Eşimle aramda soğukluk var ne yapmalıyım?

Madem bekar gibi takılacaksin ne diye mis gibi kızlarımızın başını yakıyorsun be salatalık beyinli adam diyesim geliyor böyle adamları duydukça.

Daha adam evlilik sorumluluğunu üstlenememiş ki bundan ne köy olur ne kasaba.

Asil suç ailelerin kendi baslarindan gitsin ve belki duzelir diye kadinlarin ve baska ailelerin basini yakiyorlar.

Çok sıkıntılı bir ortam orası dikkat et. Geçmişte oynadığından biliyorum çoğu evli erkek kızlara bekar olduğunu söyleyip uzun süre konuşuyor sevgili oluyor. Baya insan oradan evleniyor haberin olsun. oyun hakkında da konuşulur ama genelde sohbet ediyor insanlar önünü almaya dikkat et yoksa çok başın ağrır

Acik acik kiskaniyorum demeniz cok kotu

benimle sohbet etmiyor ha bire oyun oynuyor oyundaki kızlarla sohbet ediyor
3 yıl diyorsunuz, adam 3 yıl bu da benim hobim napiyim diyip başka kadınlarla yazısmaya devam edebiliyor.
Şartlarınızı bilmeden ahkam kesmek istemiyorum,ama evlilik böyle birşey değil.
Duruma dısarıdan bakmaya çalışın lütfen.
Siz kıskanç mısınız yoksa size kıskanç olduğunuz mu empoze ediliyor bunu sorguladınız mı ?
Gerçekten ıskanç bir insan olsaydınız bu iş bu kadar sürmezdi.

Siz bu saygısızlığı hak ettiğinizi düşünüyormusunuz,sesi çok çıkanın çok haklı olması gibi bir durum yok,bağırarak sizi pasifize etmesine fırsat vermeyin

O pervasızca ben böyleyim diyorsa,yerinizde olsam sen öyleysen bende böyleyim diyip,bu işi nihayetlendirmiştim.

21 yaşında ve üç senelik evli misiniz?

Erkeklerin bu oyun bağımlılığı yerin dibine batsın ya, bur de kızlarla mi konusuyor, yapilacak şey belli çekmeee

Evet 19 umda evlendim çocukluk aşkıydı
18 yaşlarında sevgili olduğun kişiden beklentilerin başka, 25 yaşına geldiğinde seçeceğin kişiden beklentilerin başka oluyor.
Çocuk da var sanırım.
Siz çocuk 2 yaşını geçtiğinde işe girmeye bakın. Başka birşey diyemedim.

Çocuk yok 1 defa düşük yaptım ondan sonra istemedim

Çocuk yok sanırım. Yani umarım yoktur bu evliliğe.

Bence sen kıskanç değilsin
Kıskanç olsan o kızlara yazan parmaklarına kızgın yağ dökerdin
Aksine sen sabır taşısın
3 yıldır böyle demişsin
O oyun oynarken sen bu sürede hiç mi düşünmedin bu adamla ömür geçer mi diye?

Soruyorum oyunla ilgili diyor ama sabaha kadar oyunla ilgili ne konuşa bilir ki

Niye soruyorsunuz siz gormuyor musunuz konuşurken hep siz uyurken mi konusuyor özel olarak?
Ben de oyuncuyum, oyunlar saatlerce oynanabiliyor, ne oynuyor eşiniz bilmiyorum ama oyunda ortak oldugumuz, grup kurdugumuz kişilerle devamli iletişimde olmak gerekiyor oyun devam ettigi surece.( Calismiyor mu sabahlara kadar oyun oynuyor)
Ben oynarken eşim hep goruyor, ne konusuldugunu da goruyor mesela. Siz de bakın merak ediyorsaniz ne konusuluyor

Istemedim çünkü tam evliliğimiz oturmadi ayrılabiliriz nolacağımız belli değil ortada kalmasını istemem
Doğru düşünmüşsün. Yukarda çocukluk aşkı demişsin. Aşk ama adı üzerinde çocukluk. Daha çok küçükmüşsünüz aileniz size hiç müdahale etmedi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…