- Konu Sahibi encokkendimiseverim
-
Eşimin geçmişinden getirdiği onlarca sıkıntısını atlatmasında yardımcı oldum / oluyorum da. Evlendiğimizde çalışmıyordu, umursamadım. Düğün yapamadık, umursamadım. Borçlar vardı yıllar öncesinden, kredi çekip ödedik, umursamadım. En küçük imada bile bulunmadım. kendisine sorsanız o da inkar edemez bunu. Bir tek gün lafını yapmadım çünkü. Benim için onunla mutlu olmak önemli bir tek.
O da beni her daim hoş tuttu. hakkını yemeyeyim buradaki çoğu konuyu okur şükrederdim iyi ki bu adamla evlenmişim diye. Gece dışarı çıkmaz, benden habersiz bir iş yapmaz, ailesine karşı hep benim yanımda olur, beni kendimden bile korur, romantik, anlayışlı, düşünceli, bana ilk günkü gibi aşık diye.. Evliliğimiz de çok iyi gidiyor derdim sadece monotonlaştı, ayrı olunca paylaşımımız da kalmadı fazla, tek sorun bu diyordum. Ama onun için başka sorunlar varmış....
sen başına buyruk olmak istiyorsun, ben o evin erkeği değil miyim, hayatının hiçbir alanına karışamayacak mıyım dedi. Kıskanmam bile yasak mı dedi. (bu arada beni kıskandığı kişi de 45-50 yaşlarındaki okulun müdür yardımcısı) kıskanma mevzusuna tek tepkim OOOOFFFFFF demek oldu. gerçekten başka bir tepki vermemiştim. Yüzüme telefonu kapatınca uzattım ben de konuyu.
ay dımı cnm ınsan özluyo valla kusluklerde ınsan uzuuyo huzursuz oluyo
ama bı yandan aşkta tazelenıyo ben kusluklerın en cok barışmasını severım emın olkı oda su anda cok huzursuzdur
oda özlemıştır telına bakıp duruyodur emınım
cnm pekala yaşanan bu olayda haksız oldunu duşunuyomusun
yazdiklariniza göre hersey cok güzel.birbirinizin degerini bilin.o kadar zor ki dogru insani bulmak ,her iki taraf icinde.uzak olmaniz ikinizi de yipratir kolay degil.en az zararla atlatmaya bakin.toparlanin bence cok sevindim ne kadar da uyumlusunuz aslinda.ikinizde seviyorsunuz belli ki.aman sinirle yanlis yapmayin.o yaklasmiyorsa siz yaklasin .sonuna kadar taviz verin bu konuda.cünkü esiniz buna deger birisi belli ki.kendinizde yazmissiniz neler yasaniyor hayatta,burda okuyoruz.sahsen bende cok mutluyum evliligimde buraya girip okuyorum sükrediyorum:esime daha bir baglaniyorum.erkekler kiskanir,kiskanmassa düsün.tabiki derecesi siniri var.fakat o simdi uzakta daha hassas olmasi normal degil miß .bence siz adim atin ne olucakki .inanin birsey kaybatmessiniz daha da yüceliceksiniz
Eşim de 1 haftadır ağır bir grip geçiriyordu. Ben de iş dolayısıyla stresliyim. Bir de telefonda birbirimizi yanlış anlayınca aramız bozuldu. Gün içerisinde olan bir olayı anlatıyordum. İsmi geçen biri oldu ve eşim kıskandığını belirten bazı sözler söyledi. Buradan başlayan küçük bi tatsızlığımız oldu, telefonu kapattı. Sonra tekrar aradı özür diledi. Ben de konuyu uzattımSoğuk soğuk konuştum.
Eşim de HEP SEN DEĞİL Mİ, BEN BURADA EVİMDEN, EŞİMDEN UZAĞIM, HASTAYIM, NE HALDEYİM DÜŞÜNMÜYORSUN, ARAMA BENİ SAÇMA SAPAN MESAJLAR DA ATMA dedi.
Asıl mesele de bundan sonra başladı. gerçekten Bencillik yaptığımı, eşimi üzdüğümü düşünerek dün gece aradım. Özür dilediğimi, onu üzmek istemediğimi, kendisini çok sevdiğimi söyledim. Eşim de bana SİZ (annem babam ve beni kastediyor) AİLECE MEMNUNİYETSİZSİNİZ. SENİN İÇİN DE ONLAR İÇİN DE NE YAPSAM YARANAMIYORUM. HER YAPTIĞIMI ELEŞTİRİYORSUNUZ. MADEM HİÇ MEMNUN OLMAYACAKSIN BEN DE ARTIK ANLAYIŞLI EŞ OLMAYACAĞIM. ARKADAŞLARIMIN NEDEN KARILARINA DÜŞÜNCESİZ DAVRANDIKLARINI ANLADIM. SEN DE BENİ O HALE GETİRDİN İÇİMDEKİ İYİ NİYETİ ÖLDÜRDÜN. BEN DE O KOCALAR GİBİ OLACAĞIM SENİ DE GEREKMEDİĞİ SÜRECE ARAYIP SORMAYACAĞIM. SEN BUNU HAKEDİYORSUN ÇÜNKÜ ARTIK O ESKİ ÜSTÜNE TİTREYEN EŞİN YOK dedi.
