- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Şu son 2 yıldır çok farklı bi insan oldu, gerçekten tüketti beni.Ciddi anlamda anlamak icin soruyorum universite mezunu ve calisan bir kadin olarak bu kisiyle neden evlendiniz?
Değildi tabiki. Çok iyiydi, şimdi çok ilgisiz ve umursamazEvlenmeden önce nasıldı sonra mi degisti?
Şu son 2 yıldır çok farklı bi insan oldu, gerçekten tüketti beni.
Yaptım onu da, kaale almıyor o zaman da. Annesi babasına yapar aynı şeyi, şimdi de o bana yapıyorsende aynısını ona yap.
küçümseyerek konuş sürekli.
İşle ilgili olabilir ama eve iş taşınmaz. İşle ilgili sıkıntım olunca evimde huzur buluyorum ben, paylaşmıyor, bişey deyince direkt kızıyor, ben de konuşmama kararı aldım. Uzun zamandır ayrı odalardayız akşamları.O zaman ya farkli tanitti kendini ya da bir seyler olmus iki yilda diye dusunuyorum.
Sevgisi kalmamış olabilir ama saygı duymak zorunda. Aynı şeyleri ben yapınca hakaret ediyo oluyorum ona ama o hep hatasız hep haklıEvet evlenmeden önceki ilgi alaka cidden olmuyor çoğu zaman çoğu evlilikte ama birbirini rencide edecek duruma gelmek de çok kötü. Ayni şeyleri siz yapın bakalım hatasını anlayacak mi pek sanmam ama...
Bilmiyorum, ailem arkamda durmaz bide kızım var.Boşanmaya ne dersin ?
Mesleğin var ,çalışıyorsun ,kimseye ihtiyacın var mı sence ?Bilmiyorum, ailem arkamda durmaz bide kızım var.
Olabildiğince sabırlı davranmaya çalışıyorum ama ondan yana bi çaba, bana destek olma, yardım etme hiç bişey göremiyorum, bunları söyleyince onu sorguluyo hesaba çekiyo oluyorum. Yahu bana yardım et dediğim de ikimizin evi yada ikimizin çocuğuyla ilgili konular.. kimden destek isticem tabiki senden? Ama ona bunları söyleyince darlama beni demeye başlıyor.Çift terapisine gidin bence. Birde sen dili değil de ben diliyle konuşmaya çalışın
Sormayın, en kötüsü de bi kız annesi olarak kızımın da bu tarz insanlara rastlama ihtimali olması.. Sevgisi bitmiş fazlasıyla belli, ama saygısızlık yapması beni çileden çıkarttı iyice. Aile terapistine gidelim desem, ona para mı vercez der. Kendine kıyafet almıyor para harcamamak içinSize bir hakem lazım.Aile terapisine gidin.
Eşinize batıyorsunuz.Muhtemelen sevgisi bitmiş, evlilik yük geliyor ama en kötüsü
işi saygısızlık boyutuna taşımaya başlamış.
Böyle hayat geçmez.Siz onun şamaroğlanımısınız???
Çare üretecek mecbur ama sanırım kendini sütten çıkmış akkaşık sanma durumu da var.
Ayy nedir bu kadınların çilesi????
Teşekkür ederim sağolun, evet katılıyorum huzurlu olmak başka bişey ve ben uzun zamandır huzurlu hissetmiyorum kendimi. Bana huzur falan da vermiyor gerçi. Konuşma yok, muhabbet yok hiç bişey yok aramızda, arada bi konışma gereği doğuyo onda da yüksek ihtimal kavga ediyoruzEvin içindeki huzur şu hayatta sağlıktan sonra en önemli şey. Çocuğunuza da yazık , ama size de yazık. Siz de bir kere geldiniz dünyaya . Bir terapi önerin , ama faydası olacağını düşünmüyorsanız, biraz ayrı kalmayı teklif edin.belki kıymetinizi anlar,siz de onsuz yaşamak nasıl ölçmüş olursunuz ? Belki siz de daha mutlu olursunuz .
Bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?