- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi Melikeartk
-
işi gücü yok mu eşinizin peki? sabah nasıl uyuyor onu anlamadımPubg oynuyor kızların sesini duyuyorum ve zoruma gidiyor umursamıyım diyorum elimde değil bir süre sonra patlıyorum gelip benimle uyumuyor sabaha kadar oyunda ben uyanıyorum o uyuyor konuşuyoruz ama mecbur kaldıkça benimle çok birşey paylaşmıyor eşim madde bağımlısıydı zor bıraktı acaba onun etkisi olabilirmi
Şimdi ondan mı para kazanıyor acaba..işi gücü yok mu eşinizin peki? sabah nasıl uyuyor onu anlamadım
Sanmıyorum ya o işler o kadar kolay değil, ikincisi de öyle olsa konu sahibi bu kadar tepki vermezdi bence adamın işi bu olsa yaniŞimdi ondan mı para kazanıyor acaba..
Bu yayincilar var ya..
Belki öyle bir şeydir.
Aklıma o geldi nedense..
Bu tarz oyunlarda (pubg) ekipteki kişilerle mecbur konuşuyorsun bi yerde.. kadın erkek ayıramazsın yani.Oyun oynamak farklı oyundaki kızlarla konuşmak farklı. Bu yanlış anlaşılabilen bir şey. Empati yapsın bakalım kabul eder miydi?
Çanak okey oynamaya başlayın rahatsız olmasına yetcektir birileriyle konuşuyomuş gibi veya direk öyle yapın sorarsa oyun hakkında dersinizSoruyorum oyunla ilgili diyor ama sabaha kadar oyunla ilgili ne konuşa bilir ki
Zaten toplu oynanıyorsa herkesle konuşuyordur aynı seviyedir iletişim bu durumda kadınlarla konuşuyor diyemeyiz, herkesle konuşuyormuş. Özellikle bir kadınla konuşup aynı anda oynuyorsa vs bu durum rahatsız edebilir.Bu tarz oyunlarda (pubg) ekipteki kişilerle mecbur konuşuyorsun bi yerde.. kadın erkek ayıramazsın yani.
Oyunlar hakkında pek bilgim yok ama ailecek oyuna katılıp oynayan çok sizde böyle birşey yapabilirsiniz .
Başbaşa oynuyolar sildim diye de kızmıştıZaten toplu oynanıyorsa herkesle konuşuyordur aynı seviyedir iletişim bu durumda kadınlarla konuşuyor diyemeyiz, herkesle konuşuyormuş. Özellikle bir kadınla konuşup aynı anda oynuyorsa vs bu durum rahatsız edebilir.
Şahsen ben oyun oynamayı vs sevmediğim için yeterli bir bilgim de yok ama ben her şekilde rahatsız olurum.
Siz rehabilitasyon merkezi değilsiniz, eşiniz bağımlı kişilik sahibi sorumsuz biri, oyunu bıraksa başka şeye bağımlı olacak. Bence ne baba ne de hayat arkadaşı olur ondan.Pubg oynuyor kızların sesini duyuyorum ve zoruma gidiyor umursamıyım diyorum elimde değil bir süre sonra patlıyorum gelip benimle uyumuyor sabaha kadar oyunda ben uyanıyorum o uyuyor konuşuyoruz ama mecbur kaldıkça benimle çok birşey paylaşmıyor eşim madde bağımlısıydı zor bıraktı acaba onun etkisi olabilirmi
Başbaşa oynuyolar sildim diye de kızmıştZaten toplu oynanıyorsa herkesle konuşuyordur aynı seviyedir iletişim bu durumda kadınlarla konuşuyor diyemeyiz, herkesle konuşuyormuş. Özellikle bir kadınla konuşup aynı anda oynuyorsa vs bu durum rahatsız edebilir.
Şahsen ben oyun oynamayı vs sevmediğim için yeterli bir bilgim de yok ama ben her şekilde rahatsız olurum.
Kızın herseyini biliyoroyunda kızlarla nasıl konusuyo sohbet mi nasılsın nerelisin vs yoksa sdce oyunla ilgilimi konusuyo ?
Farklı şeyler mi bilmiyorum genellikle ben uyurken yada evde yokken konuşuyor çoğu zaman uyuyor gibi yapıyorum dinliyorum dayanamayıp bağırıyorumBir de oyundaki kızlarla sohbetten kastettiğin oyunla ilgili konuşmalar mı , daha farklı şeyler mi?
Eşiniz siz onu çok kıskandığınız ya da boğduğunuz için sizden uzaklaşıp oyun oynamaya mı başladı yoksa zaten oyun oynarken kızlarla görüştüğü için mi kıskandığınızı söylüyorsunuz?
Eğer onu öncesinde boğuyor iseniz ve sizden uzaklaştı ise konuşmaktan kaçıyordur. Eğer zaten kızlarla konuştuğu için kıskanıyorsanız siz haklısınız.
Hatt buna kıskanmak denmez ki sizinle evde muhattap olmayan kişinin başkalarıyla bütün gün oyun oynayıp konuşması çok saçma.
Neden hala evlisiniz ki bu insanla? Böyle hayat mı olur?Farklı şeyler mi bilmiyorum genellikle ben uyurken yada evde yokken konuşuyor çoğu zaman uyuyor gibi yapıyorum dinliyorum dayanamayıp bağırıyorum
Aralarda yazdığınız cevaplara bakılırsa hiç normal değil. Sizi zerre kadar umursamıyor ki adam.Farklı şeyler mi bilmiyorum genellikle ben uyurken yada evde yokken konuşuyor çoğu zaman uyuyor gibi yapıyorum dinliyorum dayanamayıp bağırıyorum
Annemle konuştum ama sabır kızım diyip duruyor nereye kadar sabırAralarda yazdığınız cevaplara bakılırsa hiç normal değil. Sizi zerre kadar umursamıyor ki adam.
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Daha ne kadar sabredecekmişsiniz ki ?Annemle konuştum ama sabır kızım diyip duruyor nereye kadar sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?