Eşimle aşamadığımız konu

ben koskoca bilmem kimim(mesleğini söyledi) oturup karı gibi ütü mü yapıcam dedi

Kiz sen de diyemedin mi ben de kosssskoca falancanin karisiyim temizlik mi yapcam utu mu yapcam diye aaah ahhic hazircevap degilmissin

Al yardımcı tabi ki.
Eşin bi şey diyecek olursa da "Ben de koskoca bilmem kimin karısıyım, ev mi temizleyecekmişim? dersin

...yazıyordum ki mesajını gördüm

Al yardımcı tabi ki.
Eşin bi şey diyecek olursa da "Ben de koskoca bilmem kimin karısıyım, ev mi temizleyecekmişim? dersin

...yazıyordum ki mesajını gördüm
Hahaha dimi ama aklin yolu bir
Sen falancaysan
Ben de falancanin karisiyim madem
Alnimda salak yazmiyor ya

``Ben koskoca bilmem kim ``mii
Once donunu attigi yerden toplasinda sonra koskoca bilmem kim olsun ...
su lafiyla kendini bitirmis durumda kocaniz bence
+
kari gibi utu yapmak ne bicim pis cirkin bir laftir oyle

Boyleleri var ya hani disaridan millete cevresi ``koskoca bilmem ne`` havasi satan hani is ortamin kadinlara bilmem ne hanim falan diye numaradan saygili olan tipler iste bu sekilde curumus beyinleri iste bu sekilde kafalarinda orumcekli pis 1000 yil geri kalmis dusuncelerle yasiyorlar. Toplumda kendilerini ``koskoca bilmem ne `` olarak tanitiyorlar ama boyle icleri bos..

Kocaniza soyleyin oyle universite bitirmekle poposunun altina bir statu koltugu almakla koskoca olunmuyor, hele hele kadina olan bu yaklasimi ve bakis acisiyla hic koskoca olamaz ...

Kocaniza bu laflarini bu tutumunu kendi kiz cocugu buyuyup okuma ve evlenme cagina geldiginde de animsatin lutfen.. Bakalim kendisi gibi disaridan ``koskoca`` gorunen vede ici bu sekilde orumcekli cinsiyet ayrimci dusuncelerle curumus bir es adayiyla kendi kizi evlenip gittiginde ne yapacak...

Ev isi utu temizlik yemek kadina zimmetli isler degildir, bunu insanlarin kafasina kodlayan kulturel yapiyi bastan yikmamiz lazim..

beceremiyorsan isten cik
kari gibi utu yapmak
hem calisan hem evine baka kadinlardan neyin eksik

Biz kadinlari sosyal statusu ne olursa olsun ve kocalar ihangi meslekte yada sosyal cevrede buyurse buyusun bu tarz cinsiyetci baskici ayrimci ve bir cesit psikolojik siddet olan seylere maruz kaliyoruz...

O yuzden esiniz aldigi maas yada sahip oldugu meslek sayesinde ``koskoca`` olamaz hele hele kadini bir temizlik ve mutfak robotu olarak goren bir adam asla

Temizlikçiye falan da eyvallah ama ütü olayını nasıl dışarıya vermeyi göze alıyorsunuz
Ne bilim benim içim asla rahat etmezdi heralde...

aaaa aynı ben,
kesinlikle süpürge işi erkek işi, ben bunu bilir bunu söylerim.
çakallık da değil ki, özellikle koltuk altı falan temizlenecekse evde de erkek varsa, kesinlikle kadının başka işi olmasa bile erkeğin yapması gerekir, insan karısına kıyamaz ya, gerçi kıyar bu erkekler de işte biz kendimize kıymayalım.

