- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi hayaller12
-
abimi çok seviyorum böyle yaptıkça nefret ettim evime gelmişdefol odana git ben gidene kadar dedi ve eşimle arama girme biz şakalaşıyoruz sen neden ciddiye alıyon sanane kovdu yanından
Kimi kimin evinden kovuyor? Ya arkadasim kusura bakma ama ben abinde hic iyi niyet sezemedim. Ne demek defol odana git? Od kimmis ya. Evinizde bu kadar söz sahibi olmak icin kimden bu kadar yüz buldu?abimi çok seviyorum böyle yaptıkça nefret ettim evime gelmişdefol odana git ben gidene kadar dedi ve eşimle arama girme biz şakalaşıyoruz sen neden ciddiye alıyon sanane kovdu yanından
abim dindar birisi aslında her şeyi çok iyi biliyo ama yapmıyo gereğiniAbin kadın pazarlama işini yanlış anlayıp eşini pazarlama derdinde sanki.
Tövbe tövbe. Konuş eşinle bir daha abin ile muhatap olmasın.
Bu düpe düz bilmem nelik yani anladınız
onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum
haklısın akşam gelicek o zaman konuşurum
e tamam küsün aileceçok konuştum onunla yapma karışma diye ama aynı neden böyle bilmiyorum
yuhh abiye bak. önce kız kardeşinin mutluluk ve huzurunu düşünüp kocasını hizaya çekeceğine ayartmaya çalışıyor.. şaka maka bir kere yapılır..merhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin
abim dindar birisi aslında her şeyi çok iyi biliyo ama yapmıyo gereğini
Ne konusmasi allah askina? Bu kadar konustum diyorsun ise yaramamis. Ben arar birdaha onu evimde görmek istemedigimi söylerdim. Galiba bu konuda sertliginizi ortaya koyamamissiniz.haklısın akşam gelicek o zaman konuşurum
abimi kırmak istemedim her seferinde ama aynı şeyleri tekrar edip duruyo eşiminde hoşuna giriyo ben hamileyim ilişki yasak abime diyo abimde oğlum başka kadınlara git bunun hakkı yok sana karışmayaNe konusmasi allah askina? Bu kadar konustum diyorsun ise yaramamis. Ben arar birdaha onu evimde görmek istemedigimi söylerdim. Galiba bu konuda sertliginizi ortaya koyamamissiniz.
ikisinin arasında kaldım eşimle konuşmadım abimlede konuşmam asla artıkCanım böyle dindarlık olmaz. Bu din-i-darlık.
Onu bi geç... Resmen sana zulüm var ortada, kadınlık gururuna saldırı var.
Yuhhhhh yuhhhh.. Eşine söyle mahremini hele ki yatak odasını kim olursa olsun eşinden başkası ile paylaşmak kesinlikle sakıncalı.. Ay kusura bakmayın eşiniz de bir tuhaf alın karşınıza konuşun tepkinizi koyun..abimi kırmak istemedim her seferinde ama aynı şeyleri tekrar edip duruyo eşiminde hoşuna giriyo ben hamileyim ilişki yasak abime diyo abimde oğlum başka kadınlara git bunun hakkı yok sana karışmaya
biz 6 kardeşiz ablamın arkasındada kimse durmadı ve kocası aldatıyodu abim ablamı haksız etti ve boşandılar kendisi karısını tanıdığından beri aldattı o aldattığı kişide tam bi o neyse karısını kızını baba evine gönderdi herked onun gibi olsun istiyoSinir bozucu olmaz olsun öyle abi sana sahip çıkacağına başına çorap örüyor GEREKSİZ..
Bazen diyorum iyi ki tek çocuğum.. Var herşeyde bir hayır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?