eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

Aslında bi erkeği kendine bağlamanın ilk yolu,bilindik kadın özellikleri taşımamaktan geçiyo;

Mesela onun ailesine ondan çok değer verdiğini hissetiirmek,
kıskançlık krizlerinden uzak durmak,
Dırdır etmemek,
Çok konuşup,onu konuşmuyorsun diye suçlamamak,
Onunla oturup maç izlemek,
Diğer kocalarla asla kıyaslamamak,
Alışveriş tutkunuzu hissettirmemek,
Sadece dışarıda yemek yediğinizde değil her sofrada güler yüzlü olmak,

Yani aslında kadın gibi değil ,onun istediği gibi bir eş olarak sevgi bağı oluşturabilrsiniz.ama iş yatağa gelince onsuz olmayacağı kesin ama hiç bir erkek yataktaki kadına hayır demez zaten.Önemli olan ve sizi vazgeçilmez kılıp,kaybetme korkusu yaratacak olan diğerleridir.

Kıskançlık krizlerinden uzak durmak..:18:
Çok konuşup,onu konuşmuyorsun diye suçlamamak...:41:
Alışveriş tutkunuzu hissettirmemek.....:83:
Ayyy bunların üçünden de kaldım sanırım.....:37:
Bunlardan uzak durmaak zor daa zoooooorr..... Püüf..:63:

walla biz 2yıldır nişanlıyız toplamda 4yıllık bir ilişkimiz war. düğünde daha seneye etti 5 yııll.. evlenelm evlenelm diyodum şimdi işten dolayı 2 aydr bizde kalıyo bi süre sonra yanında olması extra mutlu etmiyo yani normal anan baban gibi oluyo :) farklı seyller arayısına giriyosun bu sefer. ilk bizde kalmaya basladıgında gece yanına kaçardım 3 te 4te kalkıp.hatta alarm kuruodum gitmek için yanına. sonra aman yat uyu dedim gitmemeye basladım bu sefer hayırdr dün nie gelmedin falan demeye basladı. aman daracık yatak tıkış pıkış sıcak oluyon sen rahat uyuyamıom demeye basladım.ilk zamanlar sarılıp uyucaz die kollarım uyusuodu smdi rrahatıma bakıorum :p anlıcaın monotonlasııoooo:32:

zaten bu tavsiyeler de monotonlaşmaması için. kiminin nası monotonlaşmıyo, demek ki olabiliyo :)
değişiklikler yapmak lazım ve her fanteziyi her beraber oluşunuzda yapıp tüketmemek lazım

2 haftada bir coşup aralarda normal normal sevişirsiniz mesela. böylece heyecan yukarılara çıkar, tam düşecekken yeni bir heyecan devreye sokarsınız

$haha.webp

üstteki grafik hep aynı şeylerin yapıldığı sevişmeler sonrası ateş durumunu gösterirken aşağıdaki grafik çılgın fantezilerinizin eseridir

:27:

Son düzenleme:
size bişey anlatcam bu öpüşme isteği falan diyince aklıma geldi.nişanlımın askerliği bitti ben yanına gittim tatil yapcaz izmirde işte onca ay ayrı kaldık çok özledik falan tatil yapcazz hasret gidercez eyse biizimki gitti istek artırıcı kapsül aldı içtik oturduk bekliyoruz bekliyoruz en sonunda benimki bu hapın etki gösterecei yok die saldırdı.... istek arttırıcı ilaçtan ne bekliodu acaba saldırıya geçmesine sebep olan ilaç deil sanki

hepsi de var sanırım içinde.. evet öpüşme isteği de yok..

peki hiç öpüşmedin mi? ilkini yaşayana kadar insan öyle bi ihtiyaç duymuyor ki :27: belki ondandır

niye işte kızz, ne düşünüyorsun da içinde hiç istek falan olmuyor, onu soruyorum

size bişey anlatcam bu öpüşme isteği falan diyince aklıma geldi.nişanlımın askerliği bitti ben yanına gittim tatil yapcaz izmirde işte onca ay ayrı kaldık çok özledik falan tatil yapcazz hasret gidercez eyse biizimki gitti istek artırıcı kapsül aldı içtik oturduk bekliyoruz bekliyoruz en sonunda benimki bu hapın etki gösterecei yok die saldırdı.... istek arttırıcı ilaçtan ne bekliodu acaba saldırıya geçmesine sebep olan ilaç deil sanki

hahah seninki zaten yeterince saldırmaya hazır ve istekliymiş, niye öyle bi şey içme ihtiyacı duydu :P :60:

kizlar annelerinden ne gordulerse onu yapiyorlar. hep veren olmayi ogrenmisiz, alttan alan olmayi. birde oz guven eksikligi. bende eksik olan hersey onda tavan yapmis durumda. cok zor durum cok, girisimlerim oluyor ama baslayip bitiyor devamli degil maalesef :( bana kufredeceksiniz belki ama bir kac ay oncesine kadar ayakkabilarinin altini bile siliyordum annesinden oyle gordugu icin. artik ic camasirlarini utulemeyide biraktim cok sukur. adam olacagim ama zaman alacak.

merhaba ,
bu tarz 3 beraberliğe şahit olduğum için yazmak istedim sana.bi kere hayatının en güzel çağındasın,herşeyi başarabilecek,hayatına her zaman yeniden yön verebilecek ve herşeye her zaman sıfırdan başlayabilecek bir yaşta ve donanımdasın bunu hiç unutma.unutma ki özgüvenin yerine gelsin.gözlemlerimi söyleyim. bu yaş farkındaki ilişkilerde erkekler aslında çok kıskanç oluyorlar,senin mesleğin ve eğitimin ne olursa olsun.eğer eğitimin yoksa eve kapamayı tercih ediyorlar,çalıştırmıyorlar,bazı şeyleri kısıtlıyorlar hem gözün açılmasın hem de ona iyice bağımlı olasın diye.şanslısın bir mesleğin var.bu durumda da bi süre sonra iyice komplekse giriyorlar.hem para kazanıyorsun,çalışıyorsun ve hala gençsin :)))özgüveninin eksikliğini hissettiklerinde ise tepene biniyorlar.aslında ondan kopamayasın diye bir yandan da hep aşağılayıp eziyorlar ve sen de bu adam beni bunlara rağmen beğenmiyor diye onu daha çok mutlu etmek için deli divane oluyorsun etrafında.aslında avantajlı olan sensin.kendilerini kanıtlamak için aldatabiliyorlar da buna da tanık oldum,o yüzden söylüyorum.kadın ancak ya çalışmaya başlayınca,ya da yaşı biraz olgunlaşınca aslında kozların kendi elinde olduğunu anlıyor.ancak o zaman işler tersine dönüyor ve adam onun peşinden koşmaya başlıyor.lütfen kendini ezdirme ,değerinin farkına var.mutlu olmanı dilerim

burdayım zaten :D

eeee ben size dememiş miydim iftardan sonra kayboluyorlar diye. alın işte. bir kısmı azıtıktı zaten bir kısmını da ben azdırdım kanımca, hiçbiri yok şimdi :60:

Back
X