- Konu Sahibi encokkendimiseverim
-
7 senede ne birikti bu adamcağızda bilemem ama nickinden bile belli ki bu adam haklı
en çok kendimi severim diye nicki olan biri bence kocasını pek düşünmez
adam durmuş durmuş patlamış
umarım düzelir
ama önce siz kendinize bi çeki düzen verin azcıkta onu sevin seviyorsunuzdur mutlaka ama belli edin hissettirin
gerçi adamda birşeyler yıkılmış tkrar o köprüden geçebilir misiniz bilemem.
ya arkadaşım bu devirde bulmuşsun böyle romantik iyi temiz adamı gözünü seveyim gereksiz gururlarla kaybetme.bence aramasını bekleme sen ara kocan o senin yav
yalan değil en çok kendimi severim şu hayatta...*en çok kendime değer veririm. bunun o kadar kötü bir şey olduğunu sanmıyorum.
eşime ise gerçekten aşığım. onun için her şeyi yaparım. da artık o da eskisi gibi karşılık verir mi bana onu bilmiyorum....
malesef eşimin içindeki bir şeyleri yıktım galiba.
yazdıklarını okudum, çoğunluğa da hak vererek eşime bir mesaj gönderdim. duygularımı yazarak daha iyi anlatacağımı düşündüm.
bugüne kadar zor yollardan geçtiğimizi, bugünlere beraber gelmişken aramıza duvarlar örerek mutsuz olmamamız gerektiğini, ona göre istediği gibi bir eş olamasam bile elimden geleni yaptığımı ve yapacağımı, birazcık bile olsa o da üzgünse artık bu küslüğü bitirmek istediğimi uzun uzun yazdım ancak henüz bir tepki gelmedi.
daha da uzatırsa günah benden gitti. psikolojim alt üst oldu 2 günde. o da benim yaptığım olumlu şeylere baksın madem biraz. huzur çok değerli bir şey. bir kere huzursuzluk başladığında sonu gelmez. o da evliliğimizi önemsiyorsa artık uzatmamalı.
yazdıklarını okudum, çoğunluğa da hak vererek eşime bir mesaj gönderdim. duygularımı yazarak daha iyi anlatacağımı düşündüm.
bugüne kadar zor yollardan geçtiğimizi, bugünlere beraber gelmişken aramıza duvarlar örerek mutsuz olmamamız gerektiğini, ona göre istediği gibi bir eş olamasam bile elimden geleni yaptığımı ve yapacağımı, birazcık bile olsa o da üzgünse artık bu küslüğü bitirmek istediğimi uzun uzun yazdım ancak henüz bir tepki gelmedi.
daha da uzatırsa günah benden gitti. psikolojim alt üst oldu 2 günde. o da benim yaptığım olumlu şeylere baksın madem biraz. huzur çok değerli bir şey. bir kere huzursuzluk başladığında sonu gelmez. o da evliliğimizi önemsiyorsa artık uzatmamalı.
Eşiniz şu an ayrı oldugunuz için sizin hangi ortamda neler yaptıgınızı
veya iletişim halinde oldugunuz kişileri tanımadıgından dolayı evet sizi kıskanmış.
Siz de bundan sonra her şeyi anlatmayın,
zaten uzaksınız birbirinizden,
eşinizin içine kurt düşürmeyin...
Belki de o adamın 45-50 yaşlarında bir adam oldugunu bile bilmiyor...
Kurdugu cümleler gerçekten kalp kırıcı.
Ama bunlar hep uzakta oldugunuz için yaşanıyor diye düşünüyorum.
Madem öyle dedi, üstüne gitmeyin,
bence bu yapıdaki bir erkek mutlaka hatasını anlayıp u dönüşü yapacaktır...
Cevap vermezse bilin ki ilk defa siz alttan aldıgınız için,
hatanızı anladıgınız için biraz daha burnunuzu sürtmek istiyor olabilir :)
Ve evet işte şimdi erkeklik gururu okşanıyor :)
Bunu da mümkün oldugunca uzatmaya çalışacaktır bence :)
eşiniz uyumuş olabilirmi ???malum sabah iş başı...yada henüz görmemiş olabilir belki hemen karamsarlığa kapılmayın...
aşkla kurulan yuva kolay kolay yok edilemez bence eşiniz şimdi size nazlanıyor bugün olmasa bile yarın muhakkak size dönecektir bir diğer tahminimde şuan sinirliyse eğer aranız daha kötü olmasın ,tartışmayalım için cevap atmıyordur
inşallah uyumuştur da sanmıyorum... daha ne kadar böyle olacak merak ediyorum.
ya adamı ben bile tanımıyordum zaten o güne kadar. sadece o gün kendisine bir şey sormam gerekiyordu. adamın anlattığı bir şeyi söyledim eşime. o da kıskançlık yaptı ama şaka yolluydu. ben de Offf diye tepki verdim. sonra ben bu ailenin erkeği değil miyim, seni kıskanma hakkım bile yok mu? Akşamları kursa gidiyorsun karıştım mı, arkadaşlarınla istediğin gibi vakit geçiriyorsun karıştım mı diye konu saptı. tartışmayı büyütecek başka bir şey de söylemedim halbuki. offffffff içim sıkıldı valla, mesajıma da cevap vermedi. şu anda keşke atmasaydım diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?