Eşimle ayri yatiyoruz

Aselinannesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
19
-8
1
28
Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve eşimle ayrı yatiyoruz naptiysam olmadi sürekli bana bahanelerle geliyor 3 aylık bi kızım var ve doğumdan sonra 2 buçuk ay hiç aynı yatakta yatmadık . Defalarca söyledim bazen hak verdi bazenbunalıyorsun beni dedi napicagimi bilmiyorum çok sıkıldım artık suan kızımla koca odada tek başınayız

Gidipte saatlerce güzelllik salonlarında kalmasına gerek yok yediğine dikkat etsin kilo için gece de bebek uyuyunca geceliği giyip kırmızı ruju sürüp sarılıp öpsün kocasına doğumdan sonra kadınlar erkeğin yaklaşmasını bekliyor ama asıl onlar değişen vücudumuz psikolojimiz sebebiyle tedirgin olup bize yaklaşamıyolar bunu kırmak adına birkaç defa uğraşmalı yoksa evlilik elden gider bu daha mı iyi
😐kirmizi ruj detayi cok guzel masallah❤️

Bence tam tersi salona gidebiliyorsa gitsin ki kafa dagitsin, kendini iyi hissetsin.
Haricinde erkekler avcidir yani yanina gelinmesini degil, ugrasmak ister😐🙄

Ayrica bu konudaki herifin oyle bir derdi yok

Tır videosu ne oluyor tam olarak?
Adam masumlar apartmanı karakteri gibi, tırların altından ne çıkacak merak ediyorum.
Umarım bu adama yol verebilecek imkanınız vardır
Çünkü zaten yalnız bir hayat yaşıyorsunuz
Değişen bir şey olmayacak

Tır videosu ne oluyor tam olarak?
Adam masumlar apartmanı karakteri gibi, tırların altından ne çıkacak merak ediyorum.
Umarım bu adama yol verebilecek imkanınız vardır
Çünkü zaten yalnız bir hayat yaşıyorsunuz
Değişen bir şey olmayacak
Cocukken annesi elinden oyuncak tırıni alıp çöpe atmıştır büyüsün diye 😜

Dogal bir surec halbuki abartmaya gerek yok bence.. ne var icimizden cocuk ciktiysa ve emziriyorsak..bu kadar guzel bir olayi bile bu kadar dramatize edip burnumuzdan getiriyolar.. bana gore icimizde bir canli buyutmek cok guzel ozel.. anne olmak kadinligimizi disiligimi almiyor elimizden sonucta
Oyle. Ama bizim kadinlarimiz kocalarindan , toplumdan once en basta kendileri ultra dramatik fedakar anne rolune burunup, anayim ben anaaaa modunda kadinlilarini topraga gommeye bayildiklari icin, kendilerine yapilan bu muameleyi de asla yadirgamiyorlar malesef
Tamam iste ben de bundan bahsediyorum, sendromun adini hatirlayanadigim icin yazmadim. Hanimefendi de boyle birsey olmadigini, bunu hastalikli kafalarin uydurdugunu, bir erkegin o kadar sure sexsiz duramayacagini yaziyor. Esi de 40 gun zor beklemis, hatta gun saymis. Normali buymus, bizler ( bunj soyleyenler) hastalikli kafa yapisina sahipmisiz. Boyle birsey yokmus. Uydurdunuz demeye getiriyor. Yazdiklarindan bu sonuc cikiyor.
Ben size degil, karisi dogum yapti diye onu artik kadin olarak degil anne olarak goren erkeklere hastalikli dedim. Hala da sozumun arkasindayim. Baya sakat bi kafa
Gidipte saatlerce güzelllik salonlarında kalmasına gerek yok yediğine dikkat etsin kilo için gece de bebek uyuyunca geceliği giyip kırmızı ruju sürüp sarılıp öpsün kocasına doğumdan sonra kadınlar erkeğin yaklaşmasını bekliyor ama asıl onlar değişen vücudumuz psikolojimiz sebebiyle tedirgin olup bize yaklaşamıyolar bunu kırmak adına birkaç defa uğraşmalı yoksa evlilik elden gider bu daha mı iyi
Hanimefendi kimsenin kimseye belli guzellik standartlarini dayatmaya hakki yok. Dogumdan sonra o guzellik standartlarina ulasmak aylar yillar surer zaten. Cok sacma ve kadini asagilayan bir kafa bu. Ama erkeklerin dogumdan sonra kadından adım bekledigi konusunda hakli olabilirsiniz. Cunku fiziksel oalrak zor bi surec geciren kadin ve onun kendisini rahat hissedip cinsel istekli hale gelmesini bekliyor erkekler. Masallah bizim toplumumuzda da anne olunca kadin diger tum benligini bir kenara atma dürtüsünde oldugu icin kadinligi aklinin ucundan bile gecmiyor.