Kalbim çok kırık, aramız düzelecek mi bilmiyorum. 7 senedir tanışıyoruz ilk defa ondan böyle laflar duydum. Tartışmalarımız olurdu ama böyle şeyler hiç söylenmemişti. Sizce nasıl davranmalıyım?
Canım izin alıp git yanına gidebiliyorsan ya eşlerin uzakta olması iyi değildir der hep annem.Bence mümkün olduğunca iyi geçinmeye çalışın ayrıyken toparlaması zor olur sonra
Biraz uzaklık,biraz hasta psikolojisi işleri zorlaştırmış.
Eşinin son söyledikleri,kızgınlıkla alınmış kararlar ve bir hükmü olmadığından eminim.
Kavgada böyle restler çekilir,bundan sonra böyle denir ama çoğu zaman öyle olmaz.
Fakat ilk söyledikleri önemli : AİLECE MEMNUNİYETSİZSİNİZ. SENİN İÇİN DE ONLAR İÇİN DE NE YAPSAM YARANAMIYORUM. HER YAPTIĞIMI ELEŞTİRİYORSUNUZ.
Belki bazı eleştiriler üstüste geldi,belki memnuniyetini değil memnuniyetsizliğini daha çok dile getiren birisin.
Bence bu konuyu biraz düşün.Gerçekten öyle ise,bundan sonra eşinin olumlu adımlarını takdir edip övmeye özen gösterebilirsin.
Herkes takdir görmek ister,değeri bilinsin ister.Sürekli eleştirilen bir insanın,motive olması zordur.
bana cesaret verdiniz gerçekten de. sevgililik ve evlilik dönemlerimizde gerçekten büyük sıkıntılar atlattık. aileler, maddi durum, başka sorunlar... ama sonunda başardık. şimdi okyanusu geçip derede boğulacak duruma geliyoruz bu tür küçük bir pürüzle. taviz vermeye hazırım da mesaj attım cevap vermedi, aradım söylediklerine kırıldım, konuşma tarzına kırıldım, ses tonuna kırıldım. Şimdi arayıp ne diyeceğimi de ne tepki alacağımı da bilmiyorum... İşe yarayacağını bilsem aşkta gurur yapmam..
Adamı sonunda delirttin rahatlamışındır.
Yahu ne güzel söylemiş kocan, ne güzel anlatmış derdini... Valla kendini çok iyi ifade edebilen birisiymiş, ben sana söyleyim bu adamdan artık sana hayır gelmez. Eski nazını, kaprisini yaparsan artık alttan almaz. Bu anlık bir olay da değil, buna alış hep böyle gider bu.
Şu saatten sonra işin zor... Bence bundan artık olmaz buna tekmeyi bas yenisiyle değiştir. Zaten biraz eskimişti birde gözünü açtı ya artık hiç çekilmez. Forumda derdi olanlar da eskiden senin gibiydi, kapris diz boyuydu ama şimdi? Nerdeee... Hep dert, hep dert.
Şimdi üzülüyor olabilirsin ama ilerde alışırsın. Aranız bugün düzelse bile yarın yine bozulur, adamın gözler açıldı bir kere. Sonuç olarak soğuk soğuk konuşmadan önce düşünecektin bunları.
siz kimsiniz ?? Nerden bu kadar tanıyorsunuz konu sahibini? Daha önce de gördüm bu tarz yorumlarınızı amacınız nedir? Milletin huzurunu bozarak kendiniz mi huzur buluyorsunuz?
Arkadaş dikkat çekmeye çalışıyor.
Aslında tebrik etmek lazım başarılıda oluyor,reklamın iyisi kötüsü olmaz derler,
Yahu ne güzel söylemiş kocan, ne güzel anlatmış derdini... Valla kendini çok iyi ifade edebilen birisiymiş, ben sana söyleyim bu adamdan artık sana hayır gelmez. Eski nazını, kaprisini yaparsan artık alttan almaz. Bu anlık bir olay da değil, buna alış hep böyle gider bu.
Şu saatten sonra işin zor... Bence bundan artık olmaz buna tekmeyi bas yenisiyle değiştir. Zaten biraz eskimişti birde gözünü açtı ya artık hiç çekilmez. Forumda derdi olanlar da eskiden senin gibiydi, kapris diz boyuydu ama şimdi? Nerdeee... Hep dert, hep dert.
Şimdi üzülüyor olabilirsin ama ilerde alışırsın. Aranız bugün düzelse bile yarın yine bozulur, adamın gözler açıldı bir kere. Sonuç olarak soğuk soğuk konuşmadan önce düşünecektin bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?