Eşimle aramız çok kötü, yardım eder misiniz?

yazdiklariniza göre hersey cok güzel.birbirinizin degerini bilin.o kadar zor ki dogru insani bulmak ,her iki taraf icinde.uzak olmaniz ikinizi de yipratir kolay degil.en az zararla atlatmaya bakin.toparlanin bence cok sevindim ne kadar da uyumlusunuz aslinda.ikinizde seviyorsunuz belli ki.aman sinirle yanlis yapmayin.o yaklasmiyorsa siz yaklasin .sonuna kadar taviz verin bu konuda.cünkü esiniz buna deger birisi belli ki.kendinizde yazmissiniz neler yasaniyor hayatta,burda okuyoruz.sahsen bende cok mutluyum evliligimde buraya girip okuyorum sükrediyorum:esime daha bir baglaniyorum.erkekler kiskanir,kiskanmassa düsün.tabiki derecesi siniri var.fakat o simdi uzakta daha hassas olmasi normal degil miß .bence siz adim atin ne olucakki .inanin birsey kaybatmessiniz daha da yüceliceksiniz

evet biraz haksızım.
konuyu uzatmam, daha sonrasında soğuk konuşmam, ve de bazı konularda söylediklerine muhalefet olmam biraz da kendimi ön planda tutmam (sitedeki adımdan da anlaşılıyordur bu huyum :) olayı buraya getirdi herhalde. ama kesinlikle kötü niyetle söylemedim. böyle olacağını bilsem zaten daha dikkatli olurdum. Özür de diledim...

o da sorunlarını benimle paylaşsa iyi olurdu. Onu üzen şeyleri içine atıp benim kendi kendime anlamamı bekliyor.
ben o kadar anlayışlı olamıyorum.

Canım izin alıp git yanına gidebiliyorsan ya eşlerin uzakta olması iyi değildir der hep annem.Bence mümkün olduğunca iyi geçinmeye çalışın ayrıyken toparlaması zor olur sonra

bana cesaret verdiniz gerçekten de. sevgililik ve evlilik dönemlerimizde gerçekten büyük sıkıntılar atlattık. aileler, maddi durum, başka sorunlar... ama sonunda başardık. şimdi okyanusu geçip derede boğulacak duruma geliyoruz bu tür küçük bir pürüzle. taviz vermeye hazırım da mesaj attım cevap vermedi, aradım söylediklerine kırıldım, konuşma tarzına kırıldım, ses tonuna kırıldım. Şimdi arayıp ne diyeceğimi de ne tepki alacağımı da bilmiyorum... İşe yarayacağını bilsem aşkta gurur yapmam..

Biraz uzaklık,biraz hasta psikolojisi işleri zorlaştırmış.

Eşinin son söyledikleri,kızgınlıkla alınmış kararlar ve bir hükmü olmadığından eminim.
Kavgada böyle restler çekilir,bundan sonra böyle denir ama çoğu zaman öyle olmaz.

Fakat ilk söyledikleri önemli : AİLECE MEMNUNİYETSİZSİNİZ. SENİN İÇİN DE ONLAR İÇİN DE NE YAPSAM YARANAMIYORUM. HER YAPTIĞIMI ELEŞTİRİYORSUNUZ.
Belki bazı eleştiriler üstüste geldi,belki memnuniyetini değil memnuniyetsizliğini daha çok dile getiren birisin.
Bence bu konuyu biraz düşün.Gerçekten öyle ise,bundan sonra eşinin olumlu adımlarını takdir edip övmeye özen gösterebilirsin.
Herkes takdir görmek ister,değeri bilinsin ister.Sürekli eleştirilen bir insanın,motive olması zordur.

evet ben müşkülpesentlik yapıyorum bazen. ama sürekli onu eleştiren bir yapım da yok. benim babam işi, ailesi, eğitimi dolayısıyla çok eleştirdi zamanında. ama bunu genellemesi de yanlış geliyor. Ben onun karakterine yönelik eleştirilerde hiç bulunmadım. Zaten o karakterde olmasa ona aşık olmazdım...
Belki birkaç hareketi, söyledikleri için laf söylediğim zamanlar oldu. ama çok gündelik şeyler bunlar.
yine de olumlu yönleri övmek iyi bir çözüm bundan sonra dikkat edeceğim buna.

