Eşimle aramız çok kötü, yardım eder misiniz?

ya arkadaşım bu devirde bulmuşsun böyle romantik iyi temiz adamı gözünü seveyim gereksiz gururlarla kaybetme.bence aramasını bekleme sen ara kocan o senin yav

yalan değil en çok kendimi severim şu hayatta...*en çok kendime değer veririm. bunun o kadar kötü bir şey olduğunu sanmıyorum.
eşime ise gerçekten aşığım. onun için her şeyi yaparım. da artık o da eskisi gibi karşılık verir mi bana onu bilmiyorum....
malesef eşimin içindeki bir şeyleri yıktım galiba.

ya arkadaşım bu devirde bulmuşsun böyle romantik iyi temiz adamı gözünü seveyim gereksiz gururlarla kaybetme.bence aramasını bekleme sen ara kocan o senin yav

sorma arkadaşım ya işte normalde ben böyle değilim onunla iyi kötü her konuşmayı yaparız. ama dünkü konuşmadan sonra cesaretim yok. daha da berbat etmek istemiyorum. ben eşimi biliyorum hem aramamı istiyor hem de arasam ters konuşacak bana.
bi defasında hep adımları ben atıyorum bi kere de benden bekleme demişti. dün attım adımı da kapıdan kovulduk resmen.

Belki de onun da biraz pohpohlanmaya ihtiyaci vardir, iyi hissetmeye hakli hissetmeye...Bir kere denemissiniz ama bir kere daha deneyebilirsiniz bence...Belki de buna ihtiyaci vardir(?)
Ben de evlenmeden önce hatta evliligin ilk aylarinda biraz gururluydum. Esim adim atmadan kolay kolay adim atmazdim ve esim bana ne zaman adim attin bugüne kadar diye bir cikis yapmisti.
O gün anladim ki: evlilik iki tarafli emek isteyen bir bünye.
O benim nazimi cektiyse ben o alttan alinca daha cok üstüne gittiysem, sira bende simdi kovsa da kizsa da ben alttan alacagim dedigim zamanlar oldu, ki olmali da bence.
Arama zamaini elbette siz daha iyi bilirsiniz sonucta esinizi bizden iyi taniyorsunuz, biz sadece anlatilanlar cercevesinde yorum yapiyoruz ama yine de o aramadan bir kere daha siz denerseniz belki mutlu olur, önemsenmeye ihtiyaci varsa, bu onun icin iyi olacaktir, hem de hep ben alttan aliyorum diyemez :)

İnsanlar hastalık dönemlerinde biraz hassas oluyorlar grip bile olsalar.

Böyle bi anda birazda içinde biriktirdiklerinle patlamış sanki.

Birkaç gün zaman verin kendini toparlayınca düzelirsiniz.

bence bekleme ara bak bakalım siniri geçmiş mi

nereye gidiyor bu dünya, o kadar basit mi karıkoca ilişkileri ve evlilikler...işte teknolojinin baltaladığı ve anında diğer tarafa aksettirilen, öfkeli, sıkıntılı ruh haliyle yapılan telefon görüşmeleri ve sonrasında ki kaygılar...

evlilik uzun ve zorlu bir süreç, bir deniz kenarına kumdan kaleler yapmadıysanız, dalgalar sizi yıkamaz....bu kadar üzmeyin kendinizi, gün gelecek bu üzüldüklerinize üzüleceksiniz....

sizi çok iyi anlıyorum ben henüz evli değilim nişanlıyım nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz telefonda herşey mükemmelken bir anda birde bakmışız kavga ediyoruz uzaklık bazen çok yıpratıyor arkadaşım insan özlediğinde,hastaysa,işleri o gün kötü gitmişse,ailesi ile tartışmışsa bayan olarak özel günümüz yaklaşıyorsa,kıskançlık olduysa v.s muhakkak bir yerden bir tartışma çıkıyor çünkü çiftlerin ait oldukları kişiye geçiyor nazları eşinizde hastaymış ve sizi kıskanmış bir sinirle size kalbinizi kırıcak laflar etmiş ama ben pek sanmıyorum bu lafları kalpten söylediğini kesin ve kati konuştuğunu bir anlık öfkeyle söylenmiş şeyler çünkü benzer konu benimde başıma geldi ama biz bayanlar olarak maalesef alttan almak düşüyor bize haklı yada haksız olsak da siz bence eşinizi arayın yada ufak bir jest yapın eminimki herşey yoluna girecektir....aşkla kalmanız dileği ile

Öfkeyle söylemiştir ama bundan sonra daha dikkatli davranın, anlayışlı bir eş olursanız çok geçmeden düzelecektir. Ama başının etini yemeye devam ederseniz evet o arkadaşlarının eşlerine davrandığı gibi davranır size.

yazdıklarını okudum, çoğunluğa da hak vererek eşime bir mesaj gönderdim. duygularımı yazarak daha iyi anlatacağımı düşündüm.

bugüne kadar zor yollardan geçtiğimizi, bugünlere beraber gelmişken aramıza duvarlar örerek mutsuz olmamamız gerektiğini, ona göre istediği gibi bir eş olamasam bile elimden geleni yaptığımı ve yapacağımı, birazcık bile olsa o da üzgünse artık bu küslüğü bitirmek istediğimi uzun uzun yazdım ancak henüz bir tepki gelmedi.

daha da uzatırsa günah benden gitti. psikolojim alt üst oldu 2 günde. o da benim yaptığım olumlu şeylere baksın madem biraz. huzur çok değerli bir şey. bir kere huzursuzluk başladığında sonu gelmez. o da evliliğimizi önemsiyorsa artık uzatmamalı.

