Eşimle 10 Gün Zamanla İyi Olacağıma İnanırken Dibe Vurdum

Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Canımı da bu yakıyor ya, kendisi her şeyin farkındaydı, biliyor dosdoğru, benimle konuşurken yüzüme karşı farklı, arkamdan nasıl bu kadar farklı çirkef olabilir?

Hiç kararımdan dolayı pişman etmedi beni. O kadar ki berbat bir adam.

Çünkü hiçbir şey olmuyor. Adam daha ikinci evliliğini bitirmeden üçüncüyü bulmuş. Hangisi olursa artık modunda. Ailesi desen yine öyle. Kimse hatayı kendinde bile bulmuyor.

Sanki olan bir tek bana ve çocuğuma olmuş gibi hissediyorum.

Hayatınızı yavaş yavaş düzene koydukça herşey daha güzel olacak sizin için. Neden niçin sorularınıda kendinize sorduğunuzda cevabınız karşı tarafın basiretsizliği olacak bunu sizde biliyorsunuz aslında.Olmayınca olmuyor bazı şeyler işte.Kendinizi üzüp durmayın artık.Çocuğunuz ve siz sağlıklı iseniz şükrünüzü artırınki allah size yardımını geciktirmeden gönderecektir buna inanın.Kalbinizi ferahlatacaktır.

Dörtlü yapmislar derken, grup mu yani?
Eger oyleyse sakin yaklaşmayın bir daha. Bu nasıl insan.

Daha bu akşam bir arkadaşımla konuştuk bu konuları. O kadar midesiz ve herşeyi unutmaya meyilli ki bu tür erkekler... her türlü haltı yiyip o eve geri dönerler çünkü yeni bir yaşam kurmaya cesaretleri yoktur. Ve asla değişmezler

Valla telefon karıştırma konusunda size kızdığım tek bolta yakalanmanız. Tamam normal şartlarda bende bakmam aklıma gelmez. Ama durum sizinki gibi karışıkken ben de kesinlikle bakardım... Yaşadıklarınızla alakalı yorum yapmak istemedim ama umarım çok çok mutlu olursunuz. Herşey en kosa sürede çözülür inşallah.

Ohoo adam yeni hayat yeni sevgili yapmıs üstüne fotolar çekilmiş dörtlü bulusmalara gidilmiş
Şükretmelisin bacım kurtulduguna
Dibe vurmus değilsin gayet kendine gel Allahın sevdigi kuluymussun

Şu an görünen bu olabilir haklisin ama ne olacağını bilemezsin ben her zaman Allah ın adaletine güvenirim.Allah ın değirmeni yavaş döner ince öğütürmüş sen Allah a sığın.çoucuguna ve kendine yoğunlaş

Hatalı olduğunu kendi de biliyor da, ezikliğini bu şekilde bastırabiliyor işte...Bir arkadaş söylemiş kesinlikle katılıyorum. İnsanın arka fonu ailesi ve çocukluğudur, eğer düzgün bir ailede yetişmemişse üzerine isterseniz prof olun bir halta yaramaz.

Kolay değil ki canım. Insan evlenirken ne hayaller kuruyor. Eşiyle bir ömür geçirmeyi coluk çocuk büyütmeyi istiyor. Yıllarca emek fedakarlık yapıp sonunda da ben bu adamimi sevdim bu adam için mi katlandim bu adam için mi yaptım onca şeyi demek kolay değil. Ama dünyanın sonu da değil. Yanlış bir adamı sevmissin. Yapacak birsey yok. Adam senle evli başkasıyla sevgili sen dönersen kadından ayrılacak donmezsen devam edecek...varmı böyle bi zavallılik. Hiç üzme kendini sen yoluna bak. Resmi olarak bosaninca suan ki huzursuzlugun geçecek inşallah.

Aynen keşke ekran alintilarini kendine değilde annene gonderseydin mahkemede çok işine yarayabilirdi.

Geçecek sabret zaman ölüme bile çare sabırla zamanın geçmesini bekle..böyle durumlarda ben genelde olayı çözmeye çalışmıyorum ağlamak geliyorsa içimden ağlıyorum gir depresyona şimdi tam zamanı çaba gösterme teslim ol ve zamanın geçmesini bekle.. Göreceksiniz bir gün kahkalar atığında bu günleri hatırlıycak ve sadece derin bir nefes alıp vermekten başka etkisi kalmadığını göreceksin..zaman senin için çabuk geçsin güzel günlere..

Uf içim parçalandı.
İnsan esine nasilnasilo lafları yakistirir.
Nasil o tür bir ilişki yasar. Aklim almiyor

Kendinizi koyvermeyin. Güçlü olun çocuğunuz için
O pislikten kurtuldugunuz için sukredin

Bırakın arkadaş gibi olmayı yüzüne bile bakmayın.
Adam yerine koyuyp konuşmayın bile

bence sizi en cok sevgilisi olmasi yaralamis, belki de icten ice bir pismanlik bekliyordunuz, ama buna da alisirsiniz, eger adam gibi adam olsaydi bunlari yasatmazdi size, kendinizi boyle teskin edin.

Kesinlikle size katılıyorum , esinin, çocuğunun annesine o laflari eden "adam"la sadece çocuk icin en asgarî düzeyde irtibat halinde olmak lazim, arkadas gibi falan değil...

Whatsuptan silinenler tekrar yukleniyo telefonunuzda bir dosya var araştırın. Allah yardimciniz olsun.

Sen bu adamı hala seviyorsun her konunda bunu hissettim yazık olmuş size ne diyeyim bilmiyorum çocuğunuza üzüldüm

Erkekler bircogu boyle. Okurken eski esimi gordum yazilarinizda. Telefonlari kurcalasak kimbilir neler bulacagiz yanimizdaki esimizde de. Gecen gun is yerindeki arkadasim ki dunyalar guzeli tatlisi bir karisi varken iki ayri sevgilisi varmis ve onlari kalipci Adem, cnc Adnan diye kaydetmis. Karisina da bu iki adamlas is ile ilgili sorunlar yasadim engelleyemiyorum da ama acma sakin ben tlf yaninda olmasam da diyormus. Kadin da dualar ediyormus is sorunlari hallolsun diye. Ne desej bos erkek milleti iste.
Siz de bu kadar yuz goz olduktan sonra en dogrusu bir an once bosanmak galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…