Eşimle alakalı bakar mısınız?

Anonimsiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
142
55
13
26
Bir haftalık tatilimiz vardı ben de evimde dinlenerek geçirmek istemiştim (hamileyim) bir de eşimden uzak kalmak istememiştim. Ama eşim laf arasında hep gitmemi ister gibi konuştu. En küçük bir durumda ee seni annenlere bırakayım kal 1 hafta dedi. (Annemler 2 saat uzakta) ben 2 gün kalır dönerim dediğimde 2 gün için gitmeye değmez git bir hafta kal deyip duruyordu ben de en son ağlayıp resmen gitmemi istiyorsun ben de giderim o zaman dedim ve geldim. Şimdi kaç gündür eşime soğuk davranıyorum aramıyorum yazmıyorum gurur yaptım çünkü. Az önce de aradı o sıcak konuştu ben buz gibi konuştum ve rapor alıp bir hafta daha kalmak istiyorum hiç eve gelesim yok burada çok rahatım falan dedim. O da sen bilirsin istiyorsan kal dedi ben soğuk konuşmaya devam edince de yüzü düştü sonra kapattık telefonu

Tamam güzel olmuş bence de bir hafta daha kalın dinlenin gebesiniz.

Açıklaması yok mu seni postalamaya çalışmasının, gitme dinlenmene bak, ne yapıyorsa yapsın, çıkar nasılsa kokusu.
Çalışmıyor olsaydım gitmezdim ama çalışıyorum bu yüzden de pazar dönmem lazım hiç dönesim yok gurur ve inat yaptım belki biraz olsun özler diyorum

Çalıştığım için pazar günü dönmem lazım yoksa inadına dönmezdim belki biraz olsun özlerdi
Rapor alacağım bir hafta daha kalacağım inadına demissiniz ya gebesiniz de rapor alin aramayın sormayın onu da

Sizce böyle davranmasının bi sebebi varmı peki sizce
Yani kavga etmiş miydiniz ya da aldattığından mı şüpheleniyorsunuz

Sizce böyle davranmasının bi sebebi varmı peki sizce
Yani kavga etmiş miydiniz ya da aldattığından mı şüpheleniyorsunuz
Hayır hiçbir şekilde aramızda tartışma olmadı tam tersi çok güzel bir evliliğimiz var ve hamilelikten sonra üstüme daha çok titremeye başladı. Neden böyle yaptığını ben de anlayamadım eşim sosyal biri değil işten eve evden işte hep dizi film izler zaten yaşadığımız yerde pek arkadaşı da yok. Telefon şifresini her şeyini bilirim şüpheli bir olay durum da yaşamadık ama böyle yapması benim çok zoruma gitti tamam bana baba evine gitme desin demiyorum ama ne bileyim biraz belli etseydi keşke özleyeceğini bensiz fazla duramayacağını

Belki hamilesinizdir diye orda daha rahat edeceğinizi dusunmustur yani burdaki tahminlere bakarak esinize kurulmak yerine kesin sevebini ogrenin

Durduk yere böyle bir şey olmaz ki, kesin başka şeyler vardır niye evden göndermeye çalışıyor sizi ailede uzak değilmiş iki saat yani ister giderim ister gitmem karar benim derim ne ağlayacağım bunun için.

Rapor alacağım bir hafta daha kalacağım inadına demissiniz ya gebesiniz de rapor alin aramayın sormayın onu da
Arayıp sormayı düşünmüyorum zaten çünkü çok zoruma gitti millete bakıyorum eşleri olmadan duramıyorlar ama benimki 1 yıl kalsam da dert etmeyecek gibi davranıyor asla anlam veremedim güzel de bir evliliğimiz var eşim sosyal medya bile kullanmaz asosyal bir insan işten çıktığı gibi eve gelir ya tv izler ya oyun oynar asla anlayamıyorum aynısını bundan aylar önce de yaptı yine kalmamı istedi ama ben salak gibi peşine takıldım eve geri döndüm bu sefer aynı pişmanlığı yaşamamak için bir hafta kal dediği gibi geldim bir hafta kalmak için. Rapor da maalesef biz öğretmenlere kolay kolay asla vermiyorlar bir de sağlığım yerinde çok şükür öyle gitmemek için rapor alsam ailem bir sorun olduğuny anlar ve ben bunu istemiyorum ne yapsam sence pazar döncem mecbur

