Eşimle ayrılıyorum ama gebelik testi pozitif çıktı bir akıl verin

Annemi tanımıyorsunuz susturamam evlatlıktan reddeder yüzük konusunda evet haksızım öfkeyle hareket ettim

Burada kv ile gelin sorun yaşadığında ne diyoruz? Kocalar dengeyi koruyacak. Onlar idare edecek. Demek ki neymiş? Damat ile kv sorun yaşadığında bunun aynısını gelin yapacak. Maalesef siz eşinize hakaret ederek bu sınavdan geçememişsiniz. Şimdi yapılacak tek şey kocayı arayıp bir kafeye oturup sakince konuşmak.

Annemi tanımıyorsunuz susturamam evlatlıktan reddeder yüzük konusunda evet haksızım öfkeyle hareket ettim
Eşinizin annesi size bunu yapsaydı burda eşinizin ne sumsuklugu ne anneciligi kalirdi.
Siz ayrı bir ailesiniz. Eğer annenize siz bir şey demezseniz eşiniz kendini elbette korur ki olması gereken de odur. Büyük olmak saygısızlık yapılacağı anlamına gelmez. Herkes haddini yerini bilmeli, anneniz bile olsa. Bu konuda da Siz elinizi taşın altına koymalisiniz.

Arayamam çünkü farklı şehirde şu anda bunlar tek taraflı şeyler değil çok şey oldu tek benim hatam yok bu evlilikte benim hatam öfkeyle hareket etmek

Evliliğiniz bitme derecesindeydi,barıştınız ama oturmayan bir evliliğinizin olmasına rağmen korunmadınız.
Bunlar tamamen hata.

Keşke önce evliliğinizi düzeltseydiniz ondan sonra çocuk için harekete geçseydiniz..

Ortada bir bebek var
Arayamam çünkü farklı şehirde şu anda bunlar tek taraflı şeyler değil çok şey oldu tek benim hatam yok bu evlilikte benim hatam öfkeyle hareket etmek
Sonuçta ortada bir bebek var. Bir tarafın geri adım atması gerekiyor. Bu siz olabilirsiniz.

Annem direkt ona söylemedi ki müdahale edeyim kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesap oldu alındı eşimde, direkt bişi söylese zaten müdahale ederim ima ediyorsun dersem yok öyle bişi diyecek

Reactions: sub
Borçlar, aileler geenel mevzular annem iğnelemeyi seven bir insan eşim annemin huyunu biliyor haklıda olsa eşimin ses çıkarmaması gerekirdi diye düşünüyorum

madem yeni barıştınız madem annenin huyunu biliyorsun kocanınkini de, bence anneni tembihlemeliydin, anne yeni barıştık lütfen laf sokma kimse üzerinden diye, ana-kız arasında bu kadar samimiyet olur diye düşünüyorum yani

Önceden aklıma gelmedi söylemek tartışma anında anne diyorum sen karışma diyor eşime diyorum bir sakin ol o beni duyuyor bile ben haklıyım diye bağırınıyor

Doğru demiyorum ama eşim bu tepkiyi vermemeliydi diyorum
Esinle yalniz halletmeliydin. Benim esimde asabi bir adam ve ailemin yaninda bir defa bile sesimi yukseltmedim. Erkek bu gurur yapar. Evde yalnizken istersen s..ç agzina unutulur. Ama annenin yaninda yanlis yapmissin. Ara konusalim de bebeginin mujdesini ver. Yuva yikmak dagitmak bu kadar kolay olmasin lutfen.

Annem direkt ona söylemedi ki müdahale edeyim kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesap oldu alındı eşimde, direkt bişi söylese zaten müdahale ederim ima ediyorsun dersem yok öyle bişi diyecek
O zaman annenizi kenara çekip evliliğinizi bozdugunu kendisini tutması gerektiğini soylemelisiniz.
Eşinizin gönlünü alın. Haksızlık etmissiniz.

Ailemin yanında yapmadım bu konusmayı hatta yüzyüze de konuşmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…