Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

Dayanmak mumkun degil her insan dayanamaz dedigim gibi cnm. beni sessiz bulduklari icin ustume yukleniyorlarda yukleniyorlar..

Tmam koruncam spiral taktiririm olmazsa... taktirmak istemistim ama bende kansizlik oldugu icin doktor takmadi bana cok ana kuzusu cok.. hasta olur anneeee cocuk hastalanir anneeeee yemek ister anneeeee... evli oldugunu unutuyo bazen

Bence teklif bile etme. Yine dayak yersin falan.
Canim sen nesin daha oncede bu siteye üyeydim. Zaman banada saçma sapan yorumlar yapmistin yine yapiyorsun bu kizcagiza kendi aklinla biseyler yazmissin insanlar insanlari urada aşagilanmak veya dalga gecilmek istemiyor sen önce üslubuna dikkat et millete yazdiklarinida okudum hep ayni tarz muhtemelen komlekslisin çünku hic yapici degilsin

Aynen baya kirici birisi

Dogru diyorsun valla

Allah buyuk bende bosanmanin eşiginden döndüm dua et yuvana huzur gelsin emin ol yürekten edilen hic bir dua geri çevrilmez
abla bu basligi silme imkanim varmi yoksa kaliyormu boyle?
Canim silinmiyor ama sen yine kadinlar klubune mail at belki silerler bu arada Allah büyük sen bol bol dua et yürekten yapilan hicbir dua geri cevrilmez insallah hersey yoluna girer

Merhaba canım bende 20 yasindayim ve 4 aylık evliyim benimde durumum hemen hemen aynı eşimin annesi babası ve ablalariyla aynı evde kalıyoruz eşim biraz sabretmemi beni çok sevdiğini söylüyor benim yöntemim biraz seyyyy ama yardımcı olur mu bilemem ben uzun zamandır eşimle CİNSEL ilişkiye girmiyorum ailenden rahatsız oluyorum die ise yariyo gibi ilerleme var yani

tesekkur ederim allah hepinizden razi olsun cok yardimci oldunuz bana bazi seyleri gormemi sagladiniz... her ezanda her namazimda dua ediyorum abla. insallah hayirli kapilar acilir bana olumlu yada olumsuz ikisinede raziyim bu saattn sonra. yuvam yikilmasin diye ugrasiyorum ama yuva diye biseyimiz yokki yikilsin. oluruna biraktim artik ne olcaksa olsun rabbim yardimcim olsun ...

Dayanmak mumkun degil her insan dayanamaz dedigim gibi cnm. beni sessiz bulduklari icin ustume yukleniyorlarda yukleniyorlar..
Canım peki eşin çalışıyor mu. Çalışıyorsa her kocanın bir zaafı vardır. Kocanın zaafını kullanarak ayrı eve çıkmaya ikna etsen. Ben mesela evlenmeden önce eşime şartlarımı söyledim, şartlarımdan biri de ayrı ev ailesine uzak bir ilçede oturmaktı kabul etti evlendim.Eşimin ailesine ayda bir kez oturmaya gidiyoz ona bile tahammül edemiyom çok kötü insanlar.Eşimin hatrı için gidiyom ona da,eşim bensiz gitmez kolay kolay. Neyse sende eşini ikna et. Hayatım yarın bir gün bir tane daha çocuğumuz olursa bu eve nasıl sığcaz rahat edemeyiz ayrı eve çıkalım 2 günde bir annelere oturmaya geliriz onlarda bize gelir olmaz mı hem ben seninle başbaşa romantik günler geçirmek istiyorum ama kalabalıkta bunu yapamıyoruz geceliğimle sana kahvaltı hazırlamak istiyorum başbaşa film izlemek istiyorum nolur beni anla kocacım desen zaafını kullanarak belki işe yarar da ayrı eve çıkarsınız

Hadi ya :) bilmemki denerim cnm saolasin. ama sen heralde evlenmeden once soyledin ayri ev isini oda kabul etti oyle degilmi

Ay beni gulduruyorsunuz valla tmam bunuda yazdim bi kenaraa :)

Hadi ya :) bilmemki denerim cnm saolasin. ama sen heralde evlenmeden once soyledin ayri ev isini oda kabul etti oyle degilmi
Bizimki biraz farklı oldu canım aslında evimiz var ama eşimin ailesi tek gelin olduğum için beni bırakmak istemedi eşi mde kiraladığı için ailesini onlarda kalmaya başladık bende dayan dayan nereye kadar bu yöntemi denemeye başladım ise yariyo gibi

Cnm benim isim seninki gbi degil ama ben daha evlenmeden once kabul ettim beraber yasamayi.. ve kacarak evlendim bu yuzden pek degerim yok esimin gozunde.. gitcem dersem gidersen git cocuguma ben bakari diyor.. anaci biraz yani karici degil istiyorumki ona duskun oldugu kadae banada duskun olsun ama olmuyor. cilvemi yapsam biraz :) korkudan soyleyemiyorum konusunu bile actirmiyorki bi insan hicmi istemez ayri eve cikmayi ya. goruyo benim ezildigimi. acaba hani isi pek iyi degil ya birikimimizde yok elimizde kendinemi guvenemiyo banada solemiyomu umitlendirmemek icin acaba

Esim calisiyor ama yeni girdi ise maasi pek iyi deil hatta hic iyi degil canta isinde haftalik 250 birikim yapmamiz imkansizzzzz

Ay beni gulduruyorsunuz valla tmam bunuda yazdim bi kenaraa :)
Canım inan bak cinsellik bazı erkeklerde çok işe yarıyor dene bence. Eşim bir gün beni ailesine götürmek istedi,o gün de canım eşimin ailesini görmek istemedi çok zulüm yapan insanlar çünkü. Sen bana niye önceden haber vermedin hep böylesin zaten diye kavga çıkardım,eşim de tamam gitmiyoruz tamam üf dedi vazgeçti,napim senin baban hep bana laf söylüyo gitmeye korkuyom dedim eşim de sustu gitmekten kurtuldum ve bana öyle yaptı kavga ettik diye 2 hafta ilişkiye girmedim oh olsun. 2 hafta da bir gidiyoduk eşimin ailesine önceden. Şimdi kavga çıkara çıkara yatmaya yatmaya 1 buçuk ayı buluyor gitmemiz. Çünkü ne zaman ailesine gitsek kayınbabam bana laf söylüyo bende eve gelince babasının dediği lafları eşime anlatıp biraz da ben napıyom da baban bana bunları yapıyor deyip baban beni sevmiyor deyip kendimi acındırıp tartışma çıkarıyom.Eşim de her gittiğimizde evde kavga çıkıyor deyip 1 ayda bir ya da 1 buçuk ayda bir götürüyor beni. Sende cinsellik yönünden hallet işini benden tavsiye:)

Benim durumumda benzer işte benimde babam istememisti ben ağlaya sizlaya babama yalvara yakara evlendim eşimde biliyo ve birazda bu yüzden değer veriyo bana benim için babana rest çektin dio biraz sende başa kalk senin için onu yaptım bunu yaptım die olmadı oğlunun hiç mi değeri yok babasının gözünde o mutlumu bu kalabaliktan

oğlum mutlu tabikide canım babaannesini dedesini çok seviyo amcalarını çok seviyor hatta biyere gidince özlüyo hemen soruyor bile bana düşkün değil işte onlara düşkün oğlum benden çok ilgilendikleri için. bende ilgilenirim çocugumla ama bana gelmiyo ben zorla bişey yapamamki istiyorum hepsinden çok beni babasını sevsin ama olmuyor... bende annemi sildim onun için canım ama başına kakamıyorum her lafıma bi cevabı var .. tamam kocam ama bişey olunca lafını hiç esirgemiyor benim gibi değil ağzına geleni söyler bana ev istesem hyr der kapatır konuyu hemen bişey istesem mesela o istemiyormu hayır diyo susturuyo beni nie flan diyincede kızıyo sus kapat knuyu diyor biraz dik başlı ve deger bilmezbirisi anlicağın hiç şansım yok benim ya of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…