Belki hamilesinizdir diye orda daha rahat edeceğinizi dusunmustur yani burdaki tahminlere bakarak esinize kurulmak yerine kesin sevebini ogrenin
Hamile değilken de aynısını yapmıştı bayramda gelip hemen dönecektik ama o hep kal işte sen burada annenlerle deyip durmuştu o zamanlar salaklık yapıp onla dönmüştüm bu sefer pişman olmamak için geldim şimdi mecbur Pazar döncem ne yapacağım hiç bilmiyorum

İşte yok efendim hamileymişim iki gün kalmak için iki saat gitmeye değmezmiş de gidince bir hafta kalmalıymışım da bilmem ne

acaba sizin iyil.
iginiz icin istiyor olmasin? o da iste evde yalnız kalacaginiza ailenizlesinizdir iste ne guzel.
benim esimin yilbasi oncesi 2 hafta tatili var. ben de is ariyorum insallah yakin zamanda bulursam ona eslik edemem. ama ona eşlik edemeyeceğim icin 2 haftasi evde gecsin de istemem.
ben de ona dedim "büyük ihtimalle çalışacağım ve tatilim olmayacak. sen xe sor beraber tatil yapın dedim. x in tatili yokmus, y'ye de sorsana diyip darladim. Y'nin de tatili yokmus, baskasiyla da gitmek istemiyor ben aklima geldikce soruyorum "z musait miymis ona da sorsana" diye
hicbir planim yok onsuz, hicbir cikarim da yok gitmesine. sadece iki koca tatil haftasi yansin istemiyroum ve benim icin tasindi arkadasi yok. arkadaslariyla tatilin ona iyi geleceğini de biliyorum. tüm ısrarım ondan. ben boyle iyi niyetle git git derken o "beni postalamaya mi calisiyorsun, ne yapacaksin bensiz" moduna girse üzülürdüm ve kizardim.
bence esine haksizlik ediyorsun

Eşinizle oncesin de konuşup evde olup olmadığını öğrenin ve haber vermeden eve gidin. Absürt birsey yoksa sürpriz yaptım dersiniz. Ben olsam öyle yapardım. Bi iskillenmedim değil yani.
Pazar döneceğimi biliyor bir de ben öyle bir şey yapamam ya çok kuruntu vesvese yapan biriyim istemediğim bir şeyle karşılaşırım diye korkarım ki zaten bir halt yiyecekse de benim döneceğim gün yemez

Ama yorumlara baksana iyice işkillendim yani allıma her şey gelmeye başladı bugün ben soğuk yapınca noldu neyin var dedi ben de başım ağrıyor dedim gelip seni alayım mı dedi yok gelme ya pazar bile gelesim yok çok rahatım burada dedim keşke tatil daha uzun olsaydı çok çabuk bitti dedim kaç gündür hiçbir şekilde aramadım mesaj da atmadım onun mesajlarına da geç cevap veriyorum arayayım mı dediğinde de uyuyacağım ben falan diyorum

Yanımda durmak bu kadar zoruna gidiyorsa al ceketini defol deseydiniz ya. Niye siz gidip ağlıyorsunuz bir de.

Yanımda durmak bu kadar zoruna gidiyorsa al ceketini defol deseydiniz ya. Niye siz gidip ağlıyorsunuz bir de.
Ben isterdim ki milletin kocası gibi bensiz bu kadar gün dayanamasın bana baba evine gitme diyemez zaten ama içten içe gitmemi istemediğini belli etseydi keşke ama resmen gitmemi istedi ben de ağladım

Ben isterdim ki milletin kocası gibi bensiz bu kadar gün dayanamasın bana baba evine gitme diyemez zaten ama içten içe gitmemi istemediğini belli etseydi keşke ama resmen gitmemi istedi ben de ağladım
Ağlama sana zarar.Ben normal görmedim adamın tavrını kesinlikle. İnsan dinlenmesi için bile hamile eşinden uzak kalmak istemez gözünün önünde olsun ister. Ne o git 1 hafta kal 10 gün kal. Kendi gitsin evden çok istiyorsa yalnız kalmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…