Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

Aynen baya kirici birisi

Dogru diyorsun valla

Kesinlikle canim

Hayirdir? Isinize gelmedi mi? Kocalariniz size yapmadigini birakmaz sesinizi cikarmazsiniz burada gelip "ayh komplekslisin bence aaa evet bence de"
Ahhah bir de birbirlerini tasdik etmisler koptum
Kaynanayla oturan ben degilim. Gorumce elti kaynana kayinpeder kayinbirader bilmemne derdi ceken ben degilim ustune bana siddet gostermis kocama mecbur degilim. Neden kompleksli olayim onu da yazin da tam olsun

Evet bütün bu yazdıklarını yaşayan sen değilsin ama gayet merhametsizsin. Bunları bende yaşamıyorum ama empati kurabiliyorum.

41 sayfadır konuyu takip ediyorum herkes benim söylemek istediklerimi çok çok fazla bir şekilde söylemiş zaten ben bir şey sorabilir miyim bu kavga v.s dışında eşinle iletişimin nasıl canım ? yani oturup normal şeyler konuşabiliyor musunuz ?

kavgalar dışında çok iyiyiz sadece ailesi canımı yiyo. eşim normalde sözümü dinler çokta kötü biri değil sadece sinirli biraz. bişey istesem çok şükür alır gönlümü eder ama bi annem konusunda üzüyor beni birde ayrı ev knusunda

Evet bütün bu yazdıklarını yaşayan sen değilsin ama gayet merhametsizsin. Bunları bende yaşamıyorum ama empati kurabiliyorum.

Merhametliyim veya degilim. Bu durum SENIN UZERINE VAZIFE DEGIL.

Ayrica empati kurdum. Ben olsaydim ne yapardim. 15 yasinda kaynana yanina kocaya kacmazdim. Daha ayri eve cikmadan cocuk yapmazdim.

annesiyle ilk başta iyiydik dediniz çatışma nerede başladı ?

Ayrica empati kurdum. Ben olsaydim ne yapardim. 15 yasinda kaynana yanina kocaya kacmazdim. Daha ayri eve cikmadan cocuk yapmazdim.
büyük konuşma :) senin yaşın belki geçmiş olabilir ama illaki başına gelir çocuğun olursa 16 da oda kaçarsa anlarsın :) tavan yapmış egon iner bi anda fısssss diyee

Evet benim uzerime vazife tabiki değil.bu sizin tercihiniz.bizde burda konu sahibinin yaptığı hatayı doğru buluyor değiliz zaten. Fakat hata yapan birinede hata yaptı diye bu sekilde konuşmak yanlış geldi bana sadece .karşımızda hatasının farkında olan kötü insanların eline düşmüş mağdur bir kişi var sonuçta. Ki burda bu kızdan daha fazla hata yapan birileri varsa oda aileleri ve eşi.

Konu sahibinin ailesinin hatasi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…