eşimle abim ne yapmak istiyo

Sana bir akıl uygulayabilirsen ne ala. O lafı eden abini kov evden. Hadsiz terbiyesiz.

Abinizin sözünü dinlediği aile büyüklerinizden birine durumu anlatın.Alsın karşısına konuşsun.. Zira sizin konuşmanız fayda etmemiş.Eşinizi ciddi dille uyarın.Şaka yaptıgını ve sizin bundan anlamadıgınızı düşünerek hareket edilmesi bile saçmalık! Eşiniz belki abinize büyüğü oldugu gerekcesıyle ters cevap veremiyordur ..Farkına varır umarım.

Anan baban yok mu yahu git onlara söyle çeksinler oğullarını bu ne densizlik ne terbiyesizlik ya

Bu konu gerçek mi bilemedim ama gerçekse sizin abinizle aranızda bir aile bağı kesinlikle yok. Sen dışarıda düşman arama, düşmanın resmen burnunun dibinde. Kendine neden bu kötülüğü yapıyorsun? Senin kadınlık gururunu zedelerken, böyle gevşek gevşek konuşurken neden haddini bildirmiyorsun? Böyle bir insanla aranı iyi tutsan ne olur tutmasan ne olur; enerjini sömürmekten, ruh sağlığını bozmaktan başka hiçbir halta yaramaz. Ama eşinde de suç var, abinle oturup cinsel hayatını nasıl konuşabiliyor ? Allah her ikisini de ıslah etsin, sana da sabır versin.

Eşin de tuhaf, abin de.
abin dengesizin biri sanki.
Akıl alır gibi değil yatak muhabbetlerini konuşmaları.

Bence bi daha aynı konuya girdikleri an bağır çağır kriz geçirir gibi yıkın ortalığı sonrada bi bayılıverin

Abin çok dindarsa önce mahremiyetin paylasilmamasi gerektiğini ogrensin ne dindari öyle dindarlikmi olurmuş.kusura bakma ama esinde abinle aynı fikirleri paylasiyoki abin bu kadar karisabiliyo aile işlerine karistirmasa okadar karışamaz size

Kız o senin abin mi emin misin?Eşinin abisi olmasın?

hep derim böyle şeylerin şakası olmaz. biyerden sonra şaka falan olmuyo. şaka yapmayı bilmeyen yapmasın. (iyi niyet de göremedim ama onun hakkında yazmıcam yoksa ağır konuşurum)

abimi çok seviyorum böyle yaptıkça nefret ettim evime gelmişdefol odana git ben gidene kadar dedi ve eşimle arama girme biz şakalaşıyoruz sen neden ciddiye alıyon sanane kovdu yanından

Bana yine fake geldi. Sapik abiler elbette vardir fakat en cahil kiz bile bu sapikliga karsi "ben abimi cok seviyorum" demez.

abim kafayı yemiş. töbe yarabbim.
tersle o zaman sende. espri olduğunu kabul ediyorum ama yine de bu tarz konuşma de. eşine de abine de rest çek. yuh beee

eskiden beyni boş tipler çoktu.
şimdi belden aşağı indi kafaları başka bir şey düşünemiyorlar.

ne yapacağımı bilmiyorum... annemle konuşucam oda abimle konuşsun ben konuşuyorum faydasız
Umudunu kırmak gibi olmasın ama O abi denen insan müsvettesini, annenle baban üretip, yetiştirdi. Durum gerçekse ailenin bir faydası olacağını sanmıyorum. Kesin onlarda bu kafadalar.

abimi kırmak istemedim her seferinde ama aynı şeyleri tekrar edip duruyo eşiminde hoşuna giriyo ben hamileyim ilişki yasak abime diyo abimde oğlum başka kadınlara git bunun hakkı yok sana karışmaya

çok özür dilerim dayanamadım
tam bir ruh hastası abiniz
hem gerzek, hem pislik, hem pişkin, hem yüzsüz (şu forumda 1 kişi hariç kimseye böyle hakaretler yazmadım bugüne kadar)
böyle insandan ne abi olur ne birşey
sırf kan bağınız var diye katlanmayın
görüşmeyin kesinlikle
siz bir ömrü eşinizle geçireceksiniz
böyle aşağılık bir insan için evliliğinizi riske atmayın

Esiniz ve abiniz sizin cinsel hayatinizdan mi konusuyorlar birlikte oturup ? bu nasil bir ahlaksizliktir oyle o abiyi nasil evinize sokarsiniz gorusmeye devam edersiniz o kocayi nasil cok cok seviyorum diyebilirsiniz. Bu nasil bir pisliktir boyle , bu zihniyetteki insanlarla cevrili bir ortamda kiz cocugumu yetistireceksiniz birde..,
Ve su anlattiklarinizda tek icinize dert olan kocanizin baska bir kadina gidebilme ihtimali mi yani ???

Cidden dunyanin civisi cikmis arkadaslar baska birsey demiyorum..

Umudunu kırmak gibi olmasın ama O abi denen insan müsvettesini, annenle baban üretip, yetiştirdi. Durum gerçekse ailenin bir faydası olacağını sanmıyorum. Kesin onlarda bu kafadalar.
üretip yetiştirmek mi çok güldüm ya:))
ben de ailesinin pek bişey yapabileceğini sanmıyorum ne yazık ki

Ohoooo böyle agabi olduktan sonra düşmana gerek yok!!
Bence o agabi kılıklı düşmanı sokmayın evinize. .silin hayatınızdan.esinizide uyarın birdaha boyke çirkin şakalar yaparsa ciddiye alacağınızı ve ona göre bir tavır alacağınızı belirtin..
Agabi ye bak ya sinir oldum hem cahil hem arsız!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…