- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.104
- 1.123
Ben olsam daha fazla durmazdım, böyle bir adamla yaşanmaz ama aile yapınızı da tahmin ederek abileri çağırıp durumu onlara gösterdikten sonra gitmeniz daha uygun geldi bana. Bu adamdan koca olmayacak. Bu gün kalsanız bir kaç yıl sonra gideceksiniz. Boşa zaman kaybetmeyinArkadaşlar dün konuşmaya çalıştım
Kızımdan su istedi ben kalktım getirdin al dedim yüzüme bile bakmadı alırmısın dedim çık içmiyorum dedi
Derdin ne dedim ne sorunun varsa gel otur konuşalım birlikteçözelim çocuk gibi trip atınca bi sorun çözülmüyor dedim yüzüme bile bakmadı bende geçtim yatağıma yine atlayıp gitmeyi düşünüyorum ama bu sefer ger ekten o kadar kolay olmayacak
Sizce gitmek mi yoksa kalıp her iki tarafın abilerini çağırıp oturup konuşmak mı konuşsunlar derdi neymiş olmasa yine abimlerle çıkar giderim
Gerçekten abileri çağırmak için bile 1 saat daha kalamam germekten istemediğini gördüm çünkü abilerim git desende gitmem artık ben ona onun gerçek anlamda pişmanlığını görmedikçeBen olsam daha fazla durmazdım, böyle bir adamla yaşanmaz ama aile yapınızı da tahmin ederek abileri çağırıp durumu onlara gösterdikten sonra gitmeniz daha uygun geldi bana. Bu adamdan koca olmayacak. Bu gün kalsanız bir kaç yıl sonra gideceksiniz. Boşa zaman kaybetmeyin
Doğru kararı verdiniz. Eşinizin kişiliğini az çok tahmin eder hale geldik, asla pişman olmayacak, özür dilemeyecek, boşuna çabalayıp kendinizi yıpratmayın. Eşinizin ettiği eziyet yüzünden çekeceğiniz acı yerine ayrılık acısı çekmeniz daha mantıklı. Ama çocuğunuzu okula götürün, okul değişikliği yapmanız gerekmeyecekse tabiGerçekten abileri çağırmak için bile 1 saat daha kalamam germekten istemediğini gördüm çünkü abilerim git desende gitmem artık ben ona onun gerçek anlamda pişmanlığını görmedikçe
Geri teptiyse o zaman o evde durma. Arkanda ailen varken böyle bir adamın nazı da çalışmaz kaprisi de. üç çocuklu adam çocuklarından daha çocukça hareket ediyorsa bedelini evliliğiyle öder. Merak etme gün gelir "Tülaayyyy geri döönn" kıvamına gelir@OtreraZemheriPoyraz E eessmeralda @Filozof89 @Pinhan C Calcifer @Dasmeer Tahin Helva R -Rosa- @Buyuk_umutlar ve daha aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar lütfen sizden fikir istiyorum ben konuşmaya çalıştım bunuda geri tepti
Umarım öyle olur o gün gelir mi acaba sanmıyorum da neyse . Teşekkür ederim hepinize destekleriniz içinGeri teptiyse o zaman o evde durma. Arkanda ailen varken böyle bir adamın nazı da çalışmaz kaprisi de. üç çocuklu adam çocuklarından daha çocukça hareket ediyorsa bedelini evliliğiyle öder. Merak etme gün gelir "Tülaayyyy geri döönn" kıvamına gelir
Anaokuluna gidecek bence gerekmez bilmiyorumDoğru kararı verdiniz. Eşinizin kişiliğini az çok tahmin eder hale geldik, asla pişman olmayacak, özür dilemeyecek, boşuna çabalayıp kendinizi yıpratmayın. Eşinizin ettiği eziyet yüzünden çekeceğiniz acı yerine ayrılık acısı çekmeniz daha mantıklı. Ama çocuğunuzu okula götürün, okul değişikliği yapmanız gerekmeyecekse tabi
