eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

kızlar ben bu duruma gelmeden önce havada karada hallediyoduk sort askılı geziyodum bazen uzanıyodum yüzüstü duramıyodu ama sonra böle oldum :17::17::17::17::17::17::17:

Valla kızlar desteğinize ihtiyacım var .bugün boşanma kararı verdim.bu ilk değil ama ertelemiştim çünkü eşimi çok seviyordum.hala o kadar çok seviyor muyum bu tartışılır. Neden mi aslında dışardan bakıldığında bize leyla ile mecnun diyenler bile var lakin dışı onları içi beni yakıyor.eşim beni hep ikinci plana atıyor. önce kendi sonra başkaları sonra sıra bana gelirse bu çok üzüyo beni kaç kere başkarı yüzünden kötü olduk kendi isteği kendi planları kendi parası hep kendi anlayacağımız bencilin teki .2 oğlumuz var bir 6 yaşında biri daha 6 aylık ne yapıcam nasıl yapıcam onu nasıl bırakıcam hiç bir fikrim yok. Ben daha küsüp anneme bile gitmiş değilim hep affettim hep çok sevdim. Internet geçmişinde hep böyle alakasız alakasız kızlara girilmiş baklımış.bu başlarda o kadar takmadığım bi olaydı kaç kerede ikaz ettim ama hiç vazgeçmedi ne yapıyom ki diyo illa fiziki birşey mi olcak dimi aynı olayı ben yapsam hoş olur mu taa geçmişten gelen içimde hala acıyan yaralarım var bu hiç umrunda olmadı ama .biz eşimle kaçarak evlendik çok kısa zamandı flört dönemimizde.ee tabi annesigilde oturduk ezildim aşşalandım itildim kakıldım hiç arka almadı hep ne yapim dedi sen suçlusun o annem bu bababm yok kardeşim neyse evi ayırdık bu sefer gurbete gitmeye başaladı patronu arkadaşlarını kıramadı yani hep üzülen ben oldum .hangi birini anlatım aklıma geldikçe kötü oluyorum

kızlar ben bu duruma gelmeden önce havada karada hallediyoduk sort askılı geziyodum bazen uzanıyodum yüzüstü duramıyodu ama sonra böle oldum :17::17::17::17::17::17::17:

seni ondan soğutmaya sebep olan ne varsa aklına getirmemeye çalış ben kızdıgımda uzatırım..ama gece olunca bazen ben hazırlanır üstüne atlarım başlarda _noldu hatun yumuşamış görüyorum diyodu o ayrı bu ayrı diyodum
şimdi bilir yatakta istifimi bozmadıgımı o yüzden arada hiç sogukluk olmadı..

ne yalan sölim bekarlar için gerçekten üzgünüm şuan:D:60::60::60:

Evinizde karılar kocalar soyunmuş yatıyorlar, karşınızda cilveleşiyorlar. o bekarlar aklından geçiriyor benim de bir kocam olsa, benim de bir zekis hayatım olsa diyor. anne beni niye evermiyorsunuz diyor. bende niye tık yok diyor :60:

Evinizde karılar kocalar soyunmuş yatıyorlar, karşınızda cilveleşiyorlar. o bekarlar aklından geçiriyor benim de bir kocam olsa, benim de bir zekis hayatım olsa diyor. anne beni niye evermiyorsunuz diyor. bende niye tık yok diyor :60:

:60::60::60::60::60::60::60: ilahii ceyar komşular gelcek kahkahama

Back
X