Esimle anlaşamadığımız bir durum var sizce hangisi dogru ?

Eşiniz gibi adamla bırak evli olmak selam bile verip aynı yolda yurumem

Her seyin en ekonimigine giderim bir de ay bilmiyorum ya bizim kiramiz ucuk degil odun komur buyuklerden geliyor ama yine sefiliz yine sefil
Keşke bu kadar kötü durumda iken çocuk yapılmasa imiş bacım.. hani bu devirde sobalı ev falan öyle baba o çocuğa hiçbir şey almaz. Bugün mamalar, bebek bezleri çok pahalı marketler de kilitliyorlar..

Şaka gibi konu cidden kışın bir şeyler hazırlayınca masraf mi olmuyor. Bunun hiç ekstra harcamaları olmuyor mu, çikolatası,keki,tatlısı ben bu işten bir şey anlamadım .. cidden zor ve saçma bir hayat

Ben anlamıyorum ki bosanmadiysaniz eğer neden benim babamın,annemin parası gitsin kocam ödeyecek net... Boşanırsin adam kansız çıkar bakmaz çocuğuna o zaman tamam derim ailen sana yardim etsin. Ama yatağına yattigim kocam varken babam oğlumun benim herşeyini karşılaması gerek!! Böyle adamlar evlenmesinde uremesin de

Ya bu konsept çekim, dış çekim olayları da hep sosyal medya ile ortaya çıktı. Eskiden konsept çekim mi vardı. Annem beni fotoğrafçıya götürür bir fotoğrafımı çektirirdi tamam. Hiç gerek yok böyle fuzuli harcamalara. Yani benim fikrim :) Siz bilirsiniz. Ben bekarım, bahsettiğiniz rakamlarda maaşım ben geçinemiyorum. Sizde çocuk vs Allah yardımcınız olsun.

Üfff ne kadar berbat bi devirde yaşıyoruz, karı koca çalışıyoruz ama aldığımız maaşlar eridi gitti, hiç bişeye yetmiyo, yetiremiyoruz resmen kaldı ki 5000 lirayla neyin tasarrufu
Şu son 2 yılda şahsi harcamalarımdan o kadar kıstım ki ben de, gene de kenara 5 kuruş konmuyor, 5000 lirayla tasarrufu yemeyerek, giymeyerek, hiç bi yere gitmeyerek yaparsınız, eşiniz nasıl bi kafada sizin, siz daha konsept çekim falan diyorsunuz

hiç bir problemim yok.geçinmek zor demişsiniz ama başka konuda da bunu diyen üyeye beğenmedimi koymuşsunuz.sizle aynı fikirdeyim ekonomi de hiç bir sorun yok .
Siyaset yasak canim banlanmak istemiyorum , ekonomi problemli evet, ama o msj farkli yerlere gidiyor onun için bu konu da tartişmak istemiyorum.. iyi geceler

Yapmıyorr.para gidecek diye içi içini yiyor.zaten evlilik hayatı yaşamıyoruz gibi.ben onun evinde kiracı gibiyim sadece para ödemiyorum.üstüne 500 tl veriyor o kadar.kendimi yıpratmıyorum.genel temizliğe yardım etmezse yapmıyorum.canım isterse iyi davranıyorum.istemezse başka odada takılıyorum.boşasın diye bekliyorum.bu arada küçüğü büyütüyorum.iş kuruyorum onunla ilgileniyorum.çok şükür keyfim yerinde.bazı geceler ağlıyorum evet.üzülüyorum niye böyle oldu diye sonra toparlan diyorum. Değmez diyorum sevgi görmediğim her an için uzaklaşıyorum bir bir.çok yakında işim kurulsun başlasın evimide kurucam yeniden yucamıda kurucam kendime sözüm var iyi bakıcam

Uzaklaşmadan bitirmemen hata. Beklemen sen bosanma evraklarını hazırla ve bitir bu isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…