- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi biromurluk
-
Kumar olayı yok 17 yaşımdan beri tanıyorum olsa mutlaka yıllar içinde açık verirdi evden ise işten eve gelir. Ben yinede takipte olacağım tsk ederim yorumunuz içinGizliyorsa kesin ya kumar oynuyor yada birinin borcuna kefil oldu size söylemiyor aksine sindirmeye çalışıyor benim kız arkadaşım bir polisle evlendiğinde acaip geçim sıkıntısı çekti eşini ne elektrik ne su nede kirayı ödüyordu sürekli borçlular eve geliryordu karanlıkta oturduğu dahi oldu sonra bu adamın borçları bitmedi halen maaşından kesintileri oluyormuş adam halen gizliyor şu an oğlu liseye gidiyor arkadaşım üzüntüsünden şeker hastalığına yakalandı genç yaşta , bence eşinin sırrını öğrenmeye bak , seninlede istediklerini yapamasın
Hayat tecrübeniz oldukça fazla sanırım. Cok guzel bi noktaya degindiniz :) annesi evden çıkmayan üst baş giyim nedir bilmeyen bi kadın. Yine bi kere böyle bi kere maaş konusunda tartışma çıktığında ben o zaman benim calismamin ne anlamı var ben rahat yaşayalım diye çalışıyorum demiştim. Isten çıkarım daha iyo demistim. O da işten cikarsan oturursun evinde annem gibi yılda bi kere alırsın üst baş demişti .Eşin adilde davranmıyor senin onun banka ekstresini görmeni engelliyor ,şifresini vermiyor elindeki parayıda almaya çalışıyor , bence verme sürekli ondan paramı dileneceksin para kazandığın halde ? Bu duruma kendini düşürme , seni sindirmeye çalışıyor , annesi nasıl bir kadın
ev hanımı mı annesi ruj,elbise ,çanta ,manto gibi gereksinimlerini alan bir kadın mı? Yoksa almayan kadın mı?
Siz onun annesi degilsiniz ama;-) bunu ona hatirlatin bence zira ihtiyacı var gibiHayat tecrübeniz oldukça fazla sanırım. Cok guzel bi noktaya degindiniz :) annesi evden çıkmayan üst baş giyim nedir bilmeyen bi kadın. Yine bi kere böyle bi kere maaş konusunda tartışma çıktığında ben o zaman benim calismamin ne anlamı var ben rahat yaşayalım diye çalışıyorum demiştim. Isten çıkarım daha iyo demistim. O da işten cikarsan oturursun evinde annem gibi yılda bi kere alırsın üst baş demişti .
Hayat tecrübeniz oldukça fazla sanırım. Cok guzel bi noktaya degindiniz :) annesi evden çıkmayan üst baş giyim nedir bilmeyen bi kadın. Yine bi kere böyle bi kere maaş konusunda tartışma çıktığında ben o zaman benim calismamin ne anlamı var ben rahat yaşayalım diye çalışıyorum demiştim. Isten çıkarım daha iyo demistim. O da işten cikarsan oturursun evinde annem gibi yılda bi kere alırsın üst baş demişti .
yuhhh beee seninkide kocaysa baska bisey demiyrom yani ne acımaz adam erkek dedigin karısına bakar karısından para almaz yeni yeniz kızlarımız ya cok saf ya cok kör ablan annen yokmu cnm senin daha evlenmeden bu akılları vermesi gerekirlerdi kadından para istemekk ayyy öyle kocam olcagan bekar takılıyım kendi paramı yiyim daha iiIyi akşamlar kızlar.
Eşimle her ay maaşimdan üç yüz lira ona vermeni istiyor ben ise vermek istemiyorum. Şimdi size içeriğini anlatayım. Eşim 2600 maaş ve iki tam 2 yarım olmak uzere 4 adet ikramiye alıyor. Ben özel sektörde 1500 liraya çalışıyorum 3. Maaşını henüz almadım yeni başladım ise. Zaten daha 5 aylık evliyim. Evlendikten sonra başladım ise. Aylık bin lira kredimiz var.esimin maasindan kesiliyor yani onun maasindan 1600 lira para kalıyor . Evlendigimizden beri sadece bi kere ikramiye aldı. Benim maasimin 200 lirası yol ve yemeğe gidiyor.elimde kalan 1300 liranin ise 700 lirasını her ay biriktiyoruz.kaldı elimde 600.şimdiye kadar olan kısım başlangıç kismiydi asıl derdim şu ki : eşim evi geçindiremiyorum diye bu ay birikim yapmicaz 1000 liranin bana verceksin dedi . Ayrıca diğer aylarda benden 300 lira para istedi . Yani diğer tüm aylarda elimde sadece 300 lira para kalicak. Ben kabul etmedim ve vermeyeceğim dedim . O da vereceksin dedi. Ve bana çok kızdı ben erkeksem bu evi ben yönetcem dedi. Bu 300 lira ile ben hem makyaj hem kiyafet v.b tüm ihtiyaclarimi karşılamayı bekliyor.
