Eşimle 10 Gün Zamanla İyi Olacağıma İnanırken Dibe Vurdum

bence sizi en cok sevgilisi olmasi yaralamis, belki de icten ice bir pismanlik bekliyordunuz, ama buna da alisirsiniz, eger adam gibi adam olsaydi bunlari yasatmazdi size, kendinizi boyle teskin edin.
Dörtlü derken grup buluşmasının fotoğrafları mı grup seks mi?
Kesinlikle size katılıyorum , esinin, çocuğunun annesine o laflari eden "adam"la sadece çocuk icin en asgarî düzeyde irtibat halinde olmak lazim, arkadas gibi falan değil...
Whatsuptan silinenler tekrar yukleniyo telefonunuzda bir dosya var araştırın. Allah yardimciniz olsun.

Cocugunun annesinden or.. diye bahseden adamdan hayir mi gelir, pis terbiyesiz

Dörtlü yapmislar derken, grup mu yani?
Eger oyleyse sakin yaklaşmayın bir daha. Bu nasıl insan.
Ohoo adam yeni hayat yeni sevgili yapmıs üstüne fotolar çekilmiş dörtlü bulusmalara gidilmiş
Şükretmelisin bacım kurtulduguna
Dibe vurmus değilsin gayet kendine gel Allahın sevdigi kuluymussun
Sen bu adamı hala seviyorsun her konunda bunu hissettim yazık olmuş size ne diyeyim bilmiyorum çocuğunuza üzüldüm

Arada atladığım yorumlar varsa affola, tek tek okuyorum ama tek tek yazamıyorum. İçimde bir ağırlık var, uyuyorum uyanıyorum kaldığım yerden devam ediyorum, yemek yemek istiyorum olmuyor, içim dolu zaten. Çok ağır bir şeyler var.

Dörtlü sorularına gelince arkadaşı ve sevgilisi benim eskiye de bir arkadaşlarını ayarlamışlar dört arkadaş birlikte takılıyorlar. Seks filan değil yanı. Zaten o arkadaşına da arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum, sen evli, iki çocukla başka kadınla konuş, bir de benim serefsizle birlikte bana hakaret et, sen kimsin demek istiyorum. Annem muhatap olma diyor.

Fotoğrafları silmesi çok canımı sıkıyor , o an öfkeyle insanın aklına gelmiyor, o sıgaraya çıkmıştı, tam telefon elimde yakaladı beni. Çok uğraştım ama gerı yüklenmiyor. O sinirle iki tokat attım.

Çocuğu götürmeye gelecekmiş ama beni görünce ağzımı burnumu kırmaktan korkuyormuş, kır bakalım karşındayım, hatta seni tahrik ediyorum bak, ben başlatıyorum diyerek, iki tokat bir tekme attım. Öylece dikilip duruyordu, arkadan konuşmak kolay tabi. Çok kızgınmış bana da onu terk ettıgım, çocuğundan ayırdığım ıcın o yüzden yapmış. Bahaneye bakın.

Bu üzüntüm sevgiden değil. Zoruma gidiyor. Ben bu zamana dek hiç kimseye onu kötülemedim, çocuğumun babası iyi bir insandı ama ailesi konusunda pasifti ve iyi bir eş olamadı, hayata farklı yerlerden bakıyoruz deyip geçtim. Onun bunları yapması her defasında beni, bunu da mı yapabilirmiş, diye şaşırtıyor. Her defasında daha kötüsünü yapamaz diyorum, her defasında daha kötü şeyler çıkıyor karşıma. Şimdi düşünüyorum da daha ne yapabilir ? Daha neler var? Daha neler söyledi arkamdan ?

Çok yakın bir arkadaşımız geçmiş olsun için aradı, bana diyor ki çocuğu kaçırıp göstermemişsin, bu adam kendisi aramadı ya, ben üç gün aradım açmadı telefonları, bir ay hiç aramadı, yıne ben aradım ama herkese çocuğumu benden kaçırıyor bana göstermiyor demiş. Bu nasıl çirkinliktir ya?

Aklım, içim, vicdanım almıyor. Bir şeyler yapmak istiyorum. O fotoğrafları nasıl siler? Nasıl engel olamadım ? Her şey yanına mı kalacak ? Arkadaşını da arayıp haddini bildirmeli miyim? Çıldıracagım ya.

Gördükleriniz ve yaşadıklarınız onur jırıx
Yorum yapmak istiyorum ama toparlayamıyorum. Arkanızdan konuşulduğunu öğrenmek çok incitici. Yakın zamanda yaşadım. Eski konuma bakabilirsiniz isterseniz. Yaşadıklarınız ağır evet. Ama geçecek Hepsi bitecek. Bundan sonrası için kesin olan ve endişe duymamanız gereken tek konu. Kimsenin ettiği yanına kar KALMAYACAK.

