eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

daha 3 aylık evliyim biraz daha zaman gerekiyo bütün fantaziler için bana haklısın

ooo hoooo 3 ay..fantaziler zamanla sınırlı değilki hayatım önemli olan fantazi değil..yani nasıl desemmm ilk orgazmımı yaşadıgımda 16 yasındaydım farketmeden bilinçsizce sonra rüyaalar..nışanlanmak beni rahtlatmıştı..ya benm erkek halimi düşünemiyorum benmi anormalim acaba..acaba yediğim birşeymi etki ediyo anlamadım

vallah benim kociş nöbetten çıkar gündüz uyuma akşama yıkılır ne yaparsan yap tahrik olmaz

vallah benim kociş nöbetten çıkar gündüz uyumaz akşama yıkılır ne yaparsan yap tahrik olmaz

kudurukkk kızlarrrr ben kaçıyorummmmm yarın burda olun heeeeeeeeee öpüorum canlarımmm görüşürüzzzzzz saygılarrrrrrrr

aslında benimki biraz pisikolojik. eşimle aramda 10 yaş var. o bekarlığında bayağı çapkınmış ve çok cinsel yönden ilişkileri olmuş. bir kaç fotoğrafını yakalamıştım ozaman çıkıyorduk daha. kızın birisi kucağına oturmuş yapışmış dudaklarına. aynı kız eşim yatarken üstüne çıkmış yatmış yine yapışmı dudaklarına. birde mektuplarını okumuştum kız yazmış biz farklı sevişirdik diye. bu benim beynimde yer yaptı eşime yaklaşmak istesem aceba eski. sevgileride aynı şeyimi yaptılar haırlarmı onları diye. içimden geldiği gibi davranamıyorum anlıycanız

önce bayhansın değilmi bi onu bileleim....
ceyar vecimcimem in muhabbetleri yıktı geçirdi ortalığı

olay kocalar ve eşleri nasıl mutlu olur idi.....

Yok anammm ben erkekiiimm
allahıım ne günlere kaldıkk ben giderim yemek yapmam lazııım kızlar mutluluğa giden ilk yol mideden geçioo ona göree :92:

Kızlar bende bu konuda çok müzdaribim. Eşimde benden onu şaşırtmamı istiyor.sürekli olmasada ara sıra. Ama istesemde yapamıyorum bunu.eşinizle birlikte olurken kendinizde eksiklik hissetmeniz çok kötü bi duygu

banada iftara yemekli misafir gelecek.ben iş yerindeyim ve iş çıkışı hastaneye gitcem.6,30 iş çıkışım.hastaneye gittim sıra aldım muayene oldum derken eve yetişemicem.evde 1 çöp yok ben ne hazırlayacağım:SSS aman yarabbim stres oldum valla((( hemen yapılabilecek 1 2 bişi söleyin bana(( patates kızartıyım diyorum.hazır çorba.salatalık malzemede yok iyi mi((.... başka ne yapıyım bi söleyiverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…