- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.354
- 23
Cok tesekkur ederim amin cumlemizin insallah :)Kendinize farkli bir yok cizebildiginize sevindim. Allah hep mutlu etsin sizi ve evladinizi ❤
Aklınızı kendinize saklayın teşekkürlerBen söyleyeyim ne yapacağınızı.
Gidip kocanıza, bana vurduğunda evi terk ettiğim için özür dilerim deyin. Bir dahakinde asla böyle bir şey yapmayacağım deyip söz verin.
Bu kesinlikle sorununuzu çözer.
Asbei o yorumu yapan üye dalga geçmiyor, senin eşin maalesef ki gerçekten böyle birşey bekliyor eskiye dönmek için. Yani bunu yapsan sorun kesin çözülür. Ama işte sırf aramız iyi olsun diye sürekli kendimizden vere vere kendimizi tüketiyoruz. Ben adımdan emin olduğum kadar eminim ki senin eşin" abime ev içi meseleleri yansıttığım için özür dilerim bir daha olmayacak" dediirtmek için hala tavır yapıyor.Aklınızı kendinize saklayın teşekkürler
Ben bu durumdayken bile dalga geçebiliyorsanız
Yoo aslında hiç dalga geçmedim.Aklınızı kendinize saklayın teşekkürler
Ben bu durumdayken bile dalga geçebiliyorsanız
Tebrikler Melatonin hanımcım, beni tanımasanız bile yorumumu iyi analiz etmişsiniz, teşekkürler.Asbei o yorumu yapan üye dalga geçmiyor, senin eşin maalesef ki gerçekten böyle birşey bekliyor eskiye dönmek için. Yani bunu yapsan sorun kesin çözülür. Ama işte sırf aramız iyi olsun diye sürekli kendimizden vere vere kendimizi tüketiyoruz. Ben adımdan emin olduğum kadar eminim ki senin eşin" abime ev içi meseleleri yansıttığım için özür dilerim bir daha olmayacak" dediirtmek için hala tavır yapıyor.
hala şiddet gördüğünüzün farkında bile değilsinizYa biliyorum saçma evet ama gerçekten uzadıkça benim psikolojim bozuluyor tekrar bırakıp gitsem olay bu sefer gerçekten çok uzar ve kötü şeyler olur çünkü abilerim delirdi bi daha el kaldırmaya cesaret Dahi edemez zaten öyle bişeye bende müsade etmem ama madem eve getirdin bizi o zmn bu trip nie ben hatalıymışım gibi o bana trip yapıyor
Haklısınız be deseniz haklısınızhala şiddet gördüğünüzün farkında bile değilsiniz
Sebep? Eve girdiğiniz an tek kelime konuşmadığını gördüğünüzde evi tekrar terk etmeniz gerekiyordu. Eşiniz pişman değil ki??? Abisi onun yerine özür dilemiş, adamın umrunda değilsiniz.1 haftadır evdeyim asla ama asla tek bir kelime etmiyor bişi isterse 5 yaşındaki kızımızdan istiyor yada kendi kalkıyor asla bişi lazım olsa dahi aramıyor tek kelime etmiyor akşamları arkadaşıyla dışarda yemek yiyip geliyor kahvaltı yapmadan çıkıyor
Madem eve geldim çok uzatmak istemiyorum dün yanaşayım belki düzelir dedim çocuklar uyumuşken yanaştım ilişki oldu ama ilişkiden sonra sırtını dönüp uyudu odun yine aynı odun
Bunu eşinize söyleyin. Başkalarına söyletmeyin, kendiniz söyleyin. Yetişkin kadınsınız eşinizle derdinizi açık açık konuşamıyosunuz gibi. O söylesin, buna söyleteyim vs. Siz adamakıllı konuşun, sadece siz.Kendi abime değil onun abisine otursun bu çocukla adam akıllı konuşsun bizi eve getirdiyse trip yapmak için getirmedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?