eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

gülerim ki ben dayanamam ..... zaten saçlarımda kısa

adam kendini padişah gibi hissedip harem kurmaya kalkmasın sonra
valla canım bazıları da öyle
bi halt değildir sen bi halt oldugunu sandırırsın adam havaya girer bu kez

3 yıllık evliyim... arkadaşlar ve bu durumu nasıl aşacagıma dair hiçbir fikrim yok... bir ben miyim böyle ..

sanırım sende biraz tutukluk çekingenlik var biraz çabayla aşılabilir aslında..ben cinselliğin öğrenilebilir bir şey olduğunu düşünüyorum..ama çaba göstermelisin..
bir de erkeklerin gözünden bakmak lazım..erkekler arasında eşleriyle yatak muhabbetleri konuşmalarını okumuştum..biri diyor ki; benim hatun tam kütük hiç tepki vermez demiş biri; şişme bebek mi benim hatun mu gözümü kapıyorum fazla anlaşılmıyor demiş...daha neler neler..yani özet olarak hepsinin hayali ateşli bir kadına sahip olmak..

seni alan yaşadı
bence bi erkek fır dönüceği yoksa asla sexle yaptıramazsınız ona bunu imkansız kızlar mesela benim bi tanıdığım vardı kadın herşyi yaptığını söylüyordu yatakta ama genede kocasına kaadın daha ilgiliydi yani adamın içinden gelirse yapar gelmezse yapmaz çevremde çok açık örneklerini görüyorum yani yatakta iyi olmanız sadece onu çok mutlu eder o akdar fır dönmeyi sevmiyosa dönmez yani:86:

gülerim ki ben dayanamam ..... zaten saçlarımda kısa

kız illa bunu mu yap diyorum :) hayal gücünü kullan işte. hem gülün ne var, beraber gülmek de güzeldir :) ahah adamın bi tarafları değişime uğrayınca gülmeye devam edebilceğini de sanmıyorum o ayrı

meselaaa onun görebilceği bi yerde sanki onun farkında değilmiş gibi soyunup üzerinizi değiştirin. ama kaıdn çorabınızı çıkarırken yavaş olun. sapık gibi izlemeyi de severler

ne bilim yaa yapın bi şeyler işte. yaa biraz zorlayın sınırlarınızı, çok heyecanlı bi evlilik hayatınız olur ne güzel.

şu an uydurdugun şeye bakarak bunun içten gelen bi şey oldugun herkes de olmadıgını düşünmeye başladım bazıları doğuştan cilveli sen onlardansın galiba
valla geçen ben de farklılıık olsun die gözlerini bagladım hani merak etsin heyecanlansın falan die şaşkoloz kocam alttan alttan bakmış :82:

sıkı bağlayamamışsın demek gözlerini

aklınıza gelen romantik çok uç şeyler yapmamı gerektırmeyecek fanteziler var mı mesela erkeklerin en cok ne hoşuna gıder ne yapsam turnayı gozunden vurmus olurum

umutlarımızı yıktın

bilmem ki. ben bekarım, hiç cinsel beraberliğim olmadı. hiç de ilgilenmezdim bu konularda. ama sevgilim oldu olalı öğrenmek için çok okudum. yaratıcı şeyler okudukça bana da bulaştı herhalde :) ama içimde de vardır bence. oğlak burcuyum ne de olsa

iyi etmişsin de bi dahakine daha dikkat

ne alaka kız oğlak burcuyla

Kızlar...
tanıdıklarım var benim böyle kadın cok sakin sıradan ama kocası etrafında deli divane sunu yapalım aşkım,buraya gidelim aşkım,
sana şunu alayım aşkımmmm ayyyy şaşırıyorum bu adama ama içinden geliyor onun böyle davranmak sanırım..
diğer tarafta başka cift kadın süs,gıyım,yemek,herşey ama adam o kadar coool kiii sanki umrunda değil....
bazılarının yapısı böyle :84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…