- Konu Sahibi Melikeartk
-
Asil suç ailelerin kendi baslarindan gitsin ve belki duzelir diye kadinlarin ve baska ailelerin basini yakiyorlar.Madem bekar gibi takılacaksin ne diye mis gibi kızlarımızın başını yakıyorsun be salatalık beyinli adam diyesim geliyor böyle adamları duydukça.
Daha adam evlilik sorumluluğunu üstlenememiş ki bundan ne köy olur ne kasaba.
Çok sıkıntılı bir ortam orası dikkat et. Geçmişte oynadığından biliyorum çoğu evli erkek kızlara bekar olduğunu söyleyip uzun süre konuşuyor sevgili oluyor. Baya insan oradan evleniyor haberin olsun. oyun hakkında da konuşulur ama genelde sohbet ediyor insanlar önünü almaya dikkat et yoksa çok başın ağrırPubg oynuyor kızların sesini duyuyorum ve zoruma gidiyor umursamıyım diyorum elimde değil bir süre sonra patlıyorum gelip benimle uyumuyor sabaha kadar oyunda ben uyanıyorum o uyuyor konuşuyoruz ama mecbur kaldıkça benimle çok birşey paylaşmıyor eşim madde bağımlısıydı zor bıraktı acaba onun etkisi olabilirmi
Acik acik kiskaniyorum demeniz cok kotu3 senedir bitmiyor her kavgamızda kız konusu açık açık söylüyorum kıskanıyorum yapma diyorum eşimin ailesine de diyorum ama dinlemiyor bizi ve bu canımı çok sıkıyor bağımlısın dediğimizde bağırıyor bir oyunum var onuda çok görmeyin diyor karışık bir durum içindeyim
3 yıl diyorsunuz, adam 3 yıl bu da benim hobim napiyim diyip başka kadınlarla yazısmaya devam edebiliyor.benimle sohbet etmiyor ha bire oyun oynuyor oyundaki kızlarla sohbet ediyor
21 yaşında ve üç senelik evli misiniz?Merhaba ; Yeniyim ve 3 senelik evliyim ama sorunlar bitmiyor eşimi fazla kıskanıyorum bu aramızda sorunlar oluşturuyor sanırım aramıza soğukluk giriyor benimle sohbet etmiyor ha bire oyun oynuyor oyundaki kızlarla sohbet ediyor sorun bende mi onda mı bilmiyorum ne yapmam gerek?
Evet ilk çıktığından beri oynuyorOnline mi o.
Oyle şeyler bağımlılık yapıyormuş.
21 yaşındayım çalışmıyorumDaha ne kadar sabredecekmişsiniz ki ?
Adamın ne saygısı var ne sevgisi.
Siz kaç yaşındasınız ?
Çalışıyor musunuz ?
Erkeklerin bu oyun bağımlılığı yerin dibine batsın ya, bur de kızlarla mi konusuyor, yapilacak şey belliMerhaba ; Yeniyim ve 3 senelik evliyim ama sorunlar bitmiyor eşimi fazla kıskanıyorum bu aramızda sorunlar oluşturuyor sanırım aramıza soğukluk giriyor benimle sohbet etmiyor ha bire oyun oynuyor oyundaki kızlarla sohbet ediyor sorun bende mi onda mı bilmiyorum ne yapmam gerek?
Evet 19 umda evlendim çocukluk aşkıydı21 yaşında ve üç senelik evli misiniz?
Güzelim,kendi ellerinle hayatını mahvetmişsin,lütfen bana kızma.Bir an önce boşan ve hayatına yeni bir yön çiz,böyle bir erkekten ne koca,ne de baba olur.Daha çok gençsin,hayatını yeniden çizmek hiçte zor değil.Evet 19 umda evlendim çocukluk aşkıydı
21 yaşında mısınız ? Eşiniz kaç yaşında ? Oyun oynamak iyi hoş ama abartmamak lazım. Hem siz o kıskanıyor diye bırakıyorsunuz o bırakmıyor falan.
18 yaşlarında sevgili olduğun kişiden beklentilerin başka, 25 yaşına geldiğinde seçeceğin kişiden beklentilerin başka oluyor.Evet 19 umda evlendim çocukluk aşkıydı
Fabrika da çalışıyor vardiyalı olduğu için geceye gidiyorişi gücü yok mu eşinizin peki? sabah nasıl uyuyor onu anlamadım
Çocuk yok 1 defa düşük yaptım ondan sonra istemedim18 yaşlarında sevgili olduğun kişiden beklentilerin başka, 25 yaşına geldiğinde seçeceğin kişiden beklentilerin başka oluyor.
Çocuk da var sanırım.
Siz çocuk 2 yaşını geçtiğinde işe girmeye bakın. Başka birşey diyemedim.
Çocuk yok sanırım. Yani umarım yoktur bu evliliğe.18 yaşlarında sevgili olduğun kişiden beklentilerin başka, 25 yaşına geldiğinde seçeceğin kişiden beklentilerin başka oluyor.
Çocuk da var sanırım.
Siz çocuk 2 yaşını geçtiğinde işe girmeye bakın. Başka birşey diyemedim.
Istemedim çünkü tam evliliğimiz oturmadi ayrılabiliriz nolacağımız belli değil ortada kalmasını istememÇocuk yok sanırım. Yani umarım yoktur bu evliliğe.
Soruyorum oyunla ilgili diyor ama sabaha kadar oyunla ilgili ne konuşa bilir ki
Doğru düşünmüşsün. Yukarda çocukluk aşkı demişsin. Aşk ama adı üzerinde çocukluk. Daha çok küçükmüşsünüz aileniz size hiç müdahale etmedi mi ?Istemedim çünkü tam evliliğimiz oturmadi ayrılabiliriz nolacağımız belli değil ortada kalmasını istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?