Eşimle aramda soğukluk var ne yapmalıyım?

işi gücü yok mu eşinizin peki? sabah nasıl uyuyor onu anlamadım

Oyun oynamak farklı oyundaki kızlarla konuşmak farklı. Bu yanlış anlaşılabilen bir şey. Empati yapsın bakalım kabul eder miydi?

Şimdi ondan mı para kazanıyor acaba..
Bu yayincilar var ya..
Belki öyle bir şeydir.
Aklıma o geldi nedense..
Sanmıyorum ya o işler o kadar kolay değil, ikincisi de öyle olsa konu sahibi bu kadar tepki vermezdi bence adamın işi bu olsa yani Sevgili konu sahibi bizi aydınlatırsa daha iyi olur tahminlerle yorum yapmak zor

Bu tarz oyunlarda (pubg) ekipteki kişilerle mecbur konuşuyorsun bi yerde.. kadın erkek ayıramazsın yani.
Zaten toplu oynanıyorsa herkesle konuşuyordur aynı seviyedir iletişim bu durumda kadınlarla konuşuyor diyemeyiz, herkesle konuşuyormuş. Özellikle bir kadınla konuşup aynı anda oynuyorsa vs bu durum rahatsız edebilir.
Şahsen ben oyun oynamayı vs sevmediğim için yeterli bir bilgim de yok ama ben her şekilde rahatsız olurum.

oyunda kızlarla nasıl konusuyo sohbet mi nasılsın nerelisin vs yoksa sdce oyunla ilgilimi konusuyo ?

Başbaşa oynuyolar sildim diye de kızmıştı

Siz rehabilitasyon merkezi değilsiniz, eşiniz bağımlı kişilik sahibi sorumsuz biri, oyunu bıraksa başka şeye bağımlı olacak. Bence ne baba ne de hayat arkadaşı olur ondan.

Başbaşa oynuyolar sildim diye de kızmışt
oyunda kızlarla nasıl konusuyo sohbet mi nasılsın nerelisin vs yoksa sdce oyunla ilgilimi konusuyo ?
Kızın herseyini biliyor

Farklı şeyler mi bilmiyorum genellikle ben uyurken yada evde yokken konuşuyor çoğu zaman uyuyor gibi yapıyorum dinliyorum dayanamayıp bağırıyorum
Aralarda yazdığınız cevaplara bakılırsa hiç normal değil. Sizi zerre kadar umursamıyor ki adam.

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

21 yaşında mısınız ? Eşiniz kaç yaşında ? Oyun oynamak iyi hoş ama abartmamak lazım. Hem siz o kıskanıyor diye bırakıyorsunuz o bırakmıyor falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…