Ben de bu kafalara inanamiyorum. Zaten araya bisuru "seks yapilamayan vakit" giriyor. Lohusalik mesela. Eeee ne demek anne goruyor ya, hastalikli bi kafa bu. Vucudunun cinsel durtulerini bi kenara birakacak kadar "anne goruyor" kafasi bence baya psikolojik rahatsizlik falan olmali. Biz dogumdan bir gun once en son yapmistik, lohusalik doneminde bitti mi bitti mi diye gun sayiyodu esim, ki ben de oyle. Saglikli olani boyledir diye düşünüyorum.
Anne gören onlar biz değiliz.Normal an budur, böyle olmalı demiyoruz.Butun erkekler de aynıdır demedik arada istisnalar var kadınlarda da istisnalar olduğu gibi

Herkes tutturmuş bir 'damızlık' lafı .
İnsan rencide etmek ne kadar kolay.

Usulünce derde bir derman olmak, yol göstermek, teselli vermek falan çok zor çünkü.

Vallahi yorumları okurken fenalık geldi .
Kimse kusura bakmasın.
Bu siteye insanlar dertlerini anlatıyor. Bazıları da resmen dalga geçiyor. Bu konu için demiyorum. Genel olarak, özellikle bazı üyelerde bu var. Dalga geçmenin haricinde kişiyi yargılama da had safhada. "Evlenirken kocanın böyle olduğunu biliyordun" , "Bu evliliğe çocuk yapmışsın acelen neydi" , "Boşan gitsin", " Kendin etmişsin cezanı çek" vb vb gibi, insanlara yol göstermek yerine onları suçlayıcı mesajlar görüyorum hep. Gerçek hayatta 2+2 4 etmiyor malesef. Ve herkes 'o bazı çok doğrucu üyeler' gibi kitap gibi yaşayamıyor hayatı. Yorum yaparken insanları rencide etmeyelim lütfen.

Evet basbaya hastalikli kafa. Cocuk dogurdu diye karisini kadin oarak degil anne olarak gorup ondan tiksinen erkek saglikli olabilir mi?? Kadinlar da bunu soyleye soyleye kabullenip nromallestirirse isimiz var valla. Boyle dusunen erkege ruh hastasi misin git tedavi ol manyak demek yerine, bazi ekrekler de boyle hissediyo diyip kabullenmek cok mu normal. Tamam referans biz degiliz, ama normal sartlarda sadece lohusaligi baz alirsak bile 40 gun cinsel iliskisiz uzun bir sure ve bizi degilse de bunu gayet de referans alabiliriz
Eşinizin il dışında fln işi çıkarsa sizden iki ay fln ayrı kalması gerekirse işte esas o zaman sizin işiniz zor bence.