Eşiniz kendini ifade etmekten aciz. Ya da aklınca sizi bu şekilde cezalandırıyor. Ayrıca kendinizi bu olanların suçlusu gibi hissetmeyin. Gitseniz de, önemli değil eşiniz için, öyle görünüyor. İnsan niye konuşmaz anlamam. İstemiyosan istemiyorum de, ben gitmeyi düşünüyorum zaten deyin. Hayır bitsin istiyosa söylesin. O da yok. Boğ at yani öyle bişe. Ama gidin. Kalmayın, gözden çıkarın bu evliliği. Şu anda size yaptığı da bi çeşit şiddet. Olgunlaşamamış, çocuklukta kalımş bi adamla muhatapsınız. Ne istediğini eminim kendi de bilmiyordur. Siz pervane oldukça da böyle davranmaya devam eder. Gidin. Evliliğin gerektirdiği olgunluk yok eşinizde. Çocuk gibi küsmek. Yapabildiği sadece bu. Yetişkin insanlar bi sorun varsa duygu ve düşüncelerini ya da ayrılmak istediklerini konuşarak anlatrlar. Bunu idrak edememiş hayatı boyunca. Çocuklukta kalmış.@OtreraZemheriPoyraz E eessmeralda @Filozof89 @Pinhan C Calcifer @Dasmeer Tahin Helva R -Rosa- @Buyuk_umutlar ve daha aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar lütfen sizden fikir istiyorum ben konuşmaya çalıştım bunuda geri tepti
Neden hala bu adam size gelmesini bekliyorsunuz? Gerçekten soruyorum. Neden?Umarım öyle olur o gün gelir mi acaba sanmıyorum da neyse . Teşekkür ederim hepinize destekleriniz için
@OtreraZemheriPoyraz E eessmeralda @Filozof89 @Pinhan C Calcifer @Dasmeer Tahin Helva R -Rosa- @Buyuk_umutlar ve daha aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar lütfen sizden fikir istiyorum ben konuşmaya çalıştım bunuda geri tepti
Saçma ama seviyorum galibaNeden hala bu adam size gelmesini bekliyorsunuz? Gerçekten soruyorum. Neden?
Seviyo olabilirsiniz ama zorlamayla bi ilişki yürümez. Siz elinizden geleni yaptınız. Ama o kendisi hatalı olduğuna rağmen hiç bi şey yapmiyo. Belli ki abisinin zoruyla sizi eve aldı. Resmen gitmenizi bekliyo . Sevgi de bi yere kadar daha fazla o evde durarak ezdirmeyin kendinizi.Saçma ama seviyorum galiba
Hiç bişi yapmadan oturmakta canımı acıtıyor . Haftalarca konuşmamak ama asla muhatap bile olmak istemiyorum aynı evde illa bişiler lazım oluyor konuşmak zorumda kalıyorum bu bile zoruma gidiyor artık bu tavırlarından sonra offfffffffff bilmiyorummmmmmSakin olun, fevri davranmayın bence.
Kendinizi tamamen geri çekin, sadece kendinize ve çocuklarınıza odaklanın.
Biliyorum zor , aynı ev de yabancı gibi oturmak, karar vermeye çalışmak, ne kadar kötü olursa olsun boşanma korkusu, sonrası ne olur düşünceleri.
Fazla değil biraz bekleyin , emin olun sonra da arkanıza bile bakmayın, gittiğiniz de acaba şöyle mi böyle mi diye yemeyin kendinizi.
Karşınızda ki bir duvarla aynı ev de kalmak zor evet.Hiç bişi yapmadan oturmakta canımı acıtıyor . Haftalarca konuşmamak ama asla muhatap bile olmak istemiyorum aynı evde illa bişiler lazım oluyor konuşmak zorumda kalıyorum bu bile zoruma gidiyor artık bu tavırlarından sonra offfffffffff bilmiyorummmmmm
10 günde düzelmeyen odun 2 günde düzelmez ki kararımı verdim Ben elimden gelen her şeyi yaptım kendi ailemi ve onun ailesini çağrıcam derdini söylesin ona göre çekip gideceğimKarşınızda ki bir duvarla aynı ev de kalmak zor evet.
1-2 gün verin kendinize sadece.
Yapacağınız çoğu şeyi fazlasıyla yapmışsınız zaten.
Madem konuşmayacaksın, madem umurunda değil, karın yanına yanaştığın da o işi de yapmayacaksın öyleyse, madem o kadar gururlusun, sonra da hiç yerine koymaya devam, kadın için onur kırıcı.
Aklının başına gelmesi için iyi bir dersi ve gidişi hakediyor.
Sizin anlamadığınız nokta ne biliyor musunuz: evliliğin iki kişilk olması.Evet iletişim sorunu olduğu için zaten abileri katayım diyorum başka nasıl çözülecek kim kimden ne anlayacak ha ben giderim o ayrı artık abiler oturup konuşur mu ne yapar ne eder beni ilgilendirmiyor kalbimde bittikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?