- Konu Sahibi biromurluk
-
Tabi çok haklisiniz ama işten dönerken Evde o aksam yemegi icin eksik bisi olsa markete girip aliyorum bazen 20 lira okiyor bazen 30 evin eksigine gore.ya da pazara mi gidilcek kendi paramdan gidiyorum.işin aslı ondan sürekli para istemek istemiyorum şunu alcam bunu alcam diye bu gidişle oylr olacak sanırım
geçen bu şekilde bir konu okumuştum sanki eşi saklıyormuş karısından istiyormuş vs sonra kumar borcu çıkmıştı ortaya. peşini bırakma bence iyi bir şeye alamet değil.Zaten evlenirken benim bi isim bile yoktu çalışıp ç alışmayacagim belli bile değildi . Bu yüzden bende diyorum ki madem evi gecindiremeyecktin ne diye bu yola çıktın. Günde iki pakete yakın sigarayı var benim 300 lira ma göz dikecegine onu azaltsin değil mi. Parasinda da değilim cep bankaciliginin şifresini bile benden gizliyo o yüzden de aklım çok karışık sebep bulamıyorum gizlemesine
Zaten evlenirken benim bi isim bile yoktu çalışıp ç alışmayacagim belli bile değildi . Bu yüzden bende diyorum ki madem evi gecindiremeyecktin ne diye bu yola çıktın. Günde iki pakete yakın sigarayı var benim 300 lira ma göz dikecegine onu azaltsin değil mi. Parasinda da değilim cep bankaciliginin şifresini bile benden gizliyo o yüzden de aklım çok karışık sebep bulamıyorum gizlemesine
Birikim hesabı yok ben o parayla altın alıyorum yani evin birikimi oluyor ortak yine. Sadece kredi borcumuz var ayda 1000 tl.Yok yerden göğe kadar haklisin. Eşinin üslubu çok çirkin. Kafasına göre is yapiyor. Seni de kendine mecbir edecek. Sen zaten maasindan ortak harcamalari karşılıyorsun.o cebinde daha fazla parayla daha rahat gezin diye sen neden sıkıntı cekiyorsun. Sen kadınsın acil bir durum olur senin herzaman cüzdanında bir miktar fazladan para olmasi lazim.
Ne yapacakmis her ay fazladan 300 tl yi. Ne planliyor? Borcu mu var?
Bu arada birikim için 700 lira ayırıyor zaten demişsin. Birikim hesabı kimin adına?
Yiyip içip gezcek herhalde ne biliyim.bekarlık günlerinde ki hayatını arıyor sanırım Ayy anlamadım bende bu adamıOhooo sigaranın aylık gideri ne kadar?
Şimdi 300 tl aylık sana kişisel harcamaya yetmez. Canın bir çikolata cekse, çorabın kaçsa yeni çorap alsan Otobüsü kaçırsan minubuse binsen hooop günlük 10 tl limitini astin bile. Oğle yemeğinden sonra ofis arkadaşlarınla bi kahve içmeye gitsen 10 tl yine gitti.
Öğrenci misin sana günlük 10 tl veriyor. Senin eşinin tavri çok tuhaf. Adam karıcim canın çeker bişey istersen al diye vermesi lazım.
Esin paralari ne yapacak onu söyleyebilir misin? Ben anlamadim
Aynen öyle hele bir dediği kabul etme aslan kesiliyo başıma. Ayy ne zormuş bu evlilik Anamın evinde rahatım çok iyiydi :) ne diye 24 yaşında evlendiysem şimdiki aklım olsa 30 umdan önce asla :)
Yiyip içip gezcek herhalde ne biliyim.bekarlık günlerinde ki hayatını arıyor sanırım Ayy anlamadım bende bu adamı
Iyi akşamlar kızlar.
Eşimle her ay maaşimdan üç yüz lira ona vermeni istiyor ben ise vermek istemiyorum. Şimdi size içeriğini anlatayım. Eşim 2600 maaş ve iki tam 2 yarım olmak uzere 4 adet ikramiye alıyor. Ben özel sektörde 1500 liraya çalışıyorum 3. Maaşını henüz almadım yeni başladım ise. Zaten daha 5 aylık evliyim. Evlendikten sonra başladım ise. Aylık bin lira kredimiz var.esimin maasindan kesiliyor yani onun maasindan 1600 lira para kalıyor . Evlendigimizden beri sadece bi kere ikramiye aldı. Benim maasimin 200 lirası yol ve yemeğe gidiyor.elimde kalan 1300 liranin ise 700 lirasını her ay biriktiyoruz.kaldı elimde 600.şimdiye kadar olan kısım başlangıç kismiydi asıl derdim şu ki : eşim evi geçindiremiyorum diye bu ay birikim yapmicaz 1000 liranin bana verceksin dedi . Ayrıca diğer aylarda benden 300 lira para istedi . Yani diğer tüm aylarda elimde sadece 300 lira para kalicak. Ben kabul etmedim ve vermeyeceğim dedim . O da vereceksin dedi. Ve bana çok kızdı ben erkeksem bu evi ben yönetcem dedi. Bu 300 lira ile ben hem makyaj hem kiyafet v.b tüm ihtiyaclarimi karşılamayı bekliyor.
Size bu durumda ben napayim? üniversite okurkende hiç rahat hayatimda 50 liralik kazak giymedim hala. uni bitince ise girip her istediğimi alırım dedim ama yine nasip olmayacak sanırım
Evi geçindiremiyorum diye konuyu açtı ve istedi.nedeni evi geçindiremiyormus.Nasi ya sormadım mi neden istiyorsun 300 tl. 600 bana zor yetiyor deseydin
Evi geçindiremiyorum diye konuyu açtı ve istedi.nedeni evi geçindiremiyormus.
Çok harcamam olduğunu düşünmüyorum tabi ama bu miktar kişiden kişiye değişir. Bu ya kendime aldıklarımı yazayım : 20 liralık kazak 20 lira lik pantolon 60 lira elbise 80 liraya çanta aldım .bunun haricinde 50 liralik kozmetik almisimdir çok mu abartmisim?ilginç .erkeklere para demelisin doymuyorlar.sende akşam a kadar çalışırsın artı ev işleri ama para onlarda kalır niyeyse ,çok harcaman var mi ondan mi vermiyor.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?