Eşimle aramda soğukluk var ne yapmalıyım?

Bende oynuyordum ama kıskandığı kızdığı için bıraktım

Başbaşa oynuyolar sildim diye de kızmışt

Kızın herseyini biliyor

Farklı şeyler mi bilmiyorum genellikle ben uyurken yada evde yokken konuşuyor çoğu zaman uyuyor gibi yapıyorum dinliyorum dayanamayıp bağırıyorum

Şunlari okumamiştim yorum yapmadan önce. Eşiniz o kadinla sadece oyunla ilgili konuşmuyordur, sanal başka şeyler dönüyor, yaşaniyor siz de kendinizi yediginizle kaliyorsunuz.

Çok kopuk cevaplar veriyorsunuz adam sabaha kadar oyun oynuyorsa gece vardiyasında nasıl çalışıyor, çalışıyorsa nasıl sabah kadar oyun oynuyor?? Açıkçası tam anlayamadım
Benim de kafam karıştı aklım o kdr dolu ki düşünmedim kusura bakma şöyle anlatayım 4 12 ye gidiyor gece 12 de geliyor sabaha kadar uyumuyor sabah ben uyanıyorum o uyuyor öyle işte

Madde bağımlısı.
Oyun bağımlısı.

Evi, eşi dışında her şeye bağımlı.
Maşallah.

Sorunun sizde olduğunu düşündürecek kadar da kendinden emin .
Böyle bir adamın neyini kiskaniyorsunuz ?

Kusura bakmayın,
Ne halin varsa gör diyip çoktan terk edilmelik..

Şunlari okumamiştim yorum yapmadan önce. Eşiniz o kadinla sadece oyunla ilgili konuşmuyordur, sanal başka şeyler dönüyor, yaşaniyor siz de kendinizi yediginizle kaliyorsunuz.
Şuan konuşamıyor ama sob sözümü söyledim sildim kızı olurda tekrar ekler konuşmaya devam edersen ben hayatında yokum dedim gözleri doldu çünkü 3 sene içinde ciddi anlamda bitirdi beni 21 yaşına girdiğim gün kendimi yaşlanmış gibi hissettim bir an yapmadığım şey kalmadı etrafında dört döndüm bunaldı ağladı bende onunla birlikte ağladım trafik kazası geçirdi ayağı dikişliydi yürüyemedi 3 kata tek başıma indirip çıkardım bunları görmezden geliyor en çok bu canımı yakıyor

Benim de kafam karıştı aklım o kdr dolu ki düşünmedim kusura bakma şöyle anlatayım 4 12 ye gidiyor gece 12 de geliyor sabaha kadar uyumuyor sabah ben uyanıyorum o uyuyor öyle işte
tamamdır şimdi anladım.. bence evliliğinizden pek hayır çıkmayacak gibi.. bu şekilde nasıl sürdürmeyi düşünüyorsunuz.. Durumda kıskançlıktan mühim şeyler var bana göre; bağımlılık, ilgisizlik, ayrı dünyalarda yaşama.. pek evli gibi değilsiniz aslına bakarsanız.

Ettiler ama cahillik dinlemedim ve pişmanım keşke dinleseymişim
Doğru düşünmüşsün. Yukarda çocukluk aşkı demişsin. Aşk ama adı üzerinde çocukluk. Daha çok küçükmüşsünüz aileniz size hiç müdahale etmedi mi ?

Doğru düşünmüşsün. Yukarda çocukluk aşkı demişsin. Aşk ama adı üzerinde çocukluk. Daha çok küçükmüşsünüz aileniz size hiç müdahale etmedi mi ?

Ettiler ama cahillik dinlemedim ve pişmanım keşke dinleseymişim
Bak ablacım olmuş artık olan. Ama daha hayatın başındasın. Hata yapmışsın ama üstüne hatalar eklememişsin. Çoğu kişi düzelir diye bir de çocuk yapar. Ama sen uzak durmuşsun bu konudan anladığım kadarıyla. Farkındasın çoğu şeyin. Her şeyi düzeltme ve hayatın iplerini eline alma hakkına sahipsin sen.

Kuzum başka bir konunda eczacılık mi veterinerlik mi seçmeliyim yazmışsın. Eczacılık kazanacak puanı aldıysan git Allah aşkına boşan okulunu oku. O evde ne okunur ne çalışılır. Hata kaza hamile kalsan o okul zor biter. Sıralaman ne senin?

İkiside miss gibi bölümler vallahi.

Kıskanıyorsunuz, aranıza soğukluk giriyor ve eşiniz sonuç olarak yine oyunda karşı cinslerle mi konuşuyor O konuşurken siz ne yapıyorsunuz aynı odada kıskanmaya devam mı

Sanmıyorum ya o işler o kadar kolay değil, ikincisi de öyle olsa konu sahibi bu kadar tepki vermezdi bence adamın işi bu olsa yani Sevgili konu sahibi bizi aydınlatırsa daha iyi olur tahminlerle yorum yapmak zor
Yayın yapmıyor sadece oynuyor 4 kere kızlarla oynarken yakaladım normal oynama değil başbaşa oynama ve gülüşme oynama diyince beni azarlama falan bende oynardım ama erkeklerle değil beraber oynarken bile mik açmazdım erkek arkadaşı var kızar diye korkardım ama baktım her maç sonu ölünce beni azarlıyor bağırıyor oynamadim sildim bidaha da oynamam senle dedim

Susmuyorum tabiki konuşmaya çalışıyorum neden ben degil de onlar diye soruyorum
Bir yerde de eşinizin gece gelip siz uyandığınızda uyuduğunu söylemişsiniz. Sizin karı koca ilişkiniz de düzensizlik var. Madem çalışmıyorsunuz sabaha kadar oturun siz de yanında. Uyku numarası falan yapıp sonra bağırıp çağırmak kendi değerinizden götürüyor. Blöf atmayın şu erkeklere artık... İpleri bi ele alın yahu! Gencecik kızsın çocukluk edip evlenmişsin madem ya evini yuvanı düzenini kur ya da elin çocuğunu büyütemem diyorsan yoluna bak.

düşünüyorum, 19 yaşında çocuktum, 21 yaşında yine çocuktum, 28 yaşındayım yine küçüğüm. boşan ablacım oku. daha hayatının başındasın. yazık etme kendine geleceğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…