Evlenirken eşimizin artık en yakın dostumuz olacağını düşünürüz. Ama ne yazık ki bir çoğumuz için asla böyle olmuyor. Bunun ben de farkindayim. Bir kadin olarak eminim hepimiz cabalamisizdir bir seyler paylasmak icin. Ben de çok uzun süre uğrastim. Eşimle gezmek istedim, sohbet etmek istedim, ortak konular bulmak, beraber gülmek, eğlenmek, sırlarimizi paylaşmak... Eşimse evliliğimizin başından beri sadece cinsellik konusu acildiginda tam bi ilgiyle beni dinledi. Dün gece yatak odasinda bir yandan biseyler izlerken bir yandan da yatagin uzerine kurulmus biseyler atistiriyordum. Eşim birden dönüp "artik benimle vakit gecirmek istemiyorsun, bana sarilip uyumuyorsun bile" dedi. O an dank etti. Farkinda olmadan bir zamandir esimin pesini birakmistim. Dusundum ki artik o bir yerlere gidelim dediginde beni anneme birak ya da sen git canim istemiyor diyerek ayri planlar olusturuyordum. Bunun sebebi belki kayinvalide, kayinpeder sorunlari olabilirdi ki gecen konumda bundan da bahsettim. Ben eşimi seviyorum. Ama artik onun peşinde koşmaktan yorulmuşum. İlgim hep kizima, kendime kaymiş. İşimi gucumu yapip, kenara cekilir olmusum. Sohbet actiginda bu kez de ben susuyormuşum. Onunla paylasacak hicbir seyim kalmamis gibi... Gunlerdir bana beraber baliga gidelim diye israr ediyor. İcimden onunla bir yerlere gitmek bile gelmedigi icin surekli reddediyorum. Onun da gucune gidiyor. Ben de sakayla rolleri degistirdik diyiverdim. Bu durum duzelir mi emin degilim. Ama ona dokunmak, onunla konusmak, onunla bir seyler yapmak istegim iyice kayboluyormus gibi. Bunu yasayaniniz var mi ? İsler duzelir mi ?
Korkuyorum. Ne yapacagimi bilememekten ustelik.Bu saka degildi. Icinizden geceni söylemissiniz. Kadinlar hep yapmaya calisir, ama icindekiler bitince dönüsü zor
Bunu ben de dusunuyorum. Ama geri donusu olmayacagi icin bekliyorum sadeceSoğuduysanız, gönlünüz geçtiyse, içinize sinmiyorsa boşanın, birbirinizi yemeğe başlayacaksınız böyle.
Bu dediği olmayınca çirkefleşme huyu eşinizde hep varmış, kimseye gık çıkaramayınca size sarmış durmuş. Bi yerde "Ben adam değilim, aileme laf ettirdim." demiş mesela. Ne kendimi ne seni saydıramadım dememiş. Şimdi de ben bu kadını ne ara kendimden soğuttum demiyor, yakın zamandan beri peşinden koşuyorum şu nankörün yaptığına bak diyor. Yani hep bi üste çıkma eğilimi var, böyle zaten orta yol bulamazsınız.Bunu ben de dusunuyorum. Ama geri donusu olmayacagi icin bekliyorum sadece
Ne bileyim ben. Gittim oturdum. Ortaligi yikardim normalde sen kimsin diye ama ugrasmak dahi istemedimBu dediği olmayınca çirkefleşme huyu eşinizde hep varmış, kimseye gık çıkaramayınca size sarmış durmuş. Bi yerde "Ben adam değilim, aileme laf ettirdim." demiş mesela. Ne kendimi ne seni saydıramadım dememiş. Şimdi de ben bu kadını ne ara kendimden soğuttum demiyor, yakın zamandan beri peşinden koşuyorum şu nankörün yaptığına bak diyor. Yani hep bi üste çıkma eğilimi var, böyle zaten orta yol bulamazsınız.
O paspasa neden oturdunuz? Eşiniz süper dadı mı, ceza paspasına oturuyor? O otursun.
Kapı dedigi sokak kapısı heralde zile basmadim demisHangi paspasın önünde oturuyorsunuz?
Kafamda deli sorular
Haha. Kapinin onundeki.Hangi paspasın önünde oturuyorsunuz?
Kafamda deli sorular
Adam seni sokağa atmış sonra lütfedip içeri almis farkında mısın? İnsan kedisine köpeğine kızıp yapmaz bunuNe bileyim ben. Gittim oturdum. Ortaligi yikardim normalde sen kimsin diye ama ugrasmak dahi istemedim
Eskiden aile terapistine gidin derdim, artık zoruma gidiyor eşşek kadar heriflerin karıları tarafından kolundan çeke çeke uzmana götürülmesi. Siz kendiniz gidin, ihtiyacınız var. Dengenizi bozmuş bu evlilik.Ne bileyim ben. Gittim oturdum. Ortaligi yikardim normalde sen kimsin diye ama ugrasmak dahi istemedim
Onunla kavga etmektense o an bu daha cazip geldi. İcimden kavga etmek dahi gelmiyor bir suredir. Anlatamiyorum...Kapının önüne paspasa koymak ne ya? Niye çıkıyorsun? Ona nası izin veriyorsun?
Aynen oyle. O yuzden yazdim zaten aslinda. İlgisizligim arttikca kafayi yemis gibi saldirmaya basladi. Kavga etmek istemiyorum ama hala. Bitirmek istiyorum.Adam seni sokağa atmış sonra lütfedip içeri almis farkında mısın? İnsan kedisine köpeğine kızıp yapmaz bunu
Evet. Gitmem gerekiyor. Ama delirtenler degil, delirenler gidiyorlar nedense hep.Eskiden aile terapistine gidin derdim, artık zoruma gidiyor eşşek kadar heriflerin karıları tarafından kolundan çeke çeke uzmana götürülmesi. Siz kendiniz gidin, ihtiyacınız var. Dengenizi bozmuş bu evlilik.
Adam 1 saat sonra açsa kapıyı mesela 1 saat orda oturacak mıydınız?Haha. Kapinin onundeki.
Sevginiz bitmiş,bu saatten sonra düzelir mi bilmiyorum.Korkuyorum. Ne yapacagimi bilememekten ustelik.
Yok anladim kavga edesin kalmamış adamla. Anladık onu. Ben çıkmam o kapının önüne. Beni görmek istemeyen de bi zahmet kaldırsın mabadini kendi defolup gitsin. Sen kim köpeksin ki beni kapıya koyacak haddi cüreti kendinde buluyorsun. Sen bu kısmı anlamadın.Onunla kavga etmektense o an bu daha cazip geldi. İcimden kavga etmek dahi gelmiyor bir suredir. Anlatamiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?