Eşimle aramızdaki maaş tartismasi

Eşin adilde davranmıyor senin onun banka ekstresini görmeni engelliyor ,şifresini vermiyor elindeki parayıda almaya çalışıyor , bence verme sürekli ondan paramı dileneceksin para kazandığın halde ? Bu duruma kendini düşürme , seni sindirmeye çalışıyor , annesi nasıl bir kadın
ev hanımı mı annesi ruj,elbise ,çanta ,manto gibi gereksinimlerini alan bir kadın mı? Yoksa almayan kadın mı?

Kumar olayı yok 17 yaşımdan beri tanıyorum olsa mutlaka yıllar içinde açık verirdi evden ise işten eve gelir. Ben yinede takipte olacağım tsk ederim yorumunuz için

Ben ilk evlendiğimde eşime maaş kartımı verdim tabi ne saflık babam istese binbir kıyamet kopartırdım sonra ben çalışıyorm neden eşimden para isteyim dedim ve aldım kartımı, kredimiz vardı 1200 ben ödüyorum ayrı bi kredide 500 lira eşim ödüyodu faturalar markettie herşey eşimde benim telefon faturamı bile eşim öder, arabanın yakıtıdır kasko sigorta hep eşimdedir ayrıcada eşim birikim yapar bende kalan 1000 liramla istediğimi yaparım kalanı kalır istediğim gibide giyinirim bana karışacaksa o zaman kendi çalışsın valla

Hayat tecrübeniz oldukça fazla sanırım. Cok guzel bi noktaya degindiniz :) annesi evden çıkmayan üst baş giyim nedir bilmeyen bi kadın. Yine bi kere böyle bi kere maaş konusunda tartışma çıktığında ben o zaman benim calismamin ne anlamı var ben rahat yaşayalım diye çalışıyorum demiştim. Isten çıkarım daha iyo demistim. O da işten cikarsan oturursun evinde annem gibi yılda bi kere alırsın üst baş demişti .

Annem okumak calismak ,İstediğini alabilmek eşinden para istememekcok güzel der imrenir bana. Sen de okumussun çalışıyorsun hop esin ben erkeğim parani bana ver diyor! Ne anladım ben bundan. Ese destek olmak eve katkıda bulunmak başka evin erkegiyim diye gezen birine tüm maaşını vermek başka.. Ben çalıştığım parayla ihtiyaclarimi alamaycaksam yada ne bileyim aileme hediye almak isteyip kocacim paramdan verir misin anneme hediye alacagim diyeceksem cuzdanimda acil durumlar için para kalmayacaksa daha ne diye okudum ise girdim

Siz onun annesi degilsiniz ama;-) bunu ona hatirlatin bence zira ihtiyacı var gibi

Böyle bir cevap geleceğini biliyordum sizi annesine benzme çalışmalara başlamış, buna asla izin vermeyin hemende hamile kalmayın hatta birikimde yapın , evde oturduğunuz sürede şu an aldığınız kazak, veya çantayı,ayakkabıyı belki 5 yıl kullanacaksınız siz ayrı bir kişiliksiniz annesi ayrı bir kişilik annesiyle sizi karıştırmasın,kıyaslamasın bu saygıyı ve sevgiyi bitirir ,sizi biçimlendirmesine izin vermeyin, evlenince aslan kesilmeye başlıyorlar

Senin paran eşinde duracaksa, sen ihtiyacın olduğunda ondan istemek zorunda kalacaksan çalışıyor olmanın, "para kazanıyor" olmanın ne anlamı var? Eğer üniversite okuduysan ve eşin sana böyle bir muamele uyguluyorsa yazık okuduğun o okula, yıllara. Ezdirme lütfen kendini. Bir orta yol bulun, ya adil bir çözüm bulun müşterek bir şekilde ya da sen işi bırak, evde otur o zaman. Ben en basit haliyle bunu anladım bu işten. Adam senin ondan para istemeni arzu ediyorsa çık işten, geçindirsin bakalım evi tek başına kolaysa.

