eşimle abim ne yapmak istiyo

Eşiniz de abiniz de ne gurursuz utanmaz haysiyetsiz erkeklermiş ya ne demek yatağınıza kadar konuşmak. Ay bayılıcam şimdi sinirden. Ben olsam silahı çekip o koca kılıklı utanmazı, abi denecek haysiyetsizi de vururdum.

Yemin ederim okurken sinirden dişlerimi sıktım, bu nasıl abiliktir yaaa? Bunun adı başka bir şey, çok sözü hak ediyor da abiniz ban yemek istemiyorum..
Sen abini evine alma. Eşine de sonuçta benim abim ve ben görüşmek istemiyorum, sen de görüşmeyeceksin karışamazsın desene..
Bu nedir ya, biri git kendine başka kadın bul der, biri de bu sözlere gevrek gevrek güler..
Bu nasıl bir genişliktir?
Abinin eşi, abinle evliyken başka bir adam bulsa, hoşuna mı gidecek acaba??
Çok sinirlendim, inşallah da öyle bir durum yaşar da, nasıl oluyormuş yaşayarak görür!!!!!

başkası dese sana böle şeyleri. eşinle arana girse cok bozulur evden kovardın. ama abin die bişey diemiosun susuosun. o da elalemden ne farkı var. aile sınırı bilmedikten sonra.elalemmiş gibi davran.

kusura bakmayın da eşinizin yuları fazla mı gelmiş de böyle şuursuzlaşmış :KK14:

sizde ikisinin de ağzının payını veremiyor musunuz

offf

benim abim bana kızıyo eşime akıl veriyo eşimde aklı yokmuş gibi dinliyo.ben ses çıkarınca bana kızıyorlar yani iğrenç konuşmaları var...

Hayir abin mutlumu olucak seni bosayinca kocan, merak ettim. Gidicegin yer yine ananin yani. Anan tek basina sana bakamiycagina gore, abin kesenin agzini acicak. Yemesi var ismesi var bunun.
Abine soyle bakalim abi kocam beni bosarsa basina kalirim, para biriktir sen amacin buysa de.

Abine tavir alip mumkunse gorusmemelisn
yuvama huzursuzluk veren kim olursa olsun uzak durur muhatap olmam

her seferinde öyle diyo ve beni çok küçük düşürüyo eşimin yanında eşim beni hiç küçük düşürmezdi ama yapıyo artık eşimle şakalaşıyoruz abime gerçekmiş gibi yansıtıyo abimde bunun dili uzamış niye yüz verdin bu kadar diyo ve hırçınlaşıyo eşimde
Abim bana bunlari söyleyecek anında kapı dışarı ederim bir daha da evime sokmam kusura bakmasın herkes haddini bilecek

Bu is tavri falan gecmis. Gorusme asla abinle. Abi mi o ya? Oyle abi mi olur!
Asla ama asla gorusme eve alma. Hatta gerekirse kov. Kim olursa olsun haddini bilsin. Senin evinde sana terbiyesizlik ediyor kocanda ses etmiyorsa kocanda da kabahat. Senden once kocan kovmali.

Dengesiz abin kadar eşinde suçlu abinin lafları hoşuna gidiyo herhalde yoksa kibarca olmadı tersleyerek susturabilir

Back
X