüm
bi keresinde vajinusmus topiğine girdim, pişman ettiler. yazmam öyle topiklere artık
way beeeeee ne cesaret sendekide kız bn asla yapamam ama seninki gzl olan bn odunum odunnkavgalıysak sert bir sevişme,moralim bozuksa onunla paylaşıp rahatlamak istiyosam romantik bir sevişme..
geçen hastalanmıştım bununda mart ayı sendromu vurdu başına hastalığım bitti ama biyere davetliydik halasına..ee bunun planlar suya düştü..gündüz işyerinden mesaj çekiyo akşam sana bunu yapcam şunu yapcam..gece gittik iftara halasına.benimki bir üzgünki sorma..en son banyoya girdi ellerini yıkıyo bende baktım kimsenin umrunda değil herkes kendi halinde daldım içeri kitledik kapının tokmagını ama allahtan herkez balkondaydı 3 dk yetti valla
way beeeeee ne cesaret sendekide kız bn asla yapamam ama seninki gzl olan bn odunum odunn
way beeeeee ne cesaret sendekide kız bn asla yapamam ama seninki gzl olan bn odunum odunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?