yuhhh beee seninkide kocaysa baska bisey demiyrom yani ne acımaz adam erkek dedigin karısına bakar karısından para almaz yeni yeniz kızlarımız ya cok saf ya cok kör ablan annen yokmu cnm senin daha evlenmeden bu akılları vermesi gerekirlerdi kadından para istemekk ayyy öyle kocam olcagan bekar takılıyım kendi paramı yiyim daha ii

ben kocamın ikramiyelerini catır catır kendi basıma yiyim millet karısına para vermesin ne ayıp

çok karışık olmuş, çok anlamadım.

ama evliliğin ilk aylarında borç da varken, neden yatırım yapmak için bu kadar kendinizi üzdüğünüzü anlamadım.

1600 kalıyormuş geriye, gezen bir çiftseniz elbette o para bitecektir. ona da çok takılmadım.

eşin sözleri kırıcı olabilir ama çok da üzerine gitmemek gerekebilir. daha 5 aylık evliyken maaş tartışması da hoş değildir elbette.

ay bilemedim, çok gergin bir evliliğiniz var gibi geliyor.

biraz rahatlamak adına birikim yapma işini erteleseniz ve bir süre tüm parayı aynı hesapta değerlendirseniz, tabi bu hesap ikinizin de giriş çıkışları inceleyebileceğiniz bir hesap olmalı.

Tüm mesajları okumadım ama eşinizin tavrı sıkıntılı. Sigarasını azaltsın madem yetmiyorsa. Bu erkekler niye böyle yahu kadın milleti evim der fedakarlık yapar bunlar kıymet bileceğine kudurur. Kıymet bilenine hiç rastlamadım.

Normalde aylık gelirinize göre her ay 300 tl lik makyaj giyim parası fazla ama siz daha yeni para kazanmaya başlamışsınız biraz harcamanız kendinizi şımartmanız lazım o yüzden ilk aylar kendinize para harcamanız normal. Uzlaşmaya falan çalışmayın ya kavga eder en kötüsü ne olacak.

Aynen öyle en çok koyan bu zaten bana. iyi bi hayatım olsun ileride kocamın eline muhtaç olmayayım diye iki uni bitirdim gecesine gündüzleyle ders çalıştım tam okulu bitirdim ise girdim oh dedim istediklerimi rahatça alabilcem artık dedim. Hoppp koca sorunu elimdeki paraya göz dikti . Yorumlarinizdan sonra bende asla vermemeye karar verdim cok diretirse işten çıkarım bnde bilirim sabah mis gibi sıcacik yatağında yatmayi. Tsk ederim yorumunuz için

Aynen öyle hele bir dediği kabul etme aslan kesiliyo başıma. Ayy ne zormuş bu evlilik Anamın evinde rahatım çok iyiydi :) ne diye 24 yaşında evlendiysem şimdiki aklım olsa 30 umdan önce asla :)
benım eşim hıc böyle biri degıl benım maaşıma dokunmaz alış verıl dahınyapsam o paradan kızar. benım kazandıgımla al der kartı ztn bende. ne tuhaf eşlerınız var. alışverışe hayatta karışmaz yok şuna alma bılmem ney eksık neyse koşar alir. gercekten şanslımışım tuhafıma gitti burd konuyu okuyunca

Evlenmeden rengini belli etmiyorlar ki nerden bileyim hayat flört döneminde toz pembe evlilik ise bambaskaymis aynı evin içine girmeden gerçekten insanlar birbirini taniyamiyor

Para hesabi evlilikte hos olmuyor. Bence sizle ilgili bisey icin istiyorsa verin. Bu zamanda gecim zor

Evlenmeden rengini belli etmiyorlar ki nerden bileyim hayat flört döneminde toz pembe evlilik ise bambaskaymis aynı evin içine girmeden gerçekten insanlar birbirini taniyamiyor
eşınız cımrı üstelık ne demek banka şifresını dahı bılmıyorsunuz? dugun takılarını ne yaptı bunadam

Yok artık.. 300 lira nedir bu devirde?

Öğlen içtiğim kahvenin parası aylık 300'den fazla eder.

Tamam kazancın çok değil ama en az 500 net versin eline aylık giderin olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…