- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Evet doğru hatırlamısım.hatta bu olayların en başı siz evi ayırmak istiyordunuz da ailesi parayla tehdit ediyordu.varlıklıydılar diye hatırladım.ama bir arada kalmak istemiyordu eşiniz de.ama işte aile parayla çekmeye calısıyordu ogullarını.bir de kıymet bilmezlikle yediğin önünde yemedıgın arkanda nasıl memnun olmazsınla suçlandınız kayınvalide tarafından. konunuzdan çok etkilenmiş adınıza çok üzülmüştüm.aklımda kalmış.
Duygularınız karışık, boşanma süreci taze, 10 gün ne kadar nefret etseniz de tartışmayla geçse de zamanında sevdiginiz güvendiginiz birinin tekrar yanınızda olması aklını karıştırmıstır.bence tam acaba mı derken içinizde derinlerde bir yerde o mesajları görmek tartışmaları yaşamak bir kez daha kırmış sizi.eşinizin seviyesizliği karşısında bu hale gelmişsiniz.Allah yardımcınız olsun arkadaşım.
Insallah ayrılık sürecini bir an önce atlatırsınız.
Neden ona bişey olmayacagini düşünüyorsun?yada mutlu olduğunu nerden biliyorsun?bu aralar psikolojik anlamda bende çok kötüyüm ama ayağa kalkacağım sende neden nasıl diye sormayı bırak neden sen değildin karşında ana kuzusu bi adam vardı düzelmedi çok düzelmeye gönlü varsa o evden çıkıp sadece sizinle bi hayat kursun
Şu an görünen bu olabilir haklisin ama ne olacağını bilemezsin ben her zaman Allah ın adaletine güvenirim.Allah ın değirmeni yavaş döner ince öğütürmüş sen Allah a sığın.çoucuguna ve kendine yoğunlaşÇünkü hiçbir şey olmuyor. Adam daha ikinci evliliğini bitirmeden üçüncüyü bulmuş. Hangisi olursa artık modunda. Ailesi desen yine öyle. Kimse hatayı kendinde bile bulmuyor.
Sanki olan bir tek bana ve çocuğuma olmuş gibi hissediyorum.
Hatalı olduğunu kendi de biliyor da, ezikliğini bu şekilde bastırabiliyor işte...Bir arkadaş söylemiş kesinlikle katılıyorum. İnsanın arka fonu ailesi ve çocukluğudur, eğer düzgün bir ailede yetişmemişse üzerine isterseniz prof olun bir halta yaramaz.Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Canımı da bu yakıyor ya, kendisi her şeyin farkındaydı, biliyor dosdoğru, benimle konuşurken yüzüme karşı farklı, arkamdan nasıl bu kadar farklı çirkef olabilir?
Hiç kararımdan dolayı pişman etmedi beni. O kadar ki berbat bir adam.
Kolay değil ki canım. Insan evlenirken ne hayaller kuruyor. Eşiyle bir ömür geçirmeyi coluk çocuk büyütmeyi istiyor. Yıllarca emek fedakarlık yapıp sonunda da ben bu adamimi sevdim bu adam için mi katlandim bu adam için mi yaptım onca şeyi demek kolay değil. Ama dünyanın sonu da değil. Yanlış bir adamı sevmissin. Yapacak birsey yok. Adam senle evli başkasıyla sevgili sen dönersen kadından ayrılacak donmezsen devam edecek...varmı böyle bi zavallılik. Hiç üzme kendini sen yoluna bak. Resmi olarak bosaninca suan ki huzursuzlugun geçecek inşallah.İçimdeki acıyı anlatamam. Ne yapsam da geçse diye çırpınıyorum. Çok tuhaf şeyler bunlar. Barışmayı asla geçirmedim içimden ama nasıl incindim anlatamam. Suçlanmak, iftiraya uğramak, o hakaretlerin zerresini bile hak edecek (hakaret asla hak edilmez ama olur ya insan çok öfkelenir, söyler, o öfkeyi hak edecek) hiçbir şey yapmadım. Ki o her şeyi hep biliyordu, şimdi nasıl olur da kendini aklayabilmek, haklı gösterebilmek için bu kadar yalanı söyler. İnsan nasıl elin adamına çocuğunun annesinden bahsederken, orosPu diye bahseder.
Aklım, mantıgım, duygularım hiçbir yetimle açıklayamıyorum bu olanları.
Çok teşekkür ederim, desteğiniz ve yorumlarınız için.
Aynen keşke ekran alintilarini kendine değilde annene gonderseydin mahkemede çok işine yarayabilirdi.Valla telefon karıştırma konusunda size kızdığım tek bolta yakalanmanız. Tamam normal şartlarda bende bakmam aklıma gelmez. Ama durum sizinki gibi karışıkken ben de kesinlikle bakardım... Yaşadıklarınızla alakalı yorum yapmak istemedim ama umarım çok çok mutlu olursunuz. Herşey en kosa sürede çözülür inşallah.
Kesinlikle size katılıyorum , esinin, çocuğunun annesine o laflari eden "adam"la sadece çocuk icin en asgarî düzeyde irtibat halinde olmak lazim, arkadas gibi falan değil...Uf içim parçalandı.
İnsan esine nasilnasilo lafları yakistirir.
Nasil o tür bir ilişki yasar. Aklim almiyor
Kendinizi koyvermeyin. Güçlü olun çocuğunuz için
O pislikten kurtuldugunuz için sukredin
Bırakın arkadaş gibi olmayı yüzüne bile bakmayın.
Adam yerine koyuyp konuşmayın bile
Whatsuptan silinenler tekrar yukleniyo telefonunuzda bir dosya var araştırın. Allah yardimciniz olsun.Hepinize teker teker teşekkür ederim yorumlarınız için, öncelikle barışmayı kesinlikle düşünmedim, düşünmüyorum. Kurtulduğum için tabi ki memnunum ama mantık-duygu her zaman doğru orantılı olmuyor. Bazen çok doğru kararlarımız bile bizi üzebiliyor.
Ekran resimlerini ben silmedim, zaten whatsapptan atarken geldi ve telefonu elimden alıp sildi. En çok buna üzülüyorum şimdi.
Anlatımım normal olmayabilir çünkü ben de normal hissetmiyorum, sorunum da bu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?