Annemi tanımıyorsunuz susturamam evlatlıktan reddeder yüzük konusunda evet haksızım öfkeyle hareket ettimAnneniz hadsiz, siz haksızsiniz.
Yüzük ne kolay çıkıyor parmaktan. O tartışmada eşinizi değil annenizi sustursaydiniz şimdi "eşine bu haberi nasıl bir sürprizle açıklayayım?" diye konu acardiniz.
Kendinizi neden mutsuz ediyorsunuz?
Eşinizin annesi size bunu yapsaydı burda eşinizin ne sumsuklugu ne anneciligi kalirdi.Annemi tanımıyorsunuz susturamam evlatlıktan reddeder yüzük konusunda evet haksızım öfkeyle hareket ettim
Arayamam çünkü farklı şehirde şu anda bunlar tek taraflı şeyler değil çok şey oldu tek benim hatam yok bu evlilikte benim hatam öfkeyle hareket etmekBurada kv ile gelin sorun yaşadığında ne diyoruz? Kocalar dengeyi koruyacak. Onlar idare edecek. Demek ki neymiş? Damat ile kv sorun yaşadığında bunun aynısını gelin yapacak. Maalesef siz eşinize hakaret ederek bu sınavdan geçememişsiniz. Şimdi yapılacak tek şey kocayı arayıp bir kafeye oturup sakince konuşmak.
:) Allahın işiKan veremiyorum malesef çocuk çok isteyen biriyim zaten bir senedir hiç korunmadık olmuyor diye düşünüyordum
Merhabalar çok kötü bir ruh haliyle yazıyorum şuan eşimle en son tartışmamızın ardından gidiyorum diye konu açmıştım fakat o konudan sonra biz barıştık ve bayram tatilini ailelerimizin yanında geçirelim dedik ve ilk istanbula benim ailemin yanına geldik onun aileside başka şehirde dün annem Biraz eşimin üzerine gidince oda bağır çağır cevap verdi tam tarışmayı yazamıyorum sus diyorum susmuyor bağırma bir dinle diyorum neyse bu sefer ben çok sinirlendim eşim dışarı çıktı bu sefer ben kendimi sakinleştiremedim normal de birlikte birkaçgün sonra onun ailesinin yanına gidecektik ben o sinirle git ailenin yanına terbiyesiz gibi şeyler söyledim ve o sinirle yüzüğümü çıkarıp verdim oda kendi yüzüğünü çıkarıp verdi.
Sonuç olarak bugun test yaptım pozitif işler de kafam da çok karışık akıl verin bana lütfen..
Sonuçta ortada bir bebek var. Bir tarafın geri adım atması gerekiyor. Bu siz olabilirsiniz.Arayamam çünkü farklı şehirde şu anda bunlar tek taraflı şeyler değil çok şey oldu tek benim hatam yok bu evlilikte benim hatam öfkeyle hareket etmek
Annem direkt ona söylemedi ki müdahale edeyim kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesap oldu alındı eşimde, direkt bişi söylese zaten müdahale ederim ima ediyorsun dersem yok öyle bişi diyecekEşinizin annesi size bunu yapsaydı burda eşinizin ne sumsuklugu ne anneciligi kalirdi.
Siz ayrı bir ailesiniz. Eğer annenize siz bir şey demezseniz eşiniz kendini elbette korur ki olması gereken de odur. Büyük olmak saygısızlık yapılacağı anlamına gelmez. Herkes haddini yerini bilmeli, anneniz bile olsa. Bu konuda da Siz elinizi taşın altına koymalisiniz.
Borçlar, aileler geenel mevzular annem iğnelemeyi seven bir insan eşim annemin huyunu biliyor haklıda olsa eşimin ses çıkarmaması gerekirdi diye düşünüyorum
Öyle de sırf bu yüzden gerçekten ayrılmak istiyormusun peki?Borçlar, aileler geenel mevzular annem iğnelemeyi seven bir insan eşim annemin huyunu biliyor haklıda olsa eşimin ses çıkarmaması gerekirdi diye düşünüyorum
Önceden aklıma gelmedi söylemek tartışma anında anne diyorum sen karışma diyor eşime diyorum bir sakin ol o beni duyuyor bile ben haklıyım diye bağırınıyormadem yeni barıştınız madem annenin huyunu biliyorsun kocanınkini de, bence anneni tembihlemeliydin, anne yeni barıştık lütfen laf sokma kimse üzerinden diye, ana-kız arasında bu kadar samimiyet olur diye düşünüyorum yani
Doğru demiyorum ama eşim bu tepkiyi vermemeliydi diyorumAnneni boşa esini degil. Yeni barismis bi ciftin arasini acmis resmen . Hakli veye haksiz dogru degil yaptigi
Ne istediğimi bilmiyorumÖyle de sırf bu yüzden gerçekten ayrılmak istiyormusun peki?
Evliliğimiz Çok laçkalaştı artıkÖyle de sırf bu yüzden gerçekten ayrılmak istiyormusun peki?
Esinle yalniz halletmeliydin. Benim esimde asabi bir adam ve ailemin yaninda bir defa bile sesimi yukseltmedim. Erkek bu gurur yapar. Evde yalnizken istersen s..ç agzina unutulur. Ama annenin yaninda yanlis yapmissin. Ara konusalim de bebeginin mujdesini ver. Yuva yikmak dagitmak bu kadar kolay olmasin lutfen.Doğru demiyorum ama eşim bu tepkiyi vermemeliydi diyorum
O zaman annenizi kenara çekip evliliğinizi bozdugunu kendisini tutması gerektiğini soylemelisiniz.Annem direkt ona söylemedi ki müdahale edeyim kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesap oldu alındı eşimde, direkt bişi söylese zaten müdahale ederim ima ediyorsun dersem yok öyle bişi diyecek
Ailemin yanında yapmadım bu konusmayı hatta yüzyüze de konuşmadıkEsinle yalniz halletmeliydin. Benim esimde asabi bir adam ve ailemin yaninda bir defa bile sesimi yukseltmedim. Erkek bu gurur yapar. Evde yalnizken istersen s..ç agzina unutulur. Ama annenin yaninda yanlis yapmissin. Ara konusalim de bebeginin mujdesini ver. Yuva yikmak dagitmak bu kadar kolay olmasin lutfen.
Dedim zaten ama şimdi benmi suçlu oldum diyor duygu sömürüsü yapıyorO zaman annenizi kenara çekip evliliğinizi bozdugunu kendisini tutması gerektiğini soylemelisiniz.
Eşinizin gönlünü alın. Haksızlık etmissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?