eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

ay okumadım ramazandan olabilir yada bi face meselesi yasadık eski sevgili felan ondanmı etkilendim acaba soğudum yani ya kızlar kitlendi sanki bide 5 yılı gecti evleneli ne bu simdi

söylediğin şeylerden dolayıysa çok doğal :) Duygusal olarak soğuyunca kadınların canı yapmak istemez. Erkeğe fark etmez ama :27:

evlendikten sonra pek öyle olmuyo maalesef.
bekarken birbirimizi nerde sıkıştırsak diye ortalığı kollardık...
ama şimdi bütün ev bizim ama tık yok :37:

biz yeni evliyken 10 günlük evli bi arkadaşımızın evine gittik elele oturuyoruz diye bizimle dalga geçtiler..Kendi evinize gidin 10 gün geçsin görcez biz sizi kavgalar başlar falan dediler..evleneli 1 sene oldu ama biz hala evin içinde elele geziyoruz, otururken , yatarken , ayrılamıyoruz birbirimizden:nazar:...nişanlıykenden daha fazla sıkıştırıyoruz birbirimizi evin içinde.Çok yemeği ocakta bırakıp yan odaya geçtik:1: Yandı yemekler ama olsun:69:

biz yeni evliyken 10 günlük evli bi arkadaşımızın evine gittik elele oturuyoruz diye bizimle dalga geçtiler..Kendi evinize gidin 10 gün geçsin görcez biz sizi kavgalar başlar falan dediler..evleneli 1 sene oldu ama biz hala evin içinde elele geziyoruz, otururken , yatarken , ayrılamıyoruz birbirimizden:nazar:...nişanlıykenden daha fazla sıkıştırıyoruz birbirimizi evin içinde.Çok yemeği ocakta bırakıp yan odaya geçtik:1: Yandı yemekler ama olsun:69:

ooh aferin len. sefanız olsun :54:

ayy biz kadınlar deliyiz..valla bı kadın erkege esir olamayack. eger muhtaçlıgını ona gösterırsen fazlaca bunu kullanır erkek. muhtaçlıkla özgurlugun ortasında bi yerde durucan .

biz de el ele göz gözeyiz. hatta dedim ya geceleri bi uyanıyorum aşkım kedi gibi sarılmış öpüp kokluyo beni.:56:

ya inşş bizde böyle oluruzzzz şimdi öyleyiz ama evlenince bilmiyorum dua edin de benimde öyle olsunnn :77::69:

inş. canım. bizimki çok büyük bir aşktı. hele benim kocama olan aşkım....
romantizim aşk sevgi hala var. belki daha fazla ama o olay biraz duruldu :37:

Son düzenleme:
:60::60::60::60::60::60::60: nerden gelio kız bu fikirlerrrr :60::60::60:

bilmiom ya birden geliyo işte :27:

ESMA, kız öyle şartlama kendini şunu oldum bunu oldum diye. Bi soğukluk yaşamışsın eşine karşı, belki güvenini kaybetmişsin, o yüzden özelini paylaşasın gelmemiş. güven önemlidir cinsellikte de :) geçer yakında. deilsindir vajinusmus falan :57:

Back
X