Eşimle alakalı bakar mısınız?

İnsanlar bunalabilir, yalnız kalmak isteyebilir, evlenince birbirinze yapışık yaşamak zorunda değilsiniz ki. Bazıları için kişisel alan önemlidir bunda ağlayacak ve yanlış anlayacak bir şey yok.

Ben isterdim ki milletin kocası gibi bensiz bu kadar gün dayanamasın bana baba evine gitme diyemez zaten ama içten içe gitmemi istemediğini belli etseydi keşke ama resmen gitmemi istedi ben de ağladım
Eşinizi başkalarının eşleri ile kıyaslamayın, üzülürsünüz. Hamilesiniz ve evde yalnız kalmayın rahat edin diye gitmenizi istediğini düşünüyorum anlattıklarınızdan. Adam işinden evine gidip geliyormuş zaten. Gelip almayı da teklif etmiş. Kendinizi doldurmayın durduk yere.

Ben kötü niyet sezinlemedim burda kuzum.
Gelip seni alayım mı demiş yoksa demezdi
İlk gebeliğin olduğu için belki annenle vakit gecirmeni istemiştir.
Bence gelsin alsın seni biraz da evinde vakit geçir.
Uzatılacak bir konu değil. Eve gidince de konuş tabiki.
sen ısrar edince işkillendim filan de.
Niyet okumayın aranızda herşeyi net net konuşun.

Anlayamıyorum ,bakın koskoca öğretmen olmuş kadınsınız nerde kimde kaç gün kalıp kalmayacağınızı neden eşiniz tayin ediyor?
Benim gitmemi ister gibi davrandığı için kalkıp geldim yoksa orada kafayı yerdim bir hafta boyunca

Ne raporu alacaksınız ben onu anlamadım. Rapor böyle istek üzerine alınıyor mu?

Bilmiyorum belki de hormonlardan ama ben mesela onun gidip günlerce bir yerde kalmasını istemem ha belki ona baba evine gitme demem ama o iki gün kalıp döncem dese asla iki gün için o kadar yol gitmeye değmez gitmişken bir hafta kal demem ısrarla

Ne raporu alacaksınız ben onu anlamadım. Rapor böyle istek üzerine alınıyor mu?
Ya işte hastaneden hamileyim rahatsızım diye alınır da ben onu eşimi denemek için söyledim ciddi bir şey olmadıkça rapor vermiyorlar zaten

Yok artık daha neler. Her gün dahada fazla şaşılacak şeyler okuyorum burada. Karısını evde kendi rahat ettiremiyo mu anasının evine yollamaya çalışıyor. Bi haltlar karıştırıyordur aniden baskın yaparım ben valla aşırı huylanırım böyle konularda. Eşimin şehir dışından bi arkadaşı geldi bende evde hazırlık yaptım yatacak yerini ayarladım 2 günlüğüne anneme gittim otelde vs kalmasın diye çok samimi arkadaşı. Ona rağmen eşim o iki günde bile geldi gördü beni birde hamilesiniz bana saçma geldi bilmiyorum. Ya da bizim böyle bi ilişkimiz yok bana anormal geliyor.

Ama ben hamile değilken de aynısını yapmıştı. Bayramda annemlere gelmiştik döneceğimiz gün sen istersen kal deyip durdu o zamanlar kalmamıştım onunla dönmüştüm ama sonra ne kadar gurursuzum deyip pişman olmuştum tam tersi hamileyim gözünün önünde olayım istemez mi insan

Ama yengeç burda kadın gitmek istemiyor ki evimde kalıp tatilimi dinlenerek geçirmek istiyorum demiş, koca kişisi ısrar kıyamet yolluyor, gittiğide iki saat mesafedeki aile evi, senin durum daha başka.

Ben derim mesela, diyorumda. Madem gidiyorsun değsin gittiğine vs diye. Bende hamileyim şu an. Çok anlamsız şeyleri bazen dert ediyorum kendime, o konuda sizi anlıyorum. Ama kıyaslama yapmanız sizi daha çok üzer. Sizin eşiniz başka, diğerleri başka. Herkesin artısı eksisi var. Ben tamamen iyi niyetiyle sizi gönderdiğini düşünüyorum.

Bana da anormal geliyor daha evleneli 1 yıl olmuş içten içe yanında kalmamı istemeli diye düşünüyorum gerçekten zoruma gitti yani bensiz yapabiliyor demek ki ben de eve döndüğümde odada yalnız kalır kapatırım kapımı o da salonda ne yaparsa yapsın tek başına… çalışmıyor olsaydım daha da kalırdım da işte

Allah Allah garip
eve döndüğünüzde hafta sonu "biraz annenlere git seni özlemişlerdir" vs diyin
olur mu gebesin derse "hamileyim hasta değilim git biraz aileni gör" gibi konuşun
bakalım ne diyecek

Ama yengeç burda kadın gitmek istemiyor ki evimde kalıp tatilimi dinlenerek geçirmek istiyorum demiş, koca kişisi ısrar kıyamet yolluyor, gittiğide iki saat mesafedeki aile evi, senin durum daha başka.
Aynen öyle ben ona gitmek istediğimi söylesem zaten sıkıntı olmaz ama ben ona defalarca bu tatilde evde kalıp dinlenmek istediğimi söyledim o da işte git hava değişimi olur git bilmem iyi gelir yok işte iki günlüğüne gideceksen hiç gitme o kadar yola değmez vs

Allah Allah garip
eve döndüğünüzde hafta sonu "biraz annenlere git seni özlemişlerdir" vs diyin
olur mu gebesin derse "hamileyim hasta değilim git biraz aileni gör" gibi konuşun
bakalım ne diyecek
Ailesi çoookk uzakta öyle bir şey mümkün değil maalesef çalışıyor da zaten ama eğer yakın olsaydı ısrarla aynısını ona yapardım git kafanı dinle ailenle vakit geçir der dururdum da şimdi ne diyeceğim ki

İnşallah öyledir yani iyi niyet bile olsa demek ki günlerce bensiz durabiliyor deyip üzülüyorum

cesaretiniz varsa pattt diye haber vermeden
hatta cumartesiden gidin

iste bende de koca gitmek istemiyor ben yollamak istiyorum.
olsun evde dinlendiririm diyor, "2 hafta dinlenilmez 1 hafta git sonraki hafta dinlenirsin" diyorum
bence kocasi hamile haliyle evde kalmasini istemedi bir basina, annesinden daha iyi zmaan gecirecegini dusundu. ondan bu israr.

Bir başıma kalmayacaktım ki eşimin de bir haftalık tatili vardı o da bütün hafta boyunca evdeydi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…