Fikirleriniz için çok sağ olun. Bugün sessiz bekleyişime devam edeceğim. Eğer dayanamaz ararsa ya da ben ararsam mutlaka sizlerle paylaşırım. Bana yol gösteren herkese teşekkürler..
Umarım uzamaz bu küslük

ARKADAŞLARIMIN NEDEN KARILARINA DÜŞÜNCESİZ DAVRANDIKLARINI ANLADIM. SEN DE BENİ O HALE GETİRDİN İÇİMDEKİ İYİ NİYETİ ÖLDÜRDÜN. BEN DE O KOCALAR GİBİ OLACAĞIM SENİ DE GEREKMEDİĞİ SÜRECE ARAYIP SORMAYACAĞIM. SEN BUNU HAKEDİYORSUN ÇÜNKÜ ARTIK O ESKİ ÜSTÜNE TİTREYEN EŞİN YOK dedi.

Bu kadar hakareti hak edecek bir şey yapmamışsınız.Yeterince alttan alıp özür dilemişsiniz.Biraz daha eğilirseniz tepenize çıkma olasılığı var bunu göz ardı etmeyin.Konuyu daha fazla uzatıp bu sözleri tekrar ederse sorun bakalım böyle davrandığı taktirde evliliği uzun süre nasıl ayakta tutmayı düşünüyor.Ona sen o kocalar gibi olabilirsin ama ben onların eşlerine bezemem de.Haddini bilsin.

Son düzenleme:
İnşallah durumunuz düzelir , uzakta olduğunuz için daha fazla özveri göstermeniz lazım nitekim farketmişssiniz:) Ben düzeleceğine inanıyorum bunu ona da söyleyin uzakta olmanın ikiniz için de zor olduğunu , teknolojik araçlarla iletişim kurmanın yanyana iletişimden çok daha zor ve yanlış anlaşılmalara neden olduğunu...bu sebepten birbirinizi daha çok alttan almanız gerektiğini ki sadece özen gösteren hep sen hep sen olma o da farkında olsun durumunuzun zorluğunun:) Allah yardımcınız olsun bundan sonra güzel günleriniz olsun dilerim:)

unutmayin bence;siz söylemesenizde,babaniz zamaninda birtakim elestirilerde bulunmus, ailesi, isi, egitimi vs.ve esiniz bunun farkinda belki de, bunu yenemiyor.kompleks yapmis olabilir.bunlari da göz önünde tutmanizda fayda var.ayrica aileniz bilmelidir ki ,ne egitimli insanlar var eslerine neler yapiyorlar.en son haberlerde bir dr esini eve kapatip evi atese verdi.bu arada esine en cok siddet uygulayanlarda asker ve drlar.yani egitim ve kisilik cok ayri.maalesef esiniz sebepsiz yere ezildigini düsünüyor sanirim.madem görüsme imkaniniz yok.ilk görüsmede hemen araya bir laf atin güncel yasaminizla ilgili ama ortak konunuz olsun ,mesela evinizle ilgili olsun fikir alircasina.tartismaya girmeden hemen önce.konusmaya kizmaya baslar baslamaz tamamm canim kapatalim bu konuyu diyip heyecanli bir sekilde hemen paylasin .gerekirse uydurun bir konu ama evinizle evliliginizle ilgili birsey bulun derim.ben öyle yapardim ve cok kez ise yaradigini gördüm.karsi taraf evli oldugunu ortak birseyleri oldugunu birkez daha anliyor ve sakinlaesebiliyor o anda hemen.

Adamı sonunda delirttin rahatlamışındır.