Çok teşekkür ederim ama kalıyor sanki, herkes yaptığıyla yaşadıgıyla kalıyor. Ben yaşadıklarımla kalıyor, o yasattıklarıyla. Öyle ıftiralAr atıyor ki, insanlar da bunu bir halt zannediyor. Ben çocuğu göstermediğim için intihar edecek kadar kötü olmuş, arkadaşı anlatıyor bunu, ne çocuğu göstermemesi ya dedim, adam sevgili buldu, çocuğu filan aramadı, dedim. Kadın sok oluyor telefonun diğer ucunda. Adam profesyonel yalancı.

Çok zoruma gidiyor, bir şeyler yapmak istiyorum, hemen şimdi.

Canin yaniyor.
Yanmaz mi?
Hemde nasil yanar.
Ama bu adam iflah olmaz, hala kendinde bi suc gormuyor be arkadasim.
Senin yerinde olsam bosanma davasini hizlandirmak icin telfonundan sildigi resimleri tekrar geri bulmak pesine duserim.
Playstore yada appstoreda recovery data diye uygulamalar var. Ne kadar erken davranirsan o kdr kolay bulabilirsin silinen resimleri.

Anlıyorum sizi. Önemli olan onun attığı iftiralar, insanların inanması falan değil ki Önemli olan yaşananları Allah ın bilmesi. O onu desin bu bunu desin. Neticede haklı olan kazanacak. Onun için bırakın elinden geleni ardına koymasın.. Unutmayın küçük davalar burada görülür, büyük davalar mahkeme i Kübra(büyük mahkeme) ye bırakılır. Sabredin ve izleyin

Adam iflah olmaz bunu biliyorum ama yanına kalmasın istiyorum. Bahsettiğiniz uygulamalar bende yok. iPhone kullanıyorum ve tüm yedeklemelerim kapalı, geri yüklemek için çok araştırdım uğraştım ama olmuyor. Başkasıyla olduğunu ispat edebilirim, bir fatura dökümünü attım kendime, kadınla konuşmaları var, belki onu kullanabilirim.

Çok teşekkür ederim, ben de öyle teselli edeceğim kendimi.

O faturayi bence telefondan mail adresinize felan yollayin yine sile bilir

Böyle üzülmekle eline hiçbir şey geçmez inan benim eski koca da beter bundan. Ama arada içimden kufrediyorum geçiyor ki ben boşanıp devam edemiyorum hayatıma. Hala süreç devam ediyor tekliflerim reddediliyor. Bak ben sorunu ailesinde değil kendisinde buldum. O yüzden ayrıldım sen de fark et sorun eşinde ailesinde değil. Adam da değil geçmişe gitmeyi bırak terapi al istersen. Arada icinden saydır ama 1 2 dakika sonra kendi hayatına konsantre ol, meşgul ol sürekli kafana bu tarz fikirler üşüştüğünde.

AMan kurtulmussunuz işte insanların gercek yüzü ayrılırken ortaya cıkar sadece şuan olaylar cok sıcak 1 sene sonra hatırlamayacaksınız bile siz cocugunza odaklanın eminim ilaç gibi gelecek

Bence ailesi sorunlu, kendisi daha da sorunlu. Ben bunu hep biliyordum ama bu kadar beklemiyordum. O şimdi bana diyor ya, biz ikimiz çok mutluyduk, sorunumuz yoktu, ben de hep öyle zannediyordum. Tek sorunumuz ailesi ve eşimin bu konudaki basiretsizliği sanıyordum ama daha beter olduğunu hep kötü şekilde ögrendim.
Aklımdan atmaya çalışıyorum ama olmuyor. Her şey onun yanına kar kalıyor düşüncesi beni öfkelendiriyor. Tek isteğim bu duygulardan bir an önce kurtulmak.. size de kolaylıklar dilerim, umarım bir an önce kurtuluruz.

Aslında gördüklerinize bir nevi sevinmelisiniz de. Çünkü bunlar, yuvamı yıkıyorum diye düşünmek yerine, ne kadar doğru bir karar vermişim diye düşünmenizi sağlayacak
Kararımdan dolayı her gün şükrediyorum zaten. Hiçbir zaman pişman olmadım.

AMan kurtulmussunuz işte insanların gercek yüzü ayrılırken ortaya cıkar sadece şuan olaylar cok sıcak 1 sene sonra hatırlamayacaksınız bile siz cocugunza odaklanın eminim ilaç gibi gelecek
Gerçekten ilaç gibi geliyor sadece böyle zamanlarda, zaman çok yavaş akıyor. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…