- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
- Konu Sahibi hayaller12
-
anlamıyorlar çok konuştumYuhhhhh yuhhhh.. Eşine söyle mahremini hele ki yatak odasını kim olursa olsun eşinden başkası ile paylaşmak kesinlikle sakıncalı.. Ay kusura bakmayın eşiniz de bir tuhaf alın karşınıza konuşun tepkinizi koyun..
yakında sizin de yuvanızı yıkar bu GEREKSİZ önlem alın yoksa gün gelir bu konu yerine boşanmak üzereyim diye konu açmak zorunda kalırsınız ki Allah saklasın,esirgesin.. SİZİN YERİNİZDE OLSAM ÇINGAR ÇIKARIRDIM.. Hamilesiniz bir de ay Allah yardımcınız olsun ne insanlarla uğraşıyorsunuz ya.. Şu erkek milleti uçkuruna ne kadar düşkün yahubiz 6 kardeşiz ablamın arkasındada kimse durmadı ve kocası aldatıyodu abim ablamı haksız etti ve boşandılar kendisi karısını tanıdığından beri aldattı o aldattığı kişide tam bi o neyse karısını kızını baba evine derdi herked onun gibi olsun istiyo
yaş 23 eşim 29 abim 29Abin dindar değil, zekasızın teki. İkinci olarak kaç yaşındasın, sesin çıkmıyor mu senin?
abimi çok seviyorum böyle yaptıkça nefret ettim evime gelmişdefol odana git ben gidene kadar dedi ve eşimle arama girme biz şakalaşıyoruz sen neden ciddiye alıyon sanane kovdu yanından
Hamile oluşunu kullan bi ayıp bayıl. Ben olsam öyle yapardım. Gelme istemiyorum seni de. Eşine de söyle, ayağını denk al yoksa boşarım seni de. Görücü usulü mü evlendiniz? Mahremini dışarıya anlatan bir zavallıyı sevmeniz mümkün değil zirayaş 23 eşim 29 abim 29
Kirmak istemedinmi? O seni kirip gecmis hatta yuvani bozma aşamasinda. Allah askina kendinize gelin. Laftan anlamiyorsa, ilgi alakayi kesin yahu.abimi kırmak istemedim her seferinde ama aynı şeyleri tekrar edip duruyo eşiminde hoşuna giriyo ben hamileyim ilişki yasak abime diyo abimde oğlum başka kadınlara git bunun hakkı yok sana karışmaya
3 yıl sonra evlendik severek ve hatta olaylar oldu biz sevgiliyken abimle kavga edip davalık oldular büyük kavga sonra vazgeçmedik evlendik abim bu yıl gelmeye başladı sürekli eve hergün hemdeHamile oluşunu kullan bi ayıp bayıl. Ben olsam öyle yapardım. Gelme istemiyorum seni de. Eşine de söyle, ayağını denk al yoksa boşarım seni de. Görücü usulü mü evlendiniz? Mahremini dışarıya anlatan bir zavallıyı sevmeniz mümkün değil zira
abimle alakamı kestim diyelim ya eşim nasıl akıllanacak biz doğuluyuz ve eşim çok anlayışsız cahil allah razı olsun bi dediğimi iki etmez herşeyi yapar benim için ama diline hakim değilKirmak istemedinmi? O seni kirip gecmis hatta yuvani bozma aşamasinda. Allah askina kendinize gelin. Laftan anlamiyorsa, ilgi alakayi kesin yahu.
şöyle söyleyim karısından boşandı adi bi kadınla evlendi hemde çarşaflı ben zaten o kadınla konuşmuyoumÇalışmıyor mu bu abi, ne bu böyle ya. Senin karın yok mu ne işin var sürekli benim evimde desene şuna. Hadsize bak git başkasını bul diyormuş. Ben olsam cingar çıkartır bunun karısını da arardım. Bak kocan böyle böyle diyor eğit bunu ne biçim insan bu derdim. Çok sinirlendim yahu
ofa şaka gibi abin de ikinci evliliğini yapmış kardeş sen nerede yaşıyorsun ya çok üzüldüm cidden.merhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin
komşularımda sizin gibi düşünüyo bide ben çok fedakarlıklar yaptım bunlara en iyi tanık komşularım ailem ben kendime yediremiyorum birisini kovmak offfÖnce o abiyi kapinin önüne koy , sonrada Esini...
Birde bu adama hala cocuk doguruyosun!!
ankaraofa şaka gibi abin de ikinci evliliğini yapmış kardeş sen nerede yaşıyorsun ya çok üzüldüm cidden.
ben diyorum zaten umrumda değil git evlen sana kadın bana erkek senin arkandan asla zırlamam defol git diyorum abim bana kızıyo yanından kovuyoMadem sen de onlar gibi ol
Abi altın al bilezik al x evlenecek de
Kız baktım vs de ters köşe yap belki seni kızdırmak istiyordur umursama
Ben arada eşime derim bak para biriktir ikinci hanım benim gibi altın istemem demez diye biz güleriz geçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?