Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

benim eşim ne yazıkki cincelliğe önem vermiyor. mesela yanıma gelse yüz vermesem istemiyonmu diyo hayır diyince hemen götünü döner yatar :) hiç yüz vermez yani bana bağlı değil... ben yoksam başka şeyler var yanı öyle diyor ama bilmiyorum bi çözüm yolunu bulcam sizi dinlicem butun dediklerinizi yapçam mantıklı knusuyorsunuz

Oğlun daha çok küçükmüş kim onunla oynarsa kim daha çok değer verdiğini söylerse ona daha çok değer verir biraz zaman alır ama sen oğlunu kazan onunla daha çok vakit geçir ona sevgi sözcükleri şöyle hergün mutlaka onu çok sevdiğini söyle eğer oğlunun vazgecemeyegi sadece sen olursan babasida oğlunu birakamayacagi için bi çeki düzen verir gayatiniza

Anladım canım benimde eşim cinselliğe düşkün değil ama 2 hafta yatmayınca 2 hafta oldu diye lafını eder gün sayar,bazen 2 buçuk haftayı buluyor. Ben kayinbabamlara seyrek gitmek için devamlı taktik değiştiriyorum.Kayınbabamı ne kadar az görürsem kayınbabamdan o kadar az laf yemiş oluyom ve kocamla evim daha huzurlu oluyor. Sende 2 hafta yatma ayrı ev işini halletmesini iste bakalım yatmaya yatmaya ne kadar dayanıcak eşin. Maddiyatımız yok derse gerekirse bende çalışırım çocuğum da gözümün önünde olur çalıştığım yerin kreşine veririm o da birşeyler öğrenir de.

canım yatma derken ne anlamda aynı yataktamı yatmim birliktemi olmim yoksa baban ne diyor sanada sevmiyorsun

gerektiği kadar beraber oluyorum oyunlar oynuyorum oğlumla :)

Yok canim msj yazmadim konuya yazdim ama gormedin demekki 183 aile kadin cocuk yasliya destek veren yonlendiren bir hat orayi arayip durumunu anlatirsan sana bir yol gosterirler yardimci olurlar

bneim bi komsum hemsehrin, anlattiklarin onunkinin yaninda devede kulak
sabah lkv gelir yatak odalarinda namaz kilarmis :)
bi aralarina girmedigi kalirmis onun gibi çeken olmamistir ehrhalde anlayabiliyorum seni

ama su var , kv sinin 5 oglu var digerleri karilarinin dediginden çikmiyor bunun sansina piyangodan ana kuzusu çikmis
adam 50 yasinda ama karisi çocuiklari kimseyi gormz anne dedinmi
benim komsu yurt disina geelrek kurtulmus elinden kv nin
alt katinda kendi evi avrmis bir gun yatmaamis kv izin vermemis
hizmetçi olsa ayligi olurdu bldigin kolelik yapmsi 9 sene

seninkinden farki kocasi iyi para kazabirmis ama hepsini annesine verirmis

dedigim gibi is kocada bitiyor pek memelketle ilgiis yok, o zman kayinlari niye anaci deil bu kadinin
seninkide oyle deilmis

uzuldum çaren esinin is için gurbeet gitmesi bence ayrilmak istemiyorsun diye diyorum bunuda

canım yatma derken ne anlamda aynı yataktamı yatmim birliktemi olmim yoksa baban ne diyor sanada sevmiyorsun
cok cahilce taktiler bunlar sanki adamlar soze cok düskün:) yatmamis. bir kere zaten ayni evde ne kadar serbest cinsel iliski yasiyabilirsin ki. yok ses gidecek yok banyo kalkicak herkes anlicak.

Yanlış anlama birşey soracaktım. Çok kalabalık bir ailede yaşiyorsun cok zor şartlarda da yaşıyormuşsunuz ama nasıl böyle saatlerce internet başında kalabiliyorsun. Birsey demiyorlarm ya da ne yapıyorsun saatlerdir bilgisayarla diye

tek gelin olunca niye ayni evde yasaniliyormus. bende tek gelinim hic beraber yasamadik ne alaka. üstelik yeni evliyken yan odada kv kayinpeder yatarken nasil sevisiliyor hicmi sesiniz cikmiyor

cok cahilce taktiler bunlar sanki adamlar soze cok düskün:) yatmamis. bir kere zaten ayni evde ne kadar serbest cinsel iliski yasiyabilirsin ki. yok ses gidecek yok banyo kalkicak herkes anlicak.
Bazı evliliklerde işe yarıyor canım. Benim eşim cinselliğe pek düşkün olmadığı halde işe yaradi. Kayinbabama 2 hafta da bir gidiyoduk önceden.Şimdi 1 ayda bir defa ya da 1 buçuk ayda bir defa gidiyoz.

size dediğim gibi 1 haftadır aramız bozuk ve cocugumla aksama kadar odamdan çıkmıyorum yuzlerıne bakmıyorum yemeklerini dahi yemiyorum kocam böyle dedi... ve pc benim odamda :) o olmazsa oğlumun tableti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…