- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Arkadaş herkez de kaçıyor, kim bilir nasıl evlerse derken kaçtığınız evi kastetti. Yoksa neden kaçıp gittiğiniz evi kastetsin ki.
Yalnız anlamadığım siz 4 yıllık evlisiniz. 2.5 yaşında çocuğunuz var. Anneniz nikaha ancak siz hamileyken izin verdiyse baya bir süre resmi nikahsız yaşadınız. Ah anneniz keşke o zaman kızımı alıkoyuyorlar deseydi de evinie dönebilseydiniz keşke. Hamile kalana kadar bile mi hiç yanlış yaptığınızı düşünmediniz. Dayak falan demiyorum ama o eve geldiniz, baktınız herkes maaile yaşıyor. Annenize evinize dönmek istemediniz mi?
hayat tecrübesi diyelim..benim yarı yaşımdan küçüksün.. çocuksun daha ya..
Ah canim ya....ben 19 yasında asik oldum ve kac yasinda evlendim biliyormusun? 25 yasimda gelin oldum.peki neden? ailem istemiyor diye
Benimde belki en güzel yillarim gecti bekleyerek ama kacmak hic aklimizdan gecmedi rabbim bizi siniyor gonuller onun kudret elinde insallah ailem yumusar diye cok mucadele ettik sukur en sonunda oldu
lafim sana degil ama herkes koca derdinde hemen olsun derdinde. haaa sebebsiz yere ailen istemez cok müskul durumda kalirsin belki zorla evlendirirler ama 2 sene bekle dedi diye annecigin sence hata mi etti? annem hep derdi kacan gelin asla kabul gormez(istisnalar olabilir).
Gel gelelim konuna.
Sen anladigim kadariyla buyuk eltisin. cirkefce olacak ama buyuklugunu goster. kocanada gerekirse naz yap hastalan acisin sana biliyorum.yalan guzel degil ama dusun biseyler
kendin çizdin ne olmasını bekliyordun ki ?haklısın ablacımkadermi peki benim bu yaşadığım. yoksa kendimmi çizdim kaderimi kendimmi salaklık yaptım
kendin çizdin ne olmasını bekliyordun ki ?
sinir hastası olması seni dövmesini gerektirmez haysiyetsizliğin üstünü hastalıkla kapatmayın.
sen annene bu kadar riyakar davranırken ne olmasını bekledinki ? 15 yaşında bir "çocuğu" hamile bırakan adamdan ne gibi bir gelecek bekledin ? bari bu hatana devam etme
Riyakar olma kardeşim hele annene HİÇ böyle devam edersen hiç bir zaman "TAM" olamayacaksın olma da zaten.
O zaman şikayetçi olacaksın tehdit, dayak var diyeceksin, kadın siğinma evine gidecek kendine yeni bir hayat kuracaksın
Ah be ablam, sen naptin kendine?
Sen cocuk, kocan cocuk, kucaginizdaki cocuk..
Valla o eve gelip kocan basta olmak uzere tek tek herkesi paylayasim, bir kendinize gelin diyesim geldi..
Ne yapacaksin cekecekmisin?neden kendinimi cezalandiriyorsun geçmiş hatalarin için yoksa evladin içinmi?evladın sana aferin demiyecek-"cekmeseydin,niye beni doğurdun diyecek yada ,size saygisi olmayan,babasını,Kv,örnek alan biri olacak....karar sizinkadın sıgınma evimi
Ne yapacaksin cekecekmisin?neden kendinimi cezalandiriyorsun geçmiş hatalarin için yoksa evladin içinmi?evladın sana aferin demiyecek-"cekmeseydin,niye beni doğurdun diyecek yada ,size saygisi olmayan,babasını,Kv,örnek alan biri olacak....karar sizin
Anneden kötü söz duymamak için dayak yememek için kaçarken el oğluna kendini dövdürtmek
Çok çok üzüldüm kızıma baktım bi an. 15 yaşında evlenmek istermi gerçekten diye...
Allahım iyi anne baba olmayı iyi evlat yetiştirmeyi nasip et dedim bianda
Asla evladini birakmasizi dinliycem en kısa sürede kurtulcam burdan kafama koydum... bi bahane cıkması lazım ama durduk yere yapamam haksız olurum. çocugumu bırakim yani öylemi hiç görmeden nasıl dururum
Asla evladini birakma
Sen-evladim icin cekiyorum, diyorsun.Niye?onu birakasin...Asla evladini birakma
Ah canım... ergenken bunca kahrı çekip dayak yiyosun tabiki pişmanlık olur içinde.. ama evliliğin evcilik olmadığını anlayacak yaştaymışsın. üstelik evlendiğin adamda ozamanlar daha çocukmuşannem bana el kaldırmazdı aslaeşiminde kaldırcağını düşünmedim hiç. o zamanlarda kötü hiç bişey düşünmemiştim geleceğimi düşünmemiştimki bunların olcağını bilseydim yaparmıydım :'( çok pişmanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?