Gerçekten aşırı saçma, kadını tamamen köleleştirmeye yönelik bir bakış açısı :duduk: :duduk: :duduk: :duduk:
Kölelikle ne ilgisi var ya burda bşr evlilik söz konusu boşan demek kolay mesele nasıl birleşir bu evlilik demek muhtemelen bu süreçlerden geçmedin bekarsın bende bekarken öyle derdim ama yaşamak farklı kadın onunla zaten ilgilenmeyen adamı çulece bırakınca adam gelip ilgilenicek mi sanıyosun yeniden ilgisini üzerine çekmesi lazım sonrası zaten eskisi gibi yoluna girer ama doğumdan sonra erkeklerin çopu böyle yaklaşmıyor kadına oyuzden burda ilk adımı kadın atmalı diyorum tecrübe ile sabit olduğundan boş atıp tutmuyorum

Çok büyük sıkıntı yaa üzüldüm adınıza nasıl olur bir erkek cinselliğe yanaşmaz ya… destek alın derim belki eşiniz de sorun vardır.

Kölelikle ne ilgisi var ya burda bşr evlilik söz konusu boşan demek kolay mesele nasıl birleşir bu evlilik demek muhtemelen bu süreçlerden geçmedin bekarsın bende bekarken öyle derdim ama yaşamak farklı kadın onunla zaten ilgilenmeyen adamı çulece bırakınca adam gelip ilgilenicek mi sanıyosun yeniden ilgisini üzerine çekmesi lazım sonrası zaten eskisi gibi yoluna girer ama doğumdan sonra erkeklerin çopu böyle yaklaşmıyor kadına oyuzden burda ilk adımı kadın atmalı diyorum tecrübe ile sabit olduğundan boş atıp tutmuyorum
arkadaşım 41 yaşındayım, 9 yıllık evliyim, 1 çocuğum var ve bu benim 2. evliliğim, al sana tecrübe ;) evet boş yapmıyorsun boşun da boşunu yapıyorsun. Kadın onunla zaten ilgilenmeyen bi adamı kapının önüne koyacak bu kadar basit. Kadın evliliğin kölesi değil. Doğum yapmış, hormonları bozulmuş, vücudu bozulmuş, psikolojisi alt üst lohusalık zaten dünyanın en zor atlatılan dönemi, bir de gidecek adama hoş-beş yapacak, ilgilenmeyen adamın ilgisini çekmek için şaklabanlık yapacak yok yaaa!! Nerde o dünya bize de versinler iyi mi öyle, allahın hödüklerine!! İnsanı sinirlendiriyosunuz gerçekten yaa. Çıkın artık şu kafalardan değiştirin biraz dünyanızı ;)

arkadaşım 41 yaşındayım, 9 yıllık evliyim, 1 çocuğum var ve bu benim 2. evliliğim, al sana tecrübe :KK66: evet boş yapmıyorsun boşun da boşunu yapıyorsun. Kadın onunla zaten ilgilenmeyen bi adamı kapının önüne koyacak bu kadar basit. Kadın evliliğin kölesi değil. Doğum yapmış, hormonları bozulmuş, vücudu bozulmuş, psikolojisi alt üst lohusalık zaten dünyanın en zor atlatılan dönemi, bir de gidecek adama hoş-beş yapacak, ilgilenmeyen adamın ilgisini çekmek için şaklabanlık yapacak yok yaaa!! Nerde o dünya bize de versinler iyi mi öyle, allahın hödüklerine!! İnsanı sinirlendiriyosunuz gerçekten yaa. Çıkın artık şu kafalardan değiştirin biraz dünyanızı :KK66:
Bizde hep sen yap demiyoruz zaten doğum sonrası erkekler çekinir bu durumu atlatması için birkaç defa sen adım at diyoruz dikkatli okursanız. Burda ki mevzuya doğum sonrası olarak dikkatiyle bakmak ve 3 aylık küçük bir çocuğuda düşünmek gerek bende sizin gibi kolayına kaçıp aman boşa gitsin yazabilirdim üç aylık bebeğiyle aldatılma yaşamadığı sadece ihmal edildiği ve düzelmesi mümkün bir evliliğe yorum olarak ama bu sadece hayatın gerçeklerinden aile olma bilincinden uzak boş bir slogan olurdu insanın sevdikleri için çaba vermesi kölelik değil fedakarlıktır ve sorunu yazan çare arayan hemcinsimize alternatif çözümler üretmektir boşaa demek kolay mesele çözüm bulabiliyor musun ondan haber ver

Back
X