Esimle ayrı eve cikmak istiyorum kaynana ve elti dirdirindan biktim...!!

kaçtım 8 9 ay mahkemeyle uğraştık doğru çünkü mahkeme uzattı baya. en sonunda baktı 7 aylık hamileyim ozaman izin vermişti... bende diyorum arkadaşım annem kaçtıgım gün keşke kabul etmeseydi şikayet etseydide geri alsaydı beni. ozaman belki ona kızcaktım ama ilerdede anlardım doğruyu yok ablacım hamile kaldım ozaman pişman oldum... ilk vurmasında burnum kanamıştı o zaman kafama dank etti

ablacım 3 gün önce aksam evde baya büyük kavga çıktı ve ben eltime çirkefleştim sonra noldu biliyomusun. kaynım üstüme yürüdü karısını korudu bana annem çok haklıymış abla dicek bişey bulamıyorum keşke onu dinleseydim keşke belki ayrılcaktım belki baska biri hayatıma gircekti belkide büyüyüp daha doğru düşünüp evlenmedenönce ayrı eve çıkmak istediğimi söylerdim. annem bana çeyiz yapardı biliyomusun hiç çeyizim bile yok benim :'( sadece kaynanamın verdiği 3 5 tane tülbent havlu lif ve patik bukadar :'( kaçtıktan sonra anneciğim saolsun elinden geldiği kadar yine sahipsiz bırakmadı beni tek tüük nevresim takımı yorgan sehpa falan ne olursa almıştı çok özledim abla annemi gözlerim doldu şuan valla.. naz yapıncada hiç zora gelemiyosun diyo sen benim çektiğim acıları çeksen ölürsün diyo :) tek yaşama sebebim çocugum abla yemin ederimki. inşallah büyüyünce değerimi bilir ama şuan çok babaanneci

haklısın ablacım kadermi peki benim bu yaşadığım. yoksa kendimmi çizdim kaderimi kendimmi salaklık yaptım
kendin çizdin ne olmasını bekliyordun ki ?
sinir hastası olması seni dövmesini gerektirmez haysiyetsizliğin üstünü hastalıkla kapatmayın.
sen annene bu kadar riyakar davranırken ne olmasını bekledinki ? 15 yaşında bir "çocuğu" hamile bırakan adamdan ne gibi bir gelecek bekledin ? bari bu hatana devam etme
Riyakar olma kardeşim hele annene HİÇ böyle devam edersen hiç bir zaman "TAM" olamayacaksın olma da zaten.

O zaman şikayetçi olacaksın tehdit, dayak var diyeceksin, kadın siğinma evine gidecek kendine yeni bir hayat kuracaksın

boşanmak istiyorum korkumdan söyleyemiyorum. hemde gitçek yerim yok ablacım.. çocugum var onun için duruyorum ondan ayrı kalamıyorum 3 hafta zor geçti onsuz.

4 5 aydır çok şükür kavga flan etmiyoruz zaten. birazda annesi dolduruyo diye düşünüyorum. bu yüzden ayrı eve çıkmayı çok istedim oşanmay deilde. yıkıcı değil yapıcı olmak istiyorum ama olmuyo bi türlü. oğlum için yuvam yıkılmasın diyorum. annesini görmeden büyümesin büyüyünce doldururlar onu düşman olur bana... hani diyorum kendimize ait bi evimiz olsa karışan görüşen olmasa sabah istediğim saatte kalksam istediğim günn temizliğimi yapsam. yemek emri verenim olmasa çocugumla ilgilensem akşama kadar burda cocugumu bile benden uzaklaştırıyorlar bana değilde kaynanama anne diyor... bana pissin sen diyo babaannemin oğluyum diyor çok zoruma gidiyo. ben hayatımı 3 defa onun için tehlikeye attım ama o bana böyle yaptıkça çok pişman oluyorum büyüyünce anlarmı değerimi annes o değilde benim oldugumu anlarmıki

Ah be ablam, sen naptin kendine?

Sen cocuk, kocan cocuk, kucaginizdaki cocuk..

Valla o eve gelip kocan basta olmak uzere tek tek herkesi paylayasim, bir kendinize gelin diyesim geldi..

Ah be ablam, sen naptin kendine?

Sen cocuk, kocan cocuk, kucaginizdaki cocuk..

Valla o eve gelip kocan basta olmak uzere tek tek herkesi paylayasim, bir kendinize gelin diyesim geldi..

aklı basına sonradan gelenlerdenim ablacım ve son pismanlık hiç bi işe yaramıyomuş bnu anladım hayatımda hep keskeler var keşke kaçmasaydım hayatımı yakmasaydım hadi kaçtım nie çocuk yapıyorum gençliğim gitti yaşım 19 ama inanki artık hiç bşeye sesim çkmıyo knusmak bile gelmiyor içimden hiç bişeye tepki vermek istemiyorum. eşim döverken ble öldürsün diye dua ediyorum ama olmuyor

sizi dinliycem en kısa sürede kurtulcam burdan kafama koydum... bi bahane cıkması lazım ama durduk yere yapamam haksız olurum. çocugumu bırakim yani öylemi hiç görmeden nasıl dururum

Anneden kötü söz duymamak için dayak yememek için kaçarken el oğluna kendini dövdürtmek
Çok çok üzüldüm kızıma baktım bi an. 15 yaşında evlenmek istermi gerçekten diye...
Allahım iyi anne baba olmayı iyi evlat yetiştirmeyi nasip et dedim bianda

annem bana el kaldırmazdı asla eşiminde kaldırcağını düşünmedim hiç. o zamanlarda kötü hiç bişey düşünmemiştim geleceğimi düşünmemiştimki bunların olcağını bilseydim yaparmıydım :'( çok pişmanım..

Ah canım... ergenken bunca kahrı çekip dayak yiyosun tabiki pişmanlık olur içinde.. ama evliliğin evcilik olmadığını anlayacak yaştaymışsın. üstelik evlendiğin adamda ozamanlar daha çocukmuş
Ben üniv bitirdim 1 sene sonra evlendim diye kendime erken evlendim diye yedim kendimi sen daha arkadaşlarınla gülüşüp eğlenme yaşında kaynana kaynata elti Dayakkk ve bebekk..
Kaçmak istiyorum diyeni eşşek sudan gelinceye kadar dövmek istesekte bunları yaşadığınızı gördükten sonra içimiz yanıyo
Allah selamete erdirsin ne denirki başka

bazende şöyle diyesim geliyo. alın çocugunuzuda torununuzuda başınıza çalın evladımı bana layık görmüyorlar cnkü sürekli uzaklaştırma cabaları bişeyler. kaynanam mesela ogluma söyle diyo git bunu gamzeye ver diyo annene değil gamzeye... çocuk bu yuzden bana anne demiyor. şuan benim yanımda değil dedesi işten geldi hemen onun yanına gtti çok üzülüyorum bilmiyorum nasıl baş etçem sabır kalmadı artık bu yaşımdaa görmediğim üzüntü eziyet kalmadı çocuklugum gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…