Eşimle alakalı bakar mısınız?

cesaretiniz varsa pattt diye haber vermeden
hatta cumartesiden gidin
Cesaretim yok ya valla kafamda senaryo kurar kurar dururum bunu sadece eşime değil herkese yapıyorum istemediğim bir şeyle karşılaşmak istemem ha karşılaşacağımı da sanmam da çok kırgınım ona bir de bak sana sürpriz yaptım erken geldim demek istemiyorum tam tersi olabildiğince geç gidip eve gittiğim için de ne kadar mutsuz olduğumu dile getirmek istiyorum

Bir başıma kalmayacaktım ki eşimin de bir haftalık tatili vardı o da bütün hafta boyunca evdeydi yani
aaaa tatilimiz var demissin ben senin tatilin var sandim iyiye yordum.
o zaman kötü tabii ki ikiniz de evliyken annene gidilecekse bile o da gelmeliydi.
ne yapacakmis sensiz bir hafta? ne planlari oldu acaba.
supheli geldi bana da simdi

aaaa tatilimiz var demissin ben senin tatilin var sandim iyiye yordum.
o zaman kötü tabii ki ikiniz de evliyken annene gidilecekse bile o da gelmeliydi.
ne yapacakmis sensiz bir hafta? ne planlari oldu acaba.
supheli geldi bana da simdi
Beni getiri bıraktı bir gece kaldı koştur koştur gitti anlamadım annemler de çok ısrar ettiler kal diye ama kalmadı. Gün içinde görüntülü aradı evdeydi tv izliyordu zaten asosyal biri evden çıkmaz kolay kolay ve çevresi de yok yaşadığımız yerde

Gitmek istiyorsanız gidersiniz gitmek istemiyorsanız gitmezsiniz; bu kadar basit. Zihin okumaya ne gerek var,neden bu kadar kendinizi de evliliğinizi yoruyorsunuz ki.Sen git anana asıl; ben de kafamı dinleyeyim diyebilirdiniz. Anlattıklarınıza bakılırsa kendi başınıza kalsanız daha çok rahat ederseniz eşinize göre ama kime bık bık edip nazlanıp sonra da ağlayacaksınız. İnsan neden hem kendinin hem de başkalarının hayatını zorlaştırır ki kolaylaştırmak varken, hiç anlamıyorum.

eşinizden şüpheniz yoksa uzatmayın daha doğrusu trip atmayın
bence o ailenizle vakit geçirin sıkılmayın diye yapmıştır
iletişim önemli üzüldüğünüzü anlatın ama çözersiniz

Aklınızı bulandırmak istemem ama ikinizde evdeyken sen annenlere git diye ısrar etmesi bana hiç iyi niyetli gelmedi,
karı koca izinlisiniz iş yok güç yok, dinlenin gezin tozun boooomboş yatın hiç bir şey yapmıyorsanız, biriniz evde biriniz ailede, düşündürücü.
Ben kesin sürpriz yapardım bu arada beklemediği bir anda hoop diye eve giderek.

valla şuan tüm iyi niyetimi kaybettim yani hiç normal gelmedi banada biraz kurcalamak lazım valla ben olsam tamam kalıyorum der gider gizlice takip ederdim

İşte intikam almak istiyorum ben de onu evden yollamak istiyorum evde olmak istemediğimi de göstermek istiyorum. Ailesi çok uzakta yoksa ailene git kafamı dinleyeceğim der dururdum ama şimdi nereye git diyeceğim ki koca şehirde tek yakını benim

Bir şeyler karıştırıyor mu bilemem ama sizden sıkıldığı kesin bu söylediklerine bakılırsa

Ben ağladığımda bana gitme diye ısrar etmişti bu sefer ama benim bir gururum var asla kalamazdım kalktım geldim o yüzden

bence hamile olduğunuz için alıngansınız. ben tuhaf bir şey göremedim nedense.

valla şuan tüm iyi niyetimi kaybettim yani hiç normal gelmedi banada biraz kurcalamak lazım valla ben olsam tamam kalıyorum der gider gizlice takip ederdim
Gidecek yeri yok ki kasaba gibi küçük bir ilçede yaşıyoruz her yere de çok uzak bu süreçte hep evde olduğuna eminim apartmanda da her katta arkadaşım var öyle bir halt yiyeceğini de sanmam yani öyle umuyorum

Bilmem ki istemeyen insana zorla git git demek tuhaf geldi bana.
Ben kim nasıl istiyorsa öyle yapsın diye düşündüğüm içindir belki.

Bugün hamile değil ki bu kadın bir hafta önceye kadar işe gidip gelen, eşi eve gelene kadar da evde tek duruyor zaten.

Annesi ile zaman geçirmek istemiyor işte kadın, evinde oturup dinlenmek istiyor , koca bunu iyi niyetle daha iyi zaman geçireceğini düşünmüş olabilir olsa bile gitmek istemiyor kadın.

Ben de giderdim sizin gibi, ama dönüşüm onun bildiği tarih olmazdı :)
Yani yapamam ben asla öyle bir şey ya evdeyken bile onun bulunduğu odaya girerken sessizce girmem gireceğimi belli ederim bunu sadece ona değil herkese yapıyorum çünkü ben istemediğim bir şeyle karşılaşırım diye çok korkarım. Artı tam tersi ona bu kadar kırgınken bir de aslaaaaa baaak sana sürpriz yaptım erken geldim demem tam tersi gittiğim gün de söylene söylene ne işim var benim burada deyip gitmek istiyorum anlasın benim de ona çok meraklı olmadığımı

bence hamile olduğunuz için alıngansınız. ben tuhaf bir şey göremedim nedense.
İnşallah hormonlardandır ama gerçekten çok kırgınım onun da burnundan getirmek istiyorum keşke tatilim çok olsaydı da hiç gitmeseydim eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…