eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

ebru şallı da bu her yere not yapıştırma işini yapıyomuş aklıma geldikçe yaparım dio birde sabah öyle bi not görmesi bence daha etkili:23:

ceyar bak kremalı çilek dedin muz dedin beni gaza getirdin herife iki mesaj çaktım galiba yolda yanıma geliyo :60::60::60::60::60:

çocuğumun bana verdiği mutluluğu, ona duyduğum büyük aşkı hiç bir şey vermemişti bana bu ana kadar...
çocuk sevgisi çok farklı olmadan bilinmez arkadaşlar.
cinsellik yaşıcam diye çocuk yapmamazlık yapmayın. çocuğun zevki hiçbişeyde yok :49:

kızlar bi sorunum var ne olur yardım edin arad banada ben esim dursa durmazdım bana bişi oldu 25 gündür canım istemiyo okadarki kasmısım kendimi olmadı 2 gün önce:43:

ebru şallı da bu her yere not yapıştırma işini yapıyomuş birde sabah okununca o naotlar daha etkili olur:23:

evlendikten sonra pek öyle olmuyo maalesef.
bekarken birbirimizi nerde sıkıştırsak diye ortalığı kollardık...
ama şimdi bütün ev bizim ama tık yok :37:

ev halini bilemem ama bir dene, giy kısacık şortunu ayağına, sütyensiz giy ince askılı beyaz bodyni bak o tık nerlerden geliyor :10:

ceyar bak kremalı çilek dedin muz dedin beni gaza getirdin herife iki mesaj çaktım galiba yolda yanıma geliyo :60::60::60::60::60:

ben o zaman sana her gün başka meyve ismi söylim :60:

Esma niye canın istemiyo var mı bi tahminin? ona göre yardımcı olmaya çalışalım

ev halini bilemem ama bir dene, giy kısacık şortunu ayağına, sütyensiz giy ince askılı beyaz bodyni bak o tık nerlerden geliyor :10:

ya işte dediğim gibi bunu er an yapmak istemiyosun işte. kafanda bir sürü şey varken....
benim asıl derdim beni fişeklicek bişey zaten. yoksa bazı geceler bi uyanıyom canım kocam bana sarılmış öpüp koklarken buluyorum. napsın aşkım yorgunluktan bayılan banada kıyamıyo :84:

Son düzenleme:

tık mı yoksa tik mi gelir o durumda, bilemedim :60:

kızlar şikayet edenin saçını başını yolarım :60:

buzu alıyosun kocana ver o senin vücudunda gezdirir yada sen kocanın vücudunda gezdir buzun nereye gideceğini çok merak ediyolarmış bide tabi istek tavan:23:

bi de sıcak soğuk değişimi çok ürperttiğinden buz sürüp ardından yalamak veya hohlamak lazım :66::66::66:

Son düzenleme:
ya işte dediğim gibi bunu er an yapmak istemiyosun işte. kafanda bir sürü şey varken....
benim asıl derdim beni fişekicek bişey zaten. yoksa bazı geceler bi uyanıyom canım kocam bana sarılmış öpüp koklarken buluyo. napsın aşkım yorgunluktan bayılan banada kıyamıyo :84:

at yahu aklındakileri, o an çözemeyeceğin birşeyse veya hele hele işle ilgili bir şeyse salla gitsin... bir ömür paylaşmayı niyetlendiğin adam var yanında, senden, ondan daha önemlisi mi var (çocuk kısmı hariç)...

valla ben bunları tehdit unsuru olarak kullanır oldum ama bakın kızlar bi de bunlar var: Russian Brides - Russian and Ukrainian Women Dating site

vizeler de kalktı, affetmez adamlar valla :24:

bu krem şanti buz olayını kaptım ama. hem o gelene kadar 1 hafta görüşmemiş olacağız. şaşırtacam kocamı :82:

Son düzenleme:
Back
X