Eşimle 10 Gün Zamanla İyi Olacağıma İnanırken Dibe Vurdum

Tek üzüntüm her şeyin böyle insanların yanına kakıyor oluşuna.

Malesef adil bir dunyada yasamiyoruz. Yapabileceginiz en dogru olan seyi zaten yapiyorsunuz, bosaniyorsunuz. Zamanla yasadiginiz tum olumsuzluklarin etkisi azalacak ve sadece size tecrube kalacak. Ins. Saygili, insani degerleri olan insanlarla karsilarsiniz ve tekrar sever, sevilirsiniz. Gecmis olsun bu arada.

Tek üzüntüm her şeyin böyle insanların yanına kakıyor oluşuna.

Niye kalsin?
Onun bikac sene sonraki halini kimse tahmin edemez suan.
Bende evlenmek uzere oldugum adamdan oyle bi kazik yedim ki, yikildim o zamanlar.
Ama onun hayatinda hersey yolunda gitti, hemen birini buldu vs.
Ben hep dedim adalet nerde ya nerede bu adalet?
Bu kabullenmeme surecimdi.

Sonra durumu kabullendim.
Onu affettim icimde.
Iste o zaman aklima gelmeyecek yerlerden kapilar acildi.
Isim esim hatta yasadigim ulke vs.. 1 sene icinde butun hayatim degisti.
Ben bugun yasadigim sefanin kefaretini gecmiste odedim diyorum, cunku onun hersey yanina kaldi, yani enazindan oyle gorunuyor.
Ama umrumda mi?
Zerre degil :)

Çok teşekkür ederim, desteğiniz ve yorumlarınız için de. En kısa sürede boşalabilmeyi ve her şeyin geçmişte kalmasını diliyorum.

Sizin adınıza çok sevindim, darısı başıma diyorum. İnşallah ben de en kısa sürede her şeyi geride bırakabilirim. Umarım ben de en kısa sürede hissizleşirim.

Cildirmayacaksin iste. Bu pislikten bosanip sende hayatina devam edeceksin. Yeni bir yuva kuracaksin mutlu olacaksin. Seninde sevgilin olacak. O hic olmamis gibi yasayacaksin.

Telefon android mi. Google silinen fotoları saklıyor

Cildirmayacaksin iste. Bu pislikten bosanip sende hayatina devam edeceksin. Yeni bir yuva kuracaksin mutlu olacaksin. Seninde sevgilin olacak. O hic olmamis gibi yasayacaksin.
Sanki o zamanlar çok uzakmış gibi geliyor. Zaman o kadar ağır geliyor ki, bir de o aradıkça onun sesini duydukça geriliyorum. Sağdan soldan arayınca daha huzursuz oluyorum.
Sağ soldan kastım yanında kadın varken arıyor, ona bir şeyler anlatıyor çocukla konuşurken, bu bana çok saygısızca geliyor.

Malesef eşiniz olması gereken o saygıyı gösterecek karakterde bir adam değil, belki bunu kabul edip ondan saygiya dair hiçbir şey beklememek sizi daha az üzer..

Malesef eşiniz olması gereken o saygıyı gösterecek karakterde bir adam değil, belki bunu kabul edip ondan saygiya dair hiçbir şey beklememek sizi daha az üzer..
Sanırım bu bir süreç ve yasamam gerekeni yaşayacağım, adam bu yani, ona yapacak bir şey yok. O yüzden ogkelenecegim de, üzüleceğim de, haksızlığa tahammül de edemeyeceğim ama elbet eninde sonunda atlatacağım dıye telkin ediyorum kendimi. Umarım tüm hıslerim en kısa sürede noter gıder. Desteğiniz için de tekrar tekrar teşekkür ederim.

Neden boşanıyorsunuz bilmiyorum. Ama boşanma sürecinde ki herşeyin açıklaması öfke. Bizde eşimle böyle bir döneme girdik. Birbirimize yaptığımız söylediğimiz şeyleri ufacık hatırlatan bir şey olsa gözlerimize bakamıyoruz. O boşanmanın hırsı varya baya yüksek miş.
O aradaki olayları düşünmeden boşanma nedeninize konsantre olun derim. Eğer geçerli bir neden değilse, bir şekilde duzelebilir ise, uzman yardımı ise yarayacak ve eşiniz bunu kabul edecek ise boşanma aşamasında kim ne demiş ne yapmış es geçin. Tabi es geçin derken burdaki olaylarda ruhunuza açılan yara için yine uzmandan destek alın derim. Tabi boşanmak için haklı buluyor saniz öncesinde yaşadıklarınızı hakkınizda hayırlısı olsun

Lutfen kendinizi cignetmeyin. Her turlu iletisiminizi kesin bu adamla. Cocukla olan konusmalarda sakin arada olmayin. Eger illa sizin araciliginiz olmasi gerekiyorsa bunu anneannesi ya da dedesi yapamaz mi? Hic olmadi gorusturmeyin o zaman. Mahkeme sizi suclayamaz araya metresini sokuyor bu ahlaksizlik sonucta. Cocugunuzun psikolojisine de cok zararli. Lutfen kendinizi ezdirmeyin.

Yorumunuz ıcın çok teşekkür ederım daha önce de bu aşamaya geldik fakat uzman destegıyle dahı cozemedık, sorunumuz annesının sürekli aramızda bızımle olmasıydı,, bırlıkte yasar gıbı yasamamızdı. Kendısı de bu süreçte uğraştı, kişisel problemımız yoktu ama ailesi uzağa gıtme konusunda resti çekince eşim ailesinden ve onların maddı imkanlarından vazgeçemedi. Çok iyi bir mesleği ve geliri olmasına rağmen. Ona göre ben onun hatrına annesini idare etmeliymişim ama tolere edilebilir gibi değildi. Sorun da çözüm de eşimden kaynaklıydı ve o çözmeye yanaşmadı.

Bu da yetmezmiş gıbı beni karalamak için elinden geleni yaptı.

Kendisinin açıklamaları da sizinkine benziyor, onu terk etmemden dolayı benden nefret ediyormuş, çok zor günler geçirmiş, dağılmış ama geri dönersem hepsini telafi edermiş. Fakat böyle bor durum zaten mümkün degılken, araya baska bir kadın sokup, arkadaşlarıyla bırlikte bana hakaret yağdırmasından sonra asla mümkün degıl. Ben de öfkeliydim, üstelik haksızlığa uğrayan taraftım buna rağmen çocuğumun babası dedim de, bır gün arkasından öyle kufurler savurmadım.

Sımdi çok üzgünüm, kırgınım, zor olan durumumu hep daha da zorlaştırdı ve bunu yapmaya devam ediyor.

Ben zaten kesinlikle konuşmuyorum fakat aradığında ben acıyorum, oğlum hoparlörden konuşup kapatıyor. Kız kardeşime söyledim,sen görüştür dıye ama ben de merakıma yenik düşüp acıyorum bazen telefonu. Duydukça nefretim öfkem artıyor ama acı da cekiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…