Eşimle aramda soğukluk var ne yapmalıyım?

4 erkeğin peşini toplayıp 2 eve bakıp üstüne bir de yaramaz bir çocukla ilgilenince bütün gün halim kalmıyor hatta bazen yemek bile yiyemiyorum az yiyorum

Kıskanç olduğunuzu biliyor bu yüzden soğukluk girdiğini düşünüyorsunuz adam bundan rahatsız ama oyunda kızlarla konuşuyor? İlginç. Bunalan bir insan böyle bir şeyi cesaret edip nasıl yapar onu sorguladım. Her gün evde kıskançlıktan kavga etmek çok yorucu olsa gerek çok üzüldüm adınıza. Burda her ikinizde suçlusunuz aile terapistine gitmenizi öneririm

4 erkeğin peşini toplayıp 2 eve bakıp üstüne bir de yaramaz bir çocukla ilgilenince bütün gün halim kalmıyor hatta bazen yemek bile yiyemiyorum az yiyorum
Niye kendinizi yemek yiyemeyecek kadar zor durumlara sokuyorsunuz ki? Siz bağırıp çağırıp, ortalığı ayağa kaldırdığınız halde eşiniz oynamaya devam ediyorsa bi kendinize dönüp bakmanız gerekiyor.

Neyime bakayım kendimi çok sorguladım değişmeye çalıştım acaba sorun bende mi diye herşeyi yaptım ama o onun sorunuymuş onu anladım

4 yıldır başka bir online oyunda oynuyorum ekip içi etkinlik de olsa kimseyle samimiyetim yok hele pubg gibi bir oyunda rastgele girip herhangi bir takımla oynayabilir.. Belli ki uzun süre takipleştiği biri onu eklemiş sabaha kadar sohbet ediyorlar.. Bana oyunda sarkmaya çalışan, amacı sanal seks olan ama amacını belli etmeden şirin görünen bir sürü saçma insan olmuştu oyunun ilk zamanlarında engel atmaktan bırakacaktım ama sonra muhatap olmadan oynamak da oluyor diye görünce kesildi bunlar..

Sorun onda sende değil. Zaten o öyle olduğu için kıskanıyorsun. Senin değil onun bişey yapması gerek. Ben sevginin karşılıklı olduğunu düşünüyorum. Gün gelir zor zamanlar olur. Ama o zor zamanlarda yeri gelir kadın yeri gelir erkek elini taşın altına koyar. Ama hep kadın koyuyorsa bence daha çok uzuleceginiz zamanlar gelecek

Kizlarla konuşmasi sizin kiskancliginiz sebebiyle degil onun öküzlüğü , alenen flörtlesiyor ben boyle bi iliski yada evlilik istemezdim , karari siz vericeksniz. Ya kör ve sağiri oynayacaksiniz ya da ali ye kibarca bir by by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…