Yahu ne güzel söylemiş kocan, ne güzel anlatmış derdini... Valla kendini çok iyi ifade edebilen birisiymiş, ben sana söyleyim bu adamdan artık sana hayır gelmez. Eski nazını, kaprisini yaparsan artık alttan almaz. Bu anlık bir olay da değil, buna alış hep böyle gider bu.

Şu saatten sonra işin zor... Bence bundan artık olmaz buna tekmeyi bas yenisiyle değiştir. Zaten biraz eskimişti birde gözünü açtı ya artık hiç çekilmez. Forumda derdi olanlar da eskiden senin gibiydi, kapris diz boyuydu ama şimdi? Nerdeee... Hep dert, hep dert.

Şimdi üzülüyor olabilirsin ama ilerde alışırsın. Aranız bugün düzelse bile yarın yine bozulur, adamın gözler açıldı bir kere. Sonuç olarak soğuk soğuk konuşmadan önce düşünecektin bunları.

Merhaba,

Bence sizin arayip tekrardan alttan almaniz mantikli olan. Esiniz oldukca dolmus ve sanki evin erkegi hissetmeme gibi bir problemi de var..Esiniz tarif ettiginiz yazilarinizdan anladigim kadariyla, anlayisli bir insan. Benim esim de öyledir, ve dediginiz gibi bazen tartistigimizca, ben bunu bilmiyordumm??? olurum :)
Cünkü genelde iclerinde saklarliyorlar ya da önemsemiyorlar saniyorum.
Bence bir adim da siz atin...
Bazen bilmeyerek karsimizdakini kirabiliyoruz, karsimizdaki de belli etmeyince, devam ediyoruz...

Uzaklik da ayri bir olumsuz etken, lütfen birbirinizi yipratmayin. Söyledigi laflar : arkadaslarimin esleri...ile baslayan, cok takmayin, doldugu icin öyle söyleyivermis iste...

Son düzenleme:

siz kimsiniz ?? Nerden bu kadar tanıyorsunuz konu sahibini? Daha önce de gördüm bu tarz yorumlarınızı amacınız nedir? Milletin huzurunu bozarak kendiniz mi huzur buluyorsunuz?

siz kimsiniz ?? Nerden bu kadar tanıyorsunuz konu sahibini? Daha önce de gördüm bu tarz yorumlarınızı amacınız nedir? Milletin huzurunu bozarak kendiniz mi huzur buluyorsunuz?

Arkadaş dikkat çekmeye çalışıyor.

Aslında tebrik etmek lazım başarılıda oluyor,reklamın iyisi kötüsü olmaz derler,

muklakukla ben sizi tanımam, siz beni tanımazsınız... ironi mi yapıyorsunuz onu da anlamadım.

Son düzenleme:
7 senede ne birikti bu adamcağızda bilemem ama nickinden bile belli ki bu adam haklı

en çok kendimi severim diye nicki olan biri bence kocasını pek düşünmez

adam durmuş durmuş patlamış

umarım düzelir

ama önce siz kendinize bi çeki düzen verin azcıkta onu sevin seviyorsunuzdur mutlaka ama belli edin hissettirin

gerçi adamda birşeyler yıkılmış tkrar o köprüden geçebilir misiniz bilemem.

muklakukla ben sizi tanımam, siz beni tanımazsınız... ironi mi yapıyorsunuz onu da anlamadım. yazdıklarınız gerçekse çok komik, şakaysa hiç komik değil.

Eşim hala aramazsa kendisini yarın akşam aramayı düşünüyorum. En azından ikimiz de kafamızı toparlarız yarına kadar. Ben de mevcut sorunu çözmek ve bu işi uzatmamak adına olumlu konuşucam. Ancak bana suçlu gibi hissettirmesini de istemiyorum. Ağlamadan konuşmanın da bir yolunu bulmam lazım bu arada tabi :) Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler ve iyi akşamlar. ah keşke şimdi şu telefon çalsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…