Eşiniz şu an ayrı oldugunuz için sizin hangi ortamda neler yaptıgınızı
veya iletişim halinde oldugunuz kişileri tanımadıgından dolayı evet sizi kıskanmış.

Siz de bundan sonra her şeyi anlatmayın,
zaten uzaksınız birbirinizden,
eşinizin içine kurt düşürmeyin...

Belki de o adamın 45-50 yaşlarında bir adam oldugunu bile bilmiyor...

Kurdugu cümleler gerçekten kalp kırıcı.
Ama bunlar hep uzakta oldugunuz için yaşanıyor diye düşünüyorum.

Madem öyle dedi, üstüne gitmeyin,
bence bu yapıdaki bir erkek mutlaka hatasını anlayıp u dönüşü yapacaktır...

Son düzenleme:

eşiniz uyumuş olabilirmi ???malum sabah iş başı...yada henüz görmemiş olabilir belki hemen karamsarlığa kapılmayın...
aşkla kurulan yuva kolay kolay yok edilemez bence eşiniz şimdi size nazlanıyor bugün olmasa bile yarın muhakkak size dönecektir bir diğer tahminimde şuan sinirliyse eğer aranız daha kötü olmasın ,tartışmayalım için cevap atmıyordur

Son düzenleme:

Cevap vermezse bilin ki ilk defa siz alttan aldıgınız için,
hatanızı anladıgınız için biraz daha burnunuzu sürtmek istiyor olabilir :)

Ve evet işte şimdi erkeklik gururu okşanıyor :)
Bunu da mümkün oldugunca uzatmaya çalışacaktır bence :)

Son düzenleme:

ya adamı ben bile tanımıyordum zaten o güne kadar. sadece o gün kendisine bir şey sormam gerekiyordu. adamın anlattığı bir şeyi söyledim eşime. o da kıskançlık yaptı ama şaka yolluydu. ben de Offf diye tepki verdim. sonra ben bu ailenin erkeği değil miyim, seni kıskanma hakkım bile yok mu? Akşamları kursa gidiyorsun karıştım mı, arkadaşlarınla istediğin gibi vakit geçiriyorsun karıştım mı diye konu saptı. tartışmayı büyütecek başka bir şey de söylemedim halbuki. offffffff içim sıkıldı valla, mesajıma da cevap vermedi. şu anda keşke atmasaydım diyorum..

ah işte bi de bu çıktı şimdi di mi !
gururu okşanacak diye ben daha ne kadar sürüneceğim acaba... sabah 10 dan beri aynı koltukta oturup boş boş bakıyorum. o kadar işim varken hayattan koptum. bir de beni önemsemiyorsun diyor. onun yüzünden dünyam duruyor halbuki...

inşallah uyumuştur da sanmıyorum... daha ne kadar böyle olacak merak ediyorum.

inşallah uyumuştur da sanmıyorum... daha ne kadar böyle olacak merak ediyorum.

içinizi ferah tutun herşey yoluna girecektir,sizde kendinizi bırakmayın varsa işlerinizi halledin bütün gün oturupta düşünmemeye çalışın çok düşünmek yanlış kararları almamıza sebep oluyor bence...eşiniz size bugün olmadı yarın dönüş yapacaktır düşünmemeye çalışın ki olaylar ummadığınız bir anda çözülsün çünkü bekleyince olmuyor...

Ama işte siz kendi kendinize etmişsiniz :)
Uzaktasınız her şeyi anlatmayın,
Karşınızda da olmayınca yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriri,
sonra da olay boyut degiştirip
bir an da patlama yaşanır...
siz de bu durumu yaşamışsınız...

Şimdi bekleyin, bu mesajınızdan sonra ondan cevap gelene kadar bekleyin.

Tekrar bir atakta bulunmayın...

Son düzenleme:
düzelir merak etme.
öyle uzun uzun mesajlar yazma.
öğretmen edasıyla hiç yazma.
karşılıklı konuşmaya yönelik cevap bekleyen şeyler de yazma.

-nolur beni sev- yaz
bak nasıl yumuşayacak

aklından ne geçiyor acaba,
aramamak için kendini zor mu tutuyordur,
üzülüyor mudur
ya da umursamamış yatmış uyumuş mudur
ya da şimdi o sürünsün peşimde yıllarca ben koştum şimdi o uğraşsın mı diyordur..
en çok bunu merak ediyorum.

beni istemiyor musun demiştim istiyorum demişti dün akşam.
sinir, öfke falan da bu kadar uzun sürmemeli bence.
ben zaten daha küstüğümüz anda pişman olup hatamı anladım. o kadar lafı duyan da benim, yüzüne telefon kapatılan da. ben daha ne yapayım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…