Size bu durumda ben napayim? üniversite okurkende hiç rahat hayatimda 50 liralik kazak giymedim hala. uni bitince ise girip her istediğimi alırım dedim ama yine nasip olmayacak sanırım
Tüm mesajları okumadım ama eşinizin tavrı sıkıntılı. Sigarasını azaltsın madem yetmiyorsa. Bu erkekler niye böyle yahu kadın milleti evim der fedakarlık yapar bunlar kıymet bileceğine kudurur. Kıymet bilenine hiç rastlamadım.Zaten evlenirken benim bi isim bile yoktu çalışıp ç alışmayacagim belli bile değildi . Bu yüzden bende diyorum ki madem evi gecindiremeyecktin ne diye bu yola çıktın. Günde iki pakete yakın sigarayı var benim 300 lira ma göz dikecegine onu azaltsin değil mi. Parasinda da değilim cep bankaciliginin şifresini bile benden gizliyo o yüzden de aklım çok karışık sebep bulamıyorum gizlemesine
benım eşim hıc böyle biri degıl benım maaşıma dokunmaz alış verıl dahınyapsam o paradan kızar. benım kazandıgımla al der kartı ztn bende. ne tuhaf eşlerınız var. alışverışe hayatta karışmaz yok şuna alma bılmem ney eksık neyse koşar alir. gercekten şanslımışım tuhafıma gitti burd konuyu okuyuncaAynen öyle hele bir dediği kabul etme aslan kesiliyo başıma. Ayy ne zormuş bu evlilik Anamın evinde rahatım çok iyiydi :) ne diye 24 yaşında evlendiysem şimdiki aklım olsa 30 umdan önce asla :)
Evlenmeden rengini belli etmiyorlar ki nerden bileyim hayat flört döneminde toz pembe evlilik ise bambaskaymis aynı evin içine girmeden gerçekten insanlar birbirini taniyamiyoryuhhh beee seninkide kocaysa baska bisey demiyrom yani ne acımaz adam erkek dedigin karısına bakar karısından para almaz yeni yeniz kızlarımız ya cok saf ya cok kör ablan annen yokmu cnm senin daha evlenmeden bu akılları vermesi gerekirlerdi kadından para istemekk ayyy öyle kocam olcagan bekar takılıyım kendi paramı yiyim daha ii
ben kocamın ikramiyelerini catır catır kendi basıma yiyim millet karısına para vermesin ne ayıp
Para hesabi evlilikte hos olmuyor. Bence sizle ilgili bisey icin istiyorsa verin. Bu zamanda gecim zorIyi akşamlar kızlar.
Eşimle her ay maaşimdan üç yüz lira ona vermeni istiyor ben ise vermek istemiyorum. Şimdi size içeriğini anlatayım. Eşim 2600 maaş ve iki tam 2 yarım olmak uzere 4 adet ikramiye alıyor. Ben özel sektörde 1500 liraya çalışıyorum 3. Maaşını henüz almadım yeni başladım ise. Zaten daha 5 aylık evliyim. Evlendikten sonra başladım ise. Aylık bin lira kredimiz var.esimin maasindan kesiliyor yani onun maasindan 1600 lira para kalıyor . Evlendigimizden beri sadece bi kere ikramiye aldı. Benim maasimin 200 lirası yol ve yemeğe gidiyor.elimde kalan 1300 liranin ise 700 lirasını her ay biriktiyoruz.kaldı elimde 600.şimdiye kadar olan kısım başlangıç kismiydi asıl derdim şu ki : eşim evi geçindiremiyorum diye bu ay birikim yapmicaz 1000 liranin bana verceksin dedi . Ayrıca diğer aylarda benden 300 lira para istedi . Yani diğer tüm aylarda elimde sadece 300 lira para kalicak. Ben kabul etmedim ve vermeyeceğim dedim . O da vereceksin dedi. Ve bana çok kızdı ben erkeksem bu evi ben yönetcem dedi. Bu 300 lira ile ben hem makyaj hem kiyafet v.b tüm ihtiyaclarimi karşılamayı bekliyor.
Size bu durumda ben napayim? üniversite okurkende hiç rahat hayatimda 50 liralik kazak giymedim hala. uni bitince ise girip her istediğimi alırım dedim ama yine nasip olmayacak sanırım
alla alla daha neler okuyacagız şifresını gizlıyen erkek ne dıye evlenmışgizli saklı is yapan adama verilmez hatta ondan habersiz birıkim yapılmalı bence
eşınız cımrı üstelık ne demek banka şifresını dahı bılmıyorsunuz? dugun takılarını ne yaptı bunadamEvlenmeden rengini belli etmiyorlar ki nerden bileyim hayat flört döneminde toz pembe evlilik ise bambaskaymis aynı evin içine girmeden gerçekten insanlar birbirini taniyamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?