Patates çakallık biraz ( : onu bende soyarım da madem güçlülermiş patates vs soysunlar oh ne uğraşacam diyorum
Biz temizliği beraber yaparız hatta daha tembelim
Ama yardım etmese birini tutalım derdim
Bende en az onun kadar çalışıyorum çünkü

eşin dr mi? tavırlardan onu çıkardım.bence hee heee de gemini yürüt... tersde düşmede idare etcen artık..
benim düşüncem bazı hemcinslerimiz gerçekten savsak uyuzzzz ayy ben yapamıyorum beceremiyorumun arkasına sıgınıyor gerçekten banada yanlış geliyor.madem destek olamıyor para verip sana yardımcı tutucak.ama bence sen eşine gerçekten istiyorum ama yapamıyorum yetişemiyorum imajını ver ki problem yaratmasın .bak dikkat et yoruluyorum imajını değil istiyorum ama yetişemiyorum imajını ver...

Süpürgeyi ben de benimkine kilitledim. Halılar poffik poffik
Kesinlikle erkek işi bu süpürge. Halı yıkama işi de...

Aslinda konuyu asmissiniz. Ama farkinda degilsiniz.
Adam sana calisicaksin mecbursun dememis. Isi birakicaksin mecbursunda dememis. " eger istersen" demis.
Temizlikci konusundada bisey dememis.
Sorun ne anlamadim.
Kafayi illa biseyemi takmak lazim?

Konu sahibi bence sende onun gönüllü olup olmamasını boşver
Kibar kibar nasıl istersen karıcım demedi diye birini tutmaktan da vazgeçme
Hayatını kolaylaştırmaya bak

Temizlikçiye falan da eyvallah ama ütü olayını nasıl dışarıya vermeyi göze alıyorsunuz
Ne bilim benim içim asla rahat etmezdi heralde...

Valla babam devlet memuru hergun utulu giyer annem 1982 den beri utusunu yapar birgunden birgun de Allah razi olsun dememistir babam. Kadinin bel fitigi var simdi ayakta bile duramiyor utu yaparken uzun sure ama yinede yapar hicbirsey degismedi.
Maddi imkani varsa yaptirsin ne var bunda. Zaten terziler ve utuculer cogunlukla erkek degil mi , demekki bu isi evde kadina ipotek etmenin mantiken aciklamasida yok.

Kaldiki ben mesela cizgili hic utuyu beceremem esim bende iyi becerir birde yetenek meselesi var isin icinde.

Hayat kisa imkan varsa yararlansinlar derim.

Halıları yıkamaya veriyoruz yıkayacak yer yok bizim
Süpürme silme koca işidir bence

Normalde 15ten 15e gelir yardımcımız.
Ama şu ara eski sisteme döneceğiz gibi, iş durumları karışıyor benim.
Sağ olsun yardım eder, süpürmeyi o yaparsa toz alma bendedir, o kapı-avize siler, yerleri viledalama bendedir.
Resmi dairede olduğu için mecburi gömlek-kravat-pantolon... Ütüsünü kendi yapar ve yalan yok, bana bin basar ütüde.

Yani işte ne var her erkek eşiyle yardımlaşsa. Affedersin ç.kleri düşecek sanki hayret bir şey.
Hep yetiştirmeden hep...

Ne güzel

Evet kesinlikle yetiştirme tarzı
Benim kayınpederim kayınvalidemden daha hamarat
O yüzden kendi alışıktı eşim zaten bazı şeyleri yapma
Ben tam tersi evlendikten sonra mutfağa girenlerdendim, eşimden öğrendiğim şeyler bile oldu
Bu konudaki koskoca bilmem neci adam önce bi bardak su almayı öğrensin, insanlık sadece okumakla olmuyo işte

Eşiniz koskoca ne? Bence onun bu terbiyesizliğini kullanıp kendinize yardım ettirmeliydiniz. Temizlikçi almayın çok ciddiyim. Kadın erkek çalışsın. Kadın hem ev işi yapsın hem de işe gitsin. Erkek maç izlesin tv izlesin. Evlilik değil o eziyet. Eşinize okumak cehaleti engellemiyormuş hayatım deyiverseydiniz keşke.

Ben koskoca ...yim demesi de sonradan görme gibi
kimse kimsin canım evin içinde birbirine bilmem ne hanim bilmem ne bey diye mi sesleniyorsunuz sanki kendini is yerinde mi sanıyor. Amann kimse dört dörtlük değil işte tamam demiş sonuçta çağır birini haftada yardım al. Durumun varsa niye yipratiyorsun ki kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…