Eşimle aramız çok kötü, yardım eder misiniz?

ne güzel yazmışsın az önce.
burda yazdığın gibi yazsana ona da.
-senden haber alamayınca dünyam duruyor sanki - yaz mesela.

şimdi değil tabi sabah ilk iş.

ne bileyim konuşacak konu diye söyledim ama söylememek lazımmış bilemedim. zaten msj attığıma da pişmanım daha da demicem bişey

düzelir merak etme.
öyle uzun uzun mesajlar yazma.
öğretmen edasıyla hiç yazma.
karşılıklı konuşmaya yönelik cevap bekleyen şeyler de yazma.

-nolur beni sev- yaz
bak nasıl yumuşayacak

beni sev de yazsam takla da atsam beni sevmiycek artık galibaaa

belki uymuştur hem hasta demiştiniz yorgunsa yaşadığınız bu tatsızlık yüzünden uyumuştur muhtemelen,eşiniz sizi tabiiki istiyor hala seviyordur eşinizin aklından çocukça şeyler geçtiğini sanmıyorum (yani birazda o koşsun peşimden gibi)böyle düşünceler ancak çocuklarda olur ...birde eşinize mesaj atmak yerine neden aramayı uygun görmediniz? eğer aradıysanız yanlış okuduysam kusura bakmayın lütfen...

ne bileyim konuşacak konu diye söyledim ama söylememek lazımmış bilemedim. zaten msj attığıma da pişmanım daha da demicem bişey

beni sev de yazsam takla da atsam beni sevmiycek artık galibaaa

sever ya, hemen vaz geçebilirmi insan sevmekten.
hem sen mesaj yazmamışsın kusura bakma açık oturum yapmışsın.
onun içini yumuşatacak bişeyler yaz. kısa olsun.
duygularını anlatmana gerek yok. sen duygularını göster o anlar.
anlatınca anlamı kaçıyor böyle şeylerin. hele böyle zamanlarda.

Bak bence eşin şu an bunların hiç birini düşünmüyordur :)

Erkekler kadınlar kadar hassas varlıklar degiller.
Bunları ancak bir kadın düşünebilir :)

Bence şu an uyuyordur.

Mesela benim eşim bir şeye canı sıkılsın hemen uyuklamaya başlar.
Bilirim ki canı sıkkındır.

Mesajı belki de sabah görecek.
Şimdi bekleyin ve daha fazla düşünmemeye çalışın.

Eger sabah ararsa da niye cevap vermedin vs gibi sorgulayıcı konuşmayın.

Son düzenleme:
ne güzel yazmışsın az önce.
burda yazdığın gibi yazsana ona da.
-senden haber alamayınca dünyam duruyor sanki - yaz mesela.

şimdi değil tabi sabah ilk iş.

ya dün gece yazdım öyle bişeyler.
yaşadığımız romantik bi anımız vardı onunla ilgili bir şey yazdım ama ona da cevap vermedi.
eskiden hemen barışırdık son 5-6 ayda nadiren olan küslüklerimiz eskisi kadar kolay bitivermiyor.
önceden birbirimize ne kadar kızsak da göz göze gelince gülümser sarılır barışırdık.
hatta gece küsünce otobüse atlayıp 7 saat yol gelip sabah kapımda olan bi adamdı bu ya. yok yok suç bende. gerçekten iyi niyetini öldürmüşüm. ağlamak istiyorum :'(
bir erkek 10 günde nasıl kaybedilir diye bi film vardı di mi.

aramadım çünkü "ne aradın ki" der gibi konuşuyor ve sonrasında da diyeceğini diyip çat diye kapatıyor. ben de öyle yapınca hiç konuşamıyorum...

O zaman eşiniz gerçekten kırılmış.

Ama böyle düşünüp daha çok kendinizi yıpratmayın.

Aslında bir arada olsanız belki de çoktan meseleyi halledecektiniz.

Ben sizi kendime benzettim :)
Benim de burnum yukardadır biraz

Biraz eşininizin sinirinin geçmesini bekleyin.

Ama anladıgım kadarıyla eşiniz bu kadar anlayışlı olmasına ragmen hep içinde biriktirmiş.
Ufacık bir olayda da hastalıgının da etkisiyle bir anda her şeyi ortaya döküvermiş.

Bu olayı şu anlamda degerlendirebilirsiniz.
Kendinize biraz özeleştiri yapıp, hatalarınızın farkına varmanız için en güzel sebep..

Belki de bu olaydan sonra eşinizle olan ilişkiniz eskisinden çok daha iyi olacak :)

Son düzenleme:

Sevgi dediğimiz şey sonsuz değil, dibine kadar sömürünce böyle oluyor. Adam senin şımarıklığından bıkmış. Yine kızacaksın bana biliyorum ama bunları anlamak için illa seni tanımaya gerek yok.

sen fazla şımarmışsın şekerim.
o kadar yol gelip sabah kapında oluyordu diye ömür boyu hep onun önünde diz çökeceğini sandın.
yeri geldiğinde senin de seve seve kocanın önünde diz çökebileceğini görmek ve inanmak istiyor.
seni yola getirecek bu adam.
ve çok güzel bir ilişkiniz olacak.
sen yaz gene tatlı tatlı bişeyler.

mesajlarında bile kedi gibi ol azıcık, usulca sokul mır mır yap.
cevap vermese de hoşuna gider emin ol.

tüm yorumları okudum canım.. bende çok gereksiz bi mevzu yüzünden dün nişanlımla tartıştım. bizde ayrıyız sonrasında da 12 saat botunca hayat durdu sandım benim için gece uyumadım gündüzde yattım hiç çıkmadım yataktan.

akşama anca barıştık da öyle çıktım yataktan yemek falan yedim düşün yani

ama şu var o aşka sahip olmak öyle güzel birşey ki düşündükçe anlıyorsun aslında ne kadar şanslı olduğunu :116:

işte bu yüzden sende bugüne dek yaşadıklarınızı düşün, senin için o kadar şey yapan eşini de kaybetme, mesajına cevap atmamış olabilir belkide trip atıyordur

ama olsun sabah uyanınca ilk işin aşk dolu kısa bi mesaj atmak ve günaydın öpücüğü vermek olsun

hala cevap gelmezse gün içerisinde ama ben aşkımı çok özlüyoruuuummm diye mesaş atarsın :116:

Aşkla kal

eşini tanımıyorum ama anlattıklarından yola çıkarak eşinin sadece bunaldığından sana sardığını hissettim. çünkü bende yaşadım. daha önce bi kaç konuyada yazmıştım hatta eşimle çok kötüydük nerdeyse boşanma yani o konulara ble gelmiştik. sonra ben soğukkanlı davranıp karşısına geçtim gerçekten boşanmak istiyomu bana karşı sevgisi bittimi usul usul kaçamak cevap vermeyeceği şekilde sordum. oda çok dolu olduğunu benimde onu çok sinirlendirdiğimi canımı yakmak için öyle konuştuğunu falan söyledi. tabi yumuşamadım. söylediklerinin hepsini ciddiye alıyorum ama evi terk etmiycem. deniycem pes etmiycem falan dedim. şimdi maşallahı var çok şükür diyim. hatta bugün hayırdır çok iyisin eski si gibi güleryüzlü hoşsohbet bi insan oldun. benimde tekrar eskisi gibi seni görünce yüzüm gülmeye başladı dedim. bazen çok stresli oluyorum ozamanlar uzak dur benden laf söylesemde ciddiye alma falan dedi. dengesizlik oluyo nedense falan dedi. tabiki hıhı demedim. işte mutsuzsan evde benim yüzümü güldürki bende senin yüzünü güldüreyim işteki huzursuzluğunu evde atmış ol dedim.

yani canım sizinde sorununuz bu. sen ailen için falan söylediklerini önce bi kenara koy eşinle nasılsın falan bi konuş sakince sonra gerçekten öyle bi eşmi olmak istiyosun. falan filan onu sevdiğini bilmem ne söyle. sor. eminim oda söylediklerinden pişman olacaktır. en son ailen için söylediklerinin cidimi olduğunuda sor. hee tabi bilemeyiz gerçekten sen ve ailen eine karşı memnuniyetsizmisiniz. ama öyle değilseniz eşin kesin canını yakmak için yapmıştır. olay sende bitiyo sinirlerine hakim ol o sinirli olsada sen canım cicim ol konuşurken elbet yumuşar merak etme. he bu arada eşin uzaktaymış kıskandığı kimse onada mesafe koy. sana eminim güveniyodur ama uzakta adamcağız etraftaki adamlara güvenmemesi çok normal.

Günaydın eşimm tabiki aramadı. Çok huzursuzum, yazdıklarınızı değerlendirdim. Ben zaten suçsuzum demiyorum ve ne yaparsam yapayım beni sever sandım ben onu öyle seviyorum çünkü. 7 senedir düşüncesiz vs. Olmam batmamış da şimdi rahatsız etmiş demek ki. Ararsa düzelir aramız, aksini düşünmek istemiyorum...

Bardak dolmuş demek ki. Adam alttan almaktan, taviz vermekten yorulmuş. Siz sevgili değil eşsiniz. Nereye kadar sırtında taşıyacak sizi?

Bir inat yüzünden ayrılan çok kişi var,biliyorsun değil mi ?

Aşkta gurur olmaz,eşe taktik her zaman işe yaramaz.
İçinden geldiği gibi davran.Bak konuşup aranızı düzeltmek için sabırsızlanıyorsun.
Neden sen aramıyorsun ki ? Yanına gitmeyi bile düşündün de,aramaya mı çekiniyorsun ?
Açıp normal konuş,neden böyle olduk filan deme,evlilik muhasebesine girmeden...Seni çok özledim,merak ettim,sesini duymak istedim gibi şeyler söyle.

Trip yaparsa,birşey olmamış gibi konuşmaya devam et,bunları unutalım diyerek geçiştir.
Bazı tartışmaların deşilmeden kapanması,ilişkinin selametinedir.
Her tartışmada neden öyle dedin,hep böyle yapıyorsun,evliliğimiz nereye gidiyor gibi sözler sarfetmek,ilişkide açılan delikleri büyütür.

Ben de her dakika kapris şımarıklık yapan geçimsiz bir insan değilim ki. En zor zamanlarında eşimin hep yanında oldum. Ne zor günler geçirdik tek bir şikayette bulunmadım. Şimdi mi karakterim onu rahatsız etmeye başladı diye düşünüyorum... Offfoff

Ben de zaten öyle birşey söylemek istemedim. Ama küçük küçük şeyler birikir ve insanın tahammülünü azaltır. Eşinizin yanına gitmek gibi bir durumunuz yok mu? Yan yana daha rahat çözebilirsiniz.

merhaba;
konuyu açtığınızdan beri okuyorum ama ilk defa yorum yapıyorum. size bi tavsiyem var;
eşinizin huyu biraz benim eşime benziyo. daha doğrusu erkekler hep birbiirine benzer. bence artık siz de ona hiçbir şekilde mesaj atmayın. ya da son olarak şöyle yazın: bunca yıl yaşadığımız her şeyin, sıkıntıların ve güzelliklerin hiç hatırı kalmadıysa gözünde, beni gerçekten sildiysen peki senin istedğin gibi olsun...

sonra da gayet sessiz, özür dilemiş ama eşine kabul ettirememiş, kendine ait sorumluluğu atmış bi tavır takının. yani öyle ki soğuk olun ama bunun onun isteği olduğunu da hissettirin. sanki trip atıyo gbi değil de onun istemesinden dolayı mecburen soğuk gibi...

çünkü bence eşiniz şşu an uzakta da olmanın psikolojisi ile nazı fazla abartıyo. siz üstüne düştükçe uzaklaşır. ama emin olun siz geri adım attığınız an çark eder ve o sizin üstünüze gelir. dediğim gibi son olarak peki istediğin gibi olsun deyin ve sonra hiiiiç aramayın. nasıl olsa o arayacak. o zaman niye böylesin falan derse de ben bunu istemiyorum ama sen aramızda bir mesafe olsun isterken tek başıma samimi olmak da zoruma gidiyo dersiniz...

umarım düzelir. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…