- 31 Ekim 2015
- 92
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi hayaller12
-
keşkeBöyle abi evlerden ırak. Lütfen bana şaka yaptığını söyle??
her seferinde öyle diyo ve beni çok küçük düşürüyo eşimin yanında eşim beni hiç küçük düşürmezdi ama yapıyo artık eşimle şakalaşıyoruz abime gerçekmiş gibi yansıtıyo abimde bunun dili uzamış niye yüz verdin bu kadar diyo ve hırçınlaşıyo eşimdeabin eşine 2. kadınla mı evlen diyor?
nasıl bir abidir bu canım ya bi de hamilesin iyice duygusal olduğun ve önceden de sıkıntılar yaşamışssın eşine de abine de ayıp yanimerhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin
abinle küssene. böyle yuva yıkıcı biriyle neden görüşüyosun?
abimi çok seviyorum böyle yaptıkça nefret ettim evime gelmişdefol odana git ben gidene kadar dedi ve eşimle arama girme biz şakalaşıyoruz sen neden ciddiye alıyon sanane kovdu yanındanAbimi? Üvey Abi olmasin? Ay ben şok. Hadi abiniz böyle dengesiz konuşuyorda, esiniz susturmasini beceremiyormu? Beceremiyor anlaşılan. Ben olsam o an ikisini kapinin önüne koyarim. Tavrim net.
haklısın akşam gelicek o zaman konuşurumOnunla görüşmemek için daha ne yapması gerek?
yok öz abimAbinize tavrinizi koyun ve esinizede evinize ayak basamasin abiniz bu arada abinizle uvey misiniz cidden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?