- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Hım anladım canım üzüldümEsim calisiyor ama yeni girdi ise maasi pek iyi deil hatta hic iyi degil canta isinde haftalik 250birikim yapmamiz imkansizzzzz
Canım inan bak cinsellik bazı erkeklerde çok işe yarıyor dene bence. Eşim bir gün beni ailesine götürmek istedi,o gün de canım eşimin ailesini görmek istemedi çok zulüm yapan insanlar çünkü. Sen bana niye önceden haber vermedin hep böylesin zaten diye kavga çıkardım,eşim de tamam gitmiyoruz tamam üf dedi vazgeçti,napim senin baban hep bana laf söylüyo gitmeye korkuyom dedim eşim de sustu gitmekten kurtuldum ve bana öyle yaptı kavga ettik diye 2 hafta ilişkiye girmedim oh olsun. 2 hafta da bir gidiyoduk eşimin ailesine önceden. Şimdi kavga çıkara çıkara yatmaya yatmaya 1 buçuk ayı buluyor gitmemiz. Çünkü ne zaman ailesine gitsek kayınbabam bana laf söylüyo bende eve gelince babasının dediği lafları eşime anlatıp biraz da ben napıyom da baban bana bunları yapıyor deyip baban beni sevmiyor deyip kendimi acındırıp tartışma çıkarıyom.Eşim de her gittiğimizde evde kavga çıkıyor deyip 1 ayda bir ya da 1 buçuk ayda bir götürüyor beni. Sende cinsellik yönünden hallet işini benden tavsiye:)
Oğlun daha çok küçükmüş kim onunla oynarsa kim daha çok değer verdiğini söylerse ona daha çok değer verir biraz zaman alır ama sen oğlunu kazan onunla daha çok vakit geçir ona sevgi sözcükleri şöyle hergün mutlaka onu çok sevdiğini söyle eğer oğlunun vazgecemeyegi sadece sen olursan babasida oğlunu birakamayacagi için bi çeki düzen verir gayatinizaoğlum mutlu tabikide canım babaannesini dedesini çok seviyo amcalarını çok seviyor hatta biyere gidince özlüyo hemen soruyor bile bana düşkün değil işte onlara düşkün oğlum benden çok ilgilendikleri için. bende ilgilenirim çocugumla ama bana gelmiyo ben zorla bişey yapamamki istiyorum hepsinden çok beni babasını sevsin ama olmuyor... bende annemi sildim onun için canım ama başına kakamıyorum her lafıma bi cevabı var .. tamam kocam ama bişey olunca lafını hiç esirgemiyor benim gibi değil ağzına geleni söyler banaev istesem hyr der kapatır konuyu hemen bişey istesem mesela o istemiyormu hayır diyo susturuyo beni nie flan diyincede kızıyo sus kapat knuyu diyor biraz dik başlı ve deger bilmezbirisi anlicağın hiç şansım yok benim ya of
Anladım canım benimde eşim cinselliğe düşkün değil ama 2 hafta yatmayınca 2 hafta oldu diye lafını eder gün sayar,bazen 2 buçuk haftayı buluyor. Ben kayinbabamlara seyrek gitmek için devamlı taktik değiştiriyorum.Kayınbabamı ne kadar az görürsem kayınbabamdan o kadar az laf yemiş oluyom ve kocamla evim daha huzurlu oluyor. Sende 2 hafta yatma ayrı ev işini halletmesini iste bakalım yatmaya yatmaya ne kadar dayanıcak eşin. Maddiyatımız yok derse gerekirse bende çalışırım çocuğum da gözümün önünde olur çalıştığım yerin kreşine veririm o da birşeyler öğrenir de.benim eşim ne yazıkki cincelliğe önem vermiyor. mesela yanıma gelse yüz vermesem istemiyonmu diyo hayır diyince hemen götünü döner yatar :) hiç yüz vermez yani bana bağlı değil... ben yoksam başka şeyler var yanı öyle diyor ama bilmiyorum bi çözüm yolunu bulcam sizi dinlicem butun dediklerinizi yapçam mantıklı knusuyorsunuz
Anladım canım benimde eşim cinselliğe düşkün değil ama 2 hafta yatmayınca 2 hafta oldu diye lafını eder gün sayar,bazen 2 buçuk haftayı buluyor. Ben kayinbabamlara seyrek gitmek için devamlı taktik değiştiriyorum.Kayınbabamı ne kadar az görürsem kayınbabamdan o kadar az laf yemiş oluyom ve kocamla evim daha huzurlu oluyor. Sende 2 hafta yatma ayrı ev işini halletmesini iste bakalım yatmaya yatmaya ne kadar dayanıcak eşin. Maddiyatımız yok derse gerekirse bende çalışırım çocuğum da gözümün önünde olur çalıştığım yerin kreşine veririm o da birşeyler öğrenir de.
Oğlun daha çok küçükmüş kim onunla oynarsa kim daha çok değer verdiğini söylerse ona daha çok değer verir biraz zaman alır ama sen oğlunu kazan onunla daha çok vakit geçir ona sevgi sözcükleri şöyle hergün mutlaka onu çok sevdiğini söyle eğer oğlunun vazgecemeyegi sadece sen olursan babasida oğlunu birakamayacagi için bi çeki düzen verir gayatiniza
Dunde yazdim sana gormedin herhalde 183 hattini ara canim onlar sana yardimci olurlar
cok cahilce taktiler bunlar sanki adamlar soze cok düskün:) yatmamis. bir kere zaten ayni evde ne kadar serbest cinsel iliski yasiyabilirsin ki. yok ses gidecek yok banyo kalkicak herkes anlicak.canım yatma derken ne anlamda aynı yataktamı yatmim birliktemi olmim yoksababan ne diyor sanada sevmiyorsun
tek gelin olunca niye ayni evde yasaniliyormus. bende tek gelinim hic beraber yasamadik ne alaka. üstelik yeni evliyken yan odada kv kayinpeder yatarken nasil sevisiliyor hicmi sesiniz cikmiyorBizimki biraz farklı oldu canım aslında evimiz var ama eşimin ailesi tek gelin olduğum için beni bırakmak istemedi eşi mde kiraladığı için ailesini onlarda kalmaya başladık bende dayan dayan nereye kadar bu yöntemi denemeye başladım ise yariyo gibi
Yanlış anlama birşey soracaktım. Çok kalabalık bir ailede yaşiyorsun cok zor şartlarda da yaşıyormuşsunuz ama nasıl böyle saatlerce internet başında kalabiliyorsun. Birsey demiyorlarm ya da ne yapıyorsun saatlerdir bilgisayarla diye
Eşinle 2 hafta birlikte olma yani canım. Bakalım ne kadar dayanıcak. Ayrı ev işini halletsin. Kayınbabam canım kaynatam yani,bana çok zulüm ediyor anlatsam roman olur.canım yatma derken ne anlamda aynı yataktamı yatmim birliktemi olmim yoksababan ne diyor sanada sevmiyorsun
Bazı evliliklerde işe yarıyor canım. Benim eşim cinselliğe pek düşkün olmadığı halde işe yaradi. Kayinbabama 2 hafta da bir gidiyoduk önceden.Şimdi 1 ayda bir defa ya da 1 buçuk ayda bir defa gidiyoz.cok cahilce taktiler bunlar sanki adamlar soze cok düskün:) yatmamis. bir kere zaten ayni evde ne kadar serbest cinsel iliski yasiyabilirsin ki. yok ses gidecek yok banyo kalkicak herkes anlicak.
ALLAH yar ve yardımcın olsun canımbuna cok sevindim allah razi olsun sizden
size dediğim gibi 1 haftadır aramız bozuk ve cocugumla aksama kadar odamdan çıkmıyorum yuzlerıne bakmıyorum yemeklerini dahi yemiyorum kocam böyle dedi... ve pc benim odamda :) o olmazsa oğlumun tableti varYanlış anlama birşey soracaktım. Çok kalabalık bir ailede yaşiyorsun cok zor şartlarda da yaşıyormuşsunuz ama nasıl böyle saatlerce internet başında kalabiliyorsun. Birsey demiyorlarm ya da ne yapıyorsun saatlerdir bilgisayarla diye
,cok cahilce taktiler bunlar sanki adamlar soze cok düskün:) yatmamis. bir kere zaten ayni evde ne kadar serbest cinsel iliski yasiyabilirsin ki. yok ses gidecek yok banyo kalkicak